Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzialena wrote:Witam
Dołączam do czerwcoweczek
Według OM termin na 28.06. Gdyby Maluch urodził się o czasie to mielibyśmy z mężem cudowny prezent na 4 rocznicę ślubu, która mamy 23 czerwca
Krótko o mnie: Mam na imię Magda, mam 25 lat, jestem mamą niespełna trzyletniego przedszkolaka Bartusia ( ur. listopad 2012).
W lipcu tego roku ppronilam samoistnie wczesna ciążę. Mam nadzieje ze tym razem wszystko będzie w porządku.
Witamy i trzymamy kciuki żeby tym razem się udało!
P.S. na mam termin na 15 czerwca czyli w naszą trzecią rocznicę ślubuMagdzialena, Helen lubią tę wiadomość
Mały Ryś -
Jestem po wizycie. Oczywiście jest jeszcze za wcześnie, ale przynajmniej zobaczyłam, że bąbelek jest umiejscowiony wygodnie w macicy. Na serduszko jeszcze muszę poczekać. Niestety nie dała mi zaświadczenia lekarskiego o ciąży, ale i tak zamierzam oznajmić w poniedziałek szefowej o swoim stanie. Następna wizyta 02.11. u innego gin, bo jeszcze się nie zdecydowałam do kogo będę teraz chodzić.
Kourtney, Helenucha Klucha, Paula222, Helen, Zołzi, bloodflower, Annielove lubią tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualnykirys wrote:Jestem po wizycie. Oczywiście jest jeszcze za wcześnie, ale przynajmniej zobaczyłam, że bąbelek jest umiejscowiony wygodnie w macicy. Na serduszko jeszcze muszę poczekać. Niestety nie dała mi zaświadczenia lekarskiego o ciąży, ale i tak zamierzam oznajmić w poniedziałek szefowej o swoim stanie. Następna wizyta 02.11. u innego gin, bo jeszcze się nie zdecydowałam do kogo będę teraz chodzić.
Wazne ze fasolka dobrze sie zagniezdzilakirys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:A widzialas juz oba serduszka? Ile maja mm?
Helen, Kourtney, Paula222, madziak2202, bloodflower, Annielove, pinka425 lubią tę wiadomość
-
Kourtney wrote:A moj przyszly mężus zabiera mnie dzisiaj do jakiejs mega restauracji Takze robie sie na bóstwo i wychodzimy
Mam nadzieje ze nie spotkam nikogo wyperfumowanego bo wszystko zwroce
mój mąż też ma zakaz perfumowania się
a macie już jakieś zachcianki? ja dzisiaj zjadłam tonę kapusty kwaszonej... i tak jak przed ciążą codziennie musiałam zjeść coś czekoladowego, tak teraz nie mogę patrzeć na słodycze.
Mały Ryś -
Kamenka wrote:no ja szlam z mych obliczec w 3tyg i 6dni.... i nie było pecherzyka i nic .... aa testy 3pozytywne teraz też Beta potwierdziła ... a on ani mnie nie poinformowal ze poleciałam za wcześnie nic a nic brak słów .. A niby specjalista jakiś tam...
Mam nadzieje że bedzie dobrze trzymajcie kciuki proszę....
aktualnie mam (4 tyg. i 4 dni) we wtorek wejde w 5tydzien mam nadzieje ze bedzie pecherzyk co:(
Nie martw sie, wszystko w normie! Ja byłam pierwszy raz w 4t1d i nic nie było widać. Lekarz stwierdził ze macica rozpulchniona wiec pewnie ciąża. Ale wtedy juz bylam po 2 betach i pozytywnym tescie ciazowym (cien cienia ale był! ). Teraz jak byłam 5t4d to był pecherzyk i zarodek, na serduszko za wczesnie. Ale za to wg pomiarow wiek zarodka zgadzał sie z wiekiem liczonym od OM. -
Jestem na zwolnieniu od rodzinnego bo dopadly mnie wymioty. W poniedziałek będę próbowała dostać się do mojego ginekologa i się właśnie zastanawiam czy nie za wcześnie na kod B.. rodzinna na hcg nawet nie spojrzała💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Helenucha Klucha wrote:mój mąż też ma zakaz perfumowania się
a macie już jakieś zachcianki? ja dzisiaj zjadłam tonę kapusty kwaszonej... i tak jak przed ciążą codziennie musiałam zjeść coś czekoladowego, tak teraz nie mogę patrzeć na słodycze.
Ja przed zajściem też codziennie coś słodkiego musiałam zjeść, a teraz w ogóle mnie nie ciągnie, co mnie bardzo cieszy a na kapustę miałam fazę wczoraj. Na drugie śniadanie ugotowałam sobie białą i zjadłam cały garnuszek, a na obiad kiszoną wcinałamHelenucha Klucha lubi tę wiadomość