X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczyny :*
    Oczy mi sis juz zamykają.
    Spijcis dobrze

• DeLaCruz Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas na tapecie ząbkowanie z gorączką :/ wszystkie czwórki na raz się przebijają

💙 2014
    ❤️ 2016
    Czekamy na dziewczynkę...
    h44eqqmzxg1yqp12.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quatriona wrote:
    To Hania uważa ze obciach trzymac mame za reke na dworzu i leci sama :-) no ale z ziemi mama musi podnieść

U mnie to samo ! Zero trzymania za rękę, bo inaczej prędzej na chodniku się położy niż będzie szedł z mamą za rękę :P

Quatriona, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Dobranoc dziewczyny :*
    Oczy mi sis juz zamykają.
    Spijcis dobrze

Miłej nocy :* Ja jeszcze chwilkę posiedzę :D

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • kirys Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Nie ma nikogo z terminem na 4,10,18,25,28,29
    Witajcie! Mi wychodzi z kalkulatora termin na 28.06 :-) Chętnie do Was dołączę. Jutro mam pierwszą wizytę, serduszka pewnie jeszcze nie będzie widać, bo to dopiero 5 tydzień.

Kawokado, bloodflower, aneczka2015, krysiak, Annielove, Paula222, mia6 lubią tę wiadomość

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj kirys :)
    nie mogę zasnąć ..ech :(

feegu6l.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 05:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DeLaCruz wrote:
    Lekkie te wasze dzieci :) mój już 13kg ale jakoś mi nie ciąży. Chociaż staram się ograniczać noszenie
    Moja ma 11kg i jak mam ja wnosić po schodach z zakupami to jestem spocona jak świnia brrrr czasem noszę spokojnie po 20kg ale co zrobic

201703012752.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczynki. Ale Wy długo wieczorami siedzicie. Ja o 19 odpływam, idę do łóżka, czasem chwilkę jeszcze tv oglądam ale zazwyczaj sie utule i odlot. Ale może poprawi mi sie w przyszłym tygodniu gdy bede mieć urlop. Co do mdłości, obudziłam sie już jakaś godzinę temu i leżałam w łożku. W tygodniu robię tak ze szybciutko wstaje i coś do buzi wkładam, jakiegoś suchara czy coś by zelżyć mdłości. Dzisiaj leżałam prawie godzinę aż poczułam, ze jak zaraz czegoś do buzi nie włożę to będzie nieciekawie. Wiem, ze nieładnie ale jedyne co miałam pod ręka to kawałek czekolady. Póki co pomogło ale muszę szybciuteńko śniadanko robić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i miłego dzionka Wszystkim.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj kirys:) Trzymam kciuki za wizyte :)

kirys lubi tę wiadomość

• kirys Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już koło 20 padam, ale wczoraj akurat całe popołudnie leżałam i oglądałam filmy, bo byłam tak zmęczona po całym tygodniu pracy, że nie miałam siły na nic. Potem więc wstałam, umyłam się i jeszcze miałam trochę siły chwilę pobyć na forum.
    Dziś biorę od lekarza zaświadczenie o ciąży, żeby w poniedziałek poinformować szefową, że mogę pracować przy komputerze 4 godziny, a z reszty czasu jestem zwolniona :-)

km5smg7ygfmqp0h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirys a skad jestes? ;)

• kirys Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Kourtney! Trochę się denerwuję, bo wkręcam sobie, że jak za dobrze się czuję, to może nie oznaczać wcale dobrze. Jeszcze parę dni temu miałam lekkie mdłości, a teraz nic. Ale to może za wcześnie, dopiero 5 t.c...

km5smg7ygfmqp0h0.png
  • kirys Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małopolska

km5smg7ygfmqp0h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirys ja mialam silne mdlosci takie ze dostalam l4 na msc a od dwoch dni nic...zero mdlosci. Teraz mi sie przezucilo na cycki ktore mnie bola

• kirys Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba nie ma reguły z tymi mdłościami. A co do jedzenia rano, to biorę Letrox na tarczycę na czczo i dopiero po pół godziny mogę jeść i pić. Stwierdziłam więc, że będę nastawiała budzik pół godziny wcześniej, żeby zażyć lek i jeszcze uciąć sobie drzemkę, bo inaczej mnie mdli jak już wstanę, a nie mogę się nawet napić.
    A cycki to mi się już w staniku ledwo mieszczą :-P

Idę coś posprzątać, popołudniu dam znać jak po wizycie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 08:36

krysiak lubi tę wiadomość

km5smg7ygfmqp0h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj kirys :)

Moja waży 10 kg, na szczęście już tak nie ubiega się o noszenie.

A jakie plany na dziś ? Po męża pracy jedziemy po małej wózek który chcemy kupić, mamy wózek - parasolkę na wszelkiego typu wyjazdy, a teraz chcemy mieć coś na stałe do babci na wieś, w zimę albo nawet przyda się na spacery po lesie co bardzo uwielbiamy zwłaszcza w okresie zimowym i jesiennym :)

Mąż wczoraj zrobił mi niespodziankę, wczoraj pojechaliśmy po bilety i lecimy na następny weekend do Paryża :)

Helen, JennyXS, Helenucha Klucha, mia6, Kawokado lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielove wrote:
    Witaj kirys :)

Moja waży 10 kg, na szczęście już tak nie ubiega się o noszenie.

A jakie plany na dziś ? Po męża pracy jedziemy po małej wózek który chcemy kupić, mamy wózek - parasolkę na wszelkiego typu wyjazdy, a teraz chcemy mieć coś na stałe do babci na wieś, w zimę albo nawet przyda się na spacery po lesie co bardzo uwielbiamy zwłaszcza w okresie zimowym i jesiennym :)

Mąż wczoraj zrobił mi niespodziankę, wczoraj pojechaliśmy po bilety i lecimy na następny weekend do Paryża :)
    O jaa jaka extra niespodzianka ;)

Annielove lubi tę wiadomość

• sylwiak Ekspertka

Wysłany: 24 października 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kirys wrote:
    No chyba nie ma reguły z tymi mdłościami. A co do jedzenia rano, to biorę Letrox na tarczycę na czczo i dopiero po pół godziny mogę jeść i pić. Stwierdziłam więc, że będę nastawiała budzik pół godziny wcześniej, żeby zażyć lek i jeszcze uciąć sobie drzemkę, bo inaczej mnie mdli jak już wstanę, a nie mogę się nawet napić.
    A cycki to mi się już w staniku ledwo mieszczą :-P

Idę coś posprzątać, popołudniu dam znać jak po wizycie.

Mam ten sam problem. Wlasnie wzielam tabletke ale usnac juz nie moge. Zasypiam dopiero jak cos zjem bo inaczej nie jestem w stanie. No i cos mnie mdlic zaczelo na nowo chyba. a dwa dni byl w miare spokoj...

Kruszynko rośnij zdrowo... <3 Kochamy Cię...
    1 cykl udany <3
    relgvcqghi9hgve4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja póki co mam spokój z objawami :) Nic a nic nie boli, no poza piersiami które są mega wrażliwe

‹‹ 167 168 169 170 171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ