Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ANIU30.3 wrote:Kirys spokojnie. Poczekaj na bicie serduszka! Przecież jeszcze może tyle się wydarzyć oczywiście nie życzę Ci tego. Ale ja już nigdy więcej tego błędu nie powtórzę. Za pierwszym razem oznajmiłam o ciąży w pracy i koleżanki także i w 6 tyg poroniłam bo nawet serduszko się nie pojawiło! Za drugim razem czekałam do początku 3 mies i znów poinformowałam wszystkich w pracy w 14 tyg poroniłam. Jak wróciłam di pracy to wszyscy patrzyli na mnie jak na kosmitę raczej mało przyjemne. Teraz nic nie powiem i mam nadzieje że dopiero jak będzie tak widać że tego nie ukryje to wtedy wszystkim powiem. 3 poronienia nie przeżyję, zwłaszcza jak wszyscy by mieli o tym wiedzieć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 23:22
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Kourtney wrote:Witamy. A napiszesz nam cis wiecej o sobie? na kiedy termin ci wychodzi? I skad jetses?
Jestem po pierwszym jak narazie udanym IVF. Termin koło 20.06. A jestem z łódzkiego.09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
kirys wrote:Do tego powiedziała, że pracodawcy mogę oznajmić, że podejrzewam, że jestem w ciąży, co potwierdzają badania biochemiczne.
Im bardziej to rozkminiam, tym bardziej jestem zła na nią i chyba już do niej nie pójdę. Od niedawna mam abonament medyczny i jeszcze nie poznałam lekarzy w tych przychodniach. -
ANIU30.3 wrote:Kirys spokojnie. Poczekaj na bicie serduszka! Przecież jeszcze może tyle się wydarzyć oczywiście nie życzę Ci tego. Ale ja już nigdy więcej tego błędu nie powtórzę. Za pierwszym razem oznajmiłam o ciąży w pracy i koleżanki także i w 6 tyg poroniłam bo nawet serduszko się nie pojawiło! Za drugim razem czekałam do początku 3 mies i znów poinformowałam wszystkich w pracy w 14 tyg poroniłam. Jak wróciłam di pracy to wszyscy patrzyli na mnie jak na kosmitę raczej mało przyjemne. Teraz nic nie powiem i mam nadzieje że dopiero jak będzie tak widać że tego nie ukryje to wtedy wszystkim powiem. 3 poronienia nie przeżyję, zwłaszcza jak wszyscy by mieli o tym wiedzieć...
teraz musi być już dobrze :* -
nie dodałam ze jestem z Północy Polski, a dokładnie Szczecin
pospałam w dzień i teraz mi się nie chce spać ale to jest silniejsze i zasnęłam w południe na 2-3 godziny i teraz mam, oglądnęłam dwa odcinki serialu i jeden film i dalej mnie trzyma na obrotach chyba musze sobie coś organizować na sen.
Znacie jakies sprawdzone sposoby? -
nick nieaktualnyWitaj Magdalena, pinka425, Pola7
kirys to teraz czekamy na serduszko które na pewno pojawi się na następnej wizycie a tą ginekolog sie nie przejmuj, ja bym do niej już w ogóle nie poszła, potrafi zestresować człowieka do granic możliwości ale jak to mówią są ludzie i parapety
Helenucha Klucha ja mam zachciankę na wszelkiego typu sałatki i grillowane mięsa, frytki własnej roboty i ryby Przy córce na początku na nic nie miałam ochotę, a później jadłam słodycze, ogórki gruntowe i płatki
Ja serduszkowałam tylko raz w okresie owulacji ze względu na ważny wyjazd męża, mierzyłam tylko temperaturę i się udało a bez ovu łącznie staraliśmy się ponad 3 miesiące.
pinka425 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jejjj czemu mój synek nie wie że jest zmiana czasu ,zamiast pospać do 9-10 obudził mnie o 7:58 i to w niedzielę Dzieci są takie bezlitosne
Ja mam tak że rano to bym najchętniej nic nie jadła tylko kawę wypiła, a że na głodny żołądek kawy pić nie będę to muszę coś przegryźć
Dziś jedziemy na grób do taty a potem w odwiedzinki do mamy ojczyma i 3 rodzeństwaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 08:55
-
hej:)
trochę mnie nie bylo , ale jestem nie do zycia, tak tesknilam ze nie mam mdlosci, wiec dostala to co chcialam:) od dwoch dni jest strasznie> Już przed 5 rano jest mie niedobrze i tak do popoludnia, dopiero wieczorem odpuszcza. No ale nic trzeba to przetrwac. Co do jedzenia raz zjem bigos pozniej paczka a pozniej winogrona . Codziennie jem orzechy laskowe tak mi teraz smakuja.
Witam nowe osoby i mam nadzieje ze zostaniemy razem do konca:)
A teraz szykuje sie do kosciolka i na wybory
Pozdrawiam -
Witam się w niedzielny poranek
Kamenka wrote:Magdzialena ja tez mam na 28czerwiec
Choć pierwszego Synka urodziłam 9 dni przed terminem z OM i mam nadzieję, że tym razem też tak będzie
Zołzi wrote:Hej , ja z Pisza!Paula222 wrote:Magdzialena o to bliżej mnie
Kamenka lubi tę wiadomość