Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kirys wrote:Jestem po wizycie. Oczywiście jest jeszcze za wcześnie, ale przynajmniej zobaczyłam, że bąbelek jest umiejscowiony wygodnie w macicy. Na serduszko jeszcze muszę poczekać. Niestety nie dała mi zaświadczenia lekarskiego o ciąży, ale i tak zamierzam oznajmić w poniedziałek szefowej o swoim stanie. Następna wizyta 02.11. u innego gin, bo jeszcze się nie zdecydowałam do kogo będę teraz chodzić.
MerlinMo lubi tę wiadomość
-
Agatka86 wrote:Ja dostałam z kodem B jeszcze przed pierwszym USG, tylko na podstawie bety.Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Paula222 wrote:kirys dziwna ta lekarka, co ona sobie wyobraża ?? Chyba jesteś w ciąży,sama beta o tym świadczy
Im bardziej to rozkminiam, tym bardziej jestem zła na nią i chyba już do niej nie pójdę. Od niedawna mam abonament medyczny i jeszcze nie poznałam lekarzy w tych przychodniach.Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKirys spokojnie. Poczekaj na bicie serduszka! Przecież jeszcze może tyle się wydarzyć oczywiście nie życzę Ci tego. Ale ja już nigdy więcej tego błędu nie powtórzę. Za pierwszym razem oznajmiłam o ciąży w pracy i koleżanki także i w 6 tyg poroniłam bo nawet serduszko się nie pojawiło! Za drugim razem czekałam do początku 3 mies i znów poinformowałam wszystkich w pracy w 14 tyg poroniłam. Jak wróciłam di pracy to wszyscy patrzyli na mnie jak na kosmitę raczej mało przyjemne. Teraz nic nie powiem i mam nadzieje że dopiero jak będzie tak widać że tego nie ukryje to wtedy wszystkim powiem. 3 poronienia nie przeżyję, zwłaszcza jak wszyscy by mieli o tym wiedzieć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 22:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyANIU30.3 wrote:Koniecznie! Idźmy na wybory, w końcu to nasz kraj, nasz rząd. Wybierzmy mądrze
Kamenka, Kawokado, ANIU30.3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny