Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Quatriona wrote:To Hania uważa ze obciach trzymac mame za reke na dworzu i leci sama no ale z ziemi mama musi podnieść
U mnie to samo ! Zero trzymania za rękę, bo inaczej prędzej na chodniku się położy niż będzie szedł z mamą za rękęQuatriona, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Nie ma nikogo z terminem na 4,10,18,25,28,29
Kawokado, bloodflower, aneczka2015, krysiak, Annielove, Paula222, mia6 lubią tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
DeLaCruz wrote:Lekkie te wasze dzieci mój już 13kg ale jakoś mi nie ciąży. Chociaż staram się ograniczać noszenie
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczynki. Ale Wy długo wieczorami siedzicie. Ja o 19 odpływam, idę do łóżka, czasem chwilkę jeszcze tv oglądam ale zazwyczaj sie utule i odlot. Ale może poprawi mi sie w przyszłym tygodniu gdy bede mieć urlop. Co do mdłości, obudziłam sie już jakaś godzinę temu i leżałam w łożku. W tygodniu robię tak ze szybciutko wstaje i coś do buzi wkładam, jakiegoś suchara czy coś by zelżyć mdłości. Dzisiaj leżałam prawie godzinę aż poczułam, ze jak zaraz czegoś do buzi nie włożę to będzie nieciekawie. Wiem, ze nieładnie ale jedyne co miałam pod ręka to kawałek czekolady. Póki co pomogło ale muszę szybciuteńko śniadanko robić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też już koło 20 padam, ale wczoraj akurat całe popołudnie leżałam i oglądałam filmy, bo byłam tak zmęczona po całym tygodniu pracy, że nie miałam siły na nic. Potem więc wstałam, umyłam się i jeszcze miałam trochę siły chwilę pobyć na forum.
Dziś biorę od lekarza zaświadczenie o ciąży, żeby w poniedziałek poinformować szefową, że mogę pracować przy komputerze 4 godziny, a z reszty czasu jestem zwolnionaHelenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
Witaj Kourtney! Trochę się denerwuję, bo wkręcam sobie, że jak za dobrze się czuję, to może nie oznaczać wcale dobrze. Jeszcze parę dni temu miałam lekkie mdłości, a teraz nic. Ale to może za wcześnie, dopiero 5 t.c...Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
No chyba nie ma reguły z tymi mdłościami. A co do jedzenia rano, to biorę Letrox na tarczycę na czczo i dopiero po pół godziny mogę jeść i pić. Stwierdziłam więc, że będę nastawiała budzik pół godziny wcześniej, żeby zażyć lek i jeszcze uciąć sobie drzemkę, bo inaczej mnie mdli jak już wstanę, a nie mogę się nawet napić.
A cycki to mi się już w staniku ledwo mieszczą
Idę coś posprzątać, popołudniu dam znać jak po wizycie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 08:36
krysiak lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualnyWitaj kirys
Moja waży 10 kg, na szczęście już tak nie ubiega się o noszenie.
A jakie plany na dziś ? Po męża pracy jedziemy po małej wózek który chcemy kupić, mamy wózek - parasolkę na wszelkiego typu wyjazdy, a teraz chcemy mieć coś na stałe do babci na wieś, w zimę albo nawet przyda się na spacery po lesie co bardzo uwielbiamy zwłaszcza w okresie zimowym i jesiennym
Mąż wczoraj zrobił mi niespodziankę, wczoraj pojechaliśmy po bilety i lecimy na następny weekend do ParyżaHelen, JennyXS, Helenucha Klucha, mia6, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnielove wrote:Witaj kirys
Moja waży 10 kg, na szczęście już tak nie ubiega się o noszenie.
A jakie plany na dziś ? Po męża pracy jedziemy po małej wózek który chcemy kupić, mamy wózek - parasolkę na wszelkiego typu wyjazdy, a teraz chcemy mieć coś na stałe do babci na wieś, w zimę albo nawet przyda się na spacery po lesie co bardzo uwielbiamy zwłaszcza w okresie zimowym i jesiennym
Mąż wczoraj zrobił mi niespodziankę, wczoraj pojechaliśmy po bilety i lecimy na następny weekend do ParyżaAnnielove lubi tę wiadomość
-
kirys wrote:No chyba nie ma reguły z tymi mdłościami. A co do jedzenia rano, to biorę Letrox na tarczycę na czczo i dopiero po pół godziny mogę jeść i pić. Stwierdziłam więc, że będę nastawiała budzik pół godziny wcześniej, żeby zażyć lek i jeszcze uciąć sobie drzemkę, bo inaczej mnie mdli jak już wstanę, a nie mogę się nawet napić.
A cycki to mi się już w staniku ledwo mieszczą
Idę coś posprzątać, popołudniu dam znać jak po wizycie.
Mam ten sam problem. Wlasnie wzielam tabletke ale usnac juz nie moge. Zasypiam dopiero jak cos zjem bo inaczej nie jestem w stanie. No i cos mnie mdlic zaczelo na nowo chyba. a dwa dni byl w miare spokoj...Kruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
nick nieaktualny