Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamenka wrote:Helenucha Klucha w wtorek czyli 27mego
wiesz chyba nie dam rady czeakać do 6stego juz i tak się maxymalnie stresuje i denerwuje ;(
Pójde do mojego gin porozmawiam z nim przynajmniej i zapewne on mi wszystko wyjaśni i zbada.....jak powinien...
A dla porównania że wszystko może być ok to moje pierwsze zdjęcie USG gdy byłam w ciąży z córką. Poszłam na wizytę w 6t1d, a dzidzia miała tylko 0,40 cm i nie było nawet serduszka... Dopiero pokazało się na następnej wizycie w 7t1d. Każda ciąża rozwija się inaczej i według mnie lepiej poczekać niż stresować siebie i dziecko
Helenucha Klucha, Kamenka, DeLaCruz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a mój mąż był wczoraj na pępkowym, bo parę dni temu jego siostra urodziła córeczkę. Wrócił o 6:00 rano i nadal śpi... taki mam z niego pożytek! aż się boję co będzie na pępkowym za naszego dzidziusia
sałatka gyros brzmi mega smakowicie! najgorsze jest to, że mam pełną lodówkę i szafki, jestem głodna ale na nic nie mam ochoty...Annielove lubi tę wiadomość
Mały Ryś -
A ja w pracy jestem do 19 ale juz się do niej nie nadaję. Dopiero 5 godzin minęło a ja jestem padnięta niedobrze mi boli miednica i krzyż i jakiś kaszel się zaczyna. Chyba w poniedziałek odwiedzę interniste i arivederci
Kawokado lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
Jak chyba 16/11 zrobię usg prenatalne (gin mówiła,żeby najlepiej zrobić między 16-20 list) Tego dnia mam tez wizytę u swojej ginki. Dzisiaj spałam do 9tej <szok> Wczoraj zrobiłam zakupy online, więc nie musiałam lecieć rano do sklepu. Przywieźli, wnieśli na 2 piętro:) Muszę się oszczędzać. Mój K wiecznie w pracy.
Na L4 narazie się nie wybieram, mam fajną pracę, miłą atmosferę i
super szefową. Przewaznie raz w tygodniu pracuje z domu, oczywiście jak bym sie źle czuła to też mogę pracować z domu, nie muszę jechać do biura. Więc jakiś komfort jest. Od drugiego trymestru chciałam zapisac sie na jakies zajecia dla cięzarnych. Mam nadzieję, że wtedy siły witalne już mi wrócą
A dzisiaj ugotowałam pyszny barszczyk czerwony i mam ochotę zjeść cały garnek
Idę po dolewkę. Spokojnej soboty:)
Helenucha Klucha, madziak2202 lubią tę wiadomość
-
kirys wrote:Witaj Kourtney! Trochę się denerwuję, bo wkręcam sobie, że jak za dobrze się czuję, to może nie oznaczać wcale dobrze. Jeszcze parę dni temu miałam lekkie mdłości, a teraz nic. Ale to może za wcześnie, dopiero 5 t.c...
Helenucha Klucha, kirys, Pepepa lubią tę wiadomość
-
Takanijaka wrote:Ja dzisiaj zaczełam 8 tc i też zero mdłości. Może z raz czy dwa źle się czułam a tak to nic. Wręcz przeciwnie - mam ogromny apetyt:) może dlatego że noszę 2 bąbelki
-
Dzięki chociaz jeszcze wiele może się wydarzyć. Zwlaszcza ze jeden zarodek jest młodszy o 3 dni... mam nadzieję że jeszcze sie podciągnie. Śmieje się że większy to dziewczynka a mniejszy chłopiec. Wiadomo przecież że dziewczyny są silniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 15:51
Helen, Zołzi, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTakanijaka wrote:Ja dzisiaj zaczełam 8 tc i też zero mdłości. Może z raz czy dwa źle się czułam a tak to nic. Wręcz przeciwnie - mam ogromny apetyt:) może dlatego że noszę 2 bąbelki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 15:54
-
nick nieaktualnyangella908 wrote:Ja to planuje isc w 6 tyg i 6 dniu myślę że już coś zobaczę dopiero po wizycie chciałam powiedzieć rodzicom jak będzie wszytko ok
Tak w ogole to witamy na czerwcowych co prawda ale poczatek lipca przeciez moze urodzic wczesniej wiec podejrzewam ze i tak bedziesz czerwcowa -
nick nieaktualnyTakanijaka wrote:Dzięki chociaz jeszcze wiele może się wydarzyć. Zwlaszcza ze jeden zarodek jest młodszy o 3 dni... mam nadzieję że jeszcze sie podciągnie. Śmieje się że większy to dziewczynka a mniejszy chłopiec. Wiadomo przecież że dziewczyny są silniejsze
-
nick nieaktualnyKamenka wrote:Czesc Wam
MOja Beta to 1111,99 wiec ciąża
z moich obliczen termin na 28czerwiec
Teraz tylko trzymajcie kciuki by w wtorek było widać już pęcherzyk i bede z Wami oczekiwać dzidzie
Bo 19stego nie było widac jeszcze nic
a @ ost 22.09
Fajnie ze jeszcze dolaczaja nowe mamusie