Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati_89 wrote:Gratulacje dla wszystkich serduszek
To tylko ja taka sierota jestem -
Cześć Mamuśki! Wczoraj miałam przygodę z pogotowiem bo zaslabłam w łazience. Zdążylam tylko zawołać męża i on juz wezwał karetkę. Pracownicy pogotowia bardzo mili, cierpliwi. Zawiezli mnie na konsultacje do ginekologa który zbadał mnie i powiedział ze wszystko jest w porządku i że takie omdlenia mogą sie zdarzać, moge wracac do domu ale jakby sytuacja sie powtórzyla to dzwonic na pogotwie. Ale co ja się stresu najadłam. Bolał mnie okropnie brzuch ale nie plamiłam wiec to mnie uspokajało. Dzis odpoczywam
-
nick nieaktualny
-
krysiak wrote:Zołzi, ale historia. Dobrze, ze tylko na strachu sie skończyło. Odpoczywaj i uważaj na siebie.
Dzis czuje sie super, wiec wczoraj to musiał być fałszywy alarm. Ale zawsze lepiej nawet przy pierdółce sprawdzić u ginekologa czy wszystko ok i spać spokojnieHelen lubi tę wiadomość
-
Zołzi to musiałaś się nastresować, swoją drogą mąż pewnie też Dobrze, że jest wszystko ok
Annielove ojj zazdroszczę, tylko wypoczywaj teraz jak najwięcej przed wyjazdem...
Ja jestem bardziej typem ,,sowy '' mąż też, no i na szczęście synek też Wieczorem możemy dłuuugo siedzieć ale za to rano lubimy pospać nawet do 10 I synek nie raz tak dajeZołzi, Helen lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Zołzi to musiałaś się nastresować, swoją drogą mąż pewnie też Dobrze, że jest wszystko ok
Annielove ojj zazdroszczę, tylko wypoczywaj teraz jak najwięcej przed wyjazdem...
Ja jestem bardziej typem ,,sowy '' mąż też, no i na szczęście synek też Wieczorem możemy dłuuugo siedzieć ale za to rano lubimy pospać nawet do 10 I synek nie raz tak daje
-
Zołzi taaak jestem z Olsztyna Tzn w przyszłym roku wyprowadzam się na wieś ale to i tak 12 km od Olsztyna to rzut beretem
Wg dziewczyny, co wy na to aby obok naszych nicków, daty i wpisać też skąd jesteśmy ? To nam trochę ułatwi sprawę
Zołzi ale że szpital ci lekarz proponuję ? Bo ja ci mogę polecić jak chcesz, sprawdzony przeze mnie osobiście Mam zamiar znów tam rodzić -
Czesc Wam
MOja Beta to 1111,99 wiec ciąża
z moich obliczen termin na 28czerwiec
Teraz tylko trzymajcie kciuki by w wtorek było widać już pęcherzyk i bede z Wami oczekiwać dzidzie
Bo 19stego nie było widac jeszcze nic
a @ ost 22.09krysiak, Paula222, Helenucha Klucha, Helen, Zołzi, Annielove, mamaNika, mia6, bloodflower, Kourtney, kirys, Pepepa lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Zołzi taaak jestem z Olsztyna Tzn w przyszłym roku wyprowadzam się na wieś ale to i tak 12 km od Olsztyna to rzut beretem
Wg dziewczyny, co wy na to aby obok naszych nicków, daty i wpisać też skąd jesteśmy ? To nam trochę ułatwi sprawę
Zołzi ale że szpital ci lekarz proponuję ? Bo ja ci mogę polecić jak chcesz, sprawdzony przeze mnie osobiście Mam zamiar znów tam rodzić
No pewnie, to o tym na temacie o mamuskach z olsztyna pogadamy, zeby tu Czerwcowym nie zasmiecac -
nick nieaktualnyKamenka trzymamy kciuki za wizytę
Zołzi jejku dopiero teraz doczytałam, dobrze że wszystko skończyło się tak jak należy , pewnie stresu było nie co nie miara :*
Gratuluje wczorajszych serduszek niech dzidzie rosną zdrowoZołzi lubi tę wiadomość
-
cześć Wszystkim Mamusiom!
na ostatniej wizycie dostałam luteinę dopochwowo i jakoś tak sobie wymyśliłam, że będę brała o 7:00 rano i 19:00. W ciągu tygodnia to spoko bo i tak wstaję o 6:00 ale dziś musiałam sobie ustawić budzik, a potem już nie mogłam zasnąć, ale na szczęście mam możliwość wylegiwania się w łóżku
Co do miejscowości, z których jesteśmy to ja mieszkam w Poznaniu i jestem ciekawa czy jakaś czerwcowa mamusia też jest poznanianką!?
Paula222 lubi tę wiadomość
Mały Ryś -
kirys wrote:Witaj Kourtney! Trochę się denerwuję, bo wkręcam sobie, że jak za dobrze się czuję, to może nie oznaczać wcale dobrze. Jeszcze parę dni temu miałam lekkie mdłości, a teraz nic. Ale to może za wcześnie, dopiero 5 t.c...
kirys to super, że się dobrze czujesz:) ja mam tak samo, delikatne mdłości czasem jak zjem coś to przechodzi. trochę za często mi się "odbija" i piersi bolą mega... ciesz się kobieto!!!
p.s chyba muszę zmienić nick na "śpioch"
-
Helenucha Klucha wrote:cześć Wszystkim Mamusiom!
na ostatniej wizycie dostałam luteinę dopochwowo i jakoś tak sobie wymyśliłam, że będę brała o 7:00 rano i 19:00. W ciągu tygodnia to spoko bo i tak wstaję o 6:00 ale dziś musiałam sobie ustawić budzik, a potem już nie mogłam zasnąć, ale na szczęście mam możliwość wylegiwania się w łóżku
Co do miejscowości, z których jesteśmy to ja mieszkam w Poznaniu i jestem ciekawa czy jakaś czerwcowa mamusia też jest poznanianką!?
ja jestem z Gorzowa Wielkopolskiego. do Poznania jeżdżę na zakupy heheheHelenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
Annielove wrote:Kamenka trzymamy kciuki za wizytę
Zołzi jejku dopiero teraz doczytałam, dobrze że wszystko skończyło się tak jak należy , pewnie stresu było nie co nie miara :*
Gratuluje wczorajszych serduszek niech dzidzie rosną zdrowo
Hejka Annie miło że mnie zauwazylaś ....\Ajj jak sie stresuje Tym że nie było wtedy nic widać mam nadzieje ze po prostu za wcześnie pobieglam tam........i teraz juz bedzie ok;) -
no ja szlam z mych obliczec w 3tyg i 6dni.... i nie było pecherzyka i nic .... aa testy 3pozytywne teraz też Beta potwierdziła ... a on ani mnie nie poinformowal ze poleciałam za wcześnie nic a nic brak słów .. A niby specjalista jakiś tam...
Mam nadzieje że bedzie dobrze trzymajcie kciuki proszę....
aktualnie mam (4 tyg. i 4 dni) we wtorek wejde w 5tydzien mam nadzieje ze bedzie pecherzyk co:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 12:56
-
Kamenka wrote:aktualnie mam (4 tyg. i 4 dni) we wtorek wejde w 5tydzien mam nadzieje ze bedzie pecherzyk co:(
kiedy następna wizyta? może poczekaj tak do 6tc, ja w 6t i 3d byłam pierwszy raz i widziałam już serduszkoKamenka, LENALENA lubią tę wiadomość
Mały Ryś -
Helenucha Klucha w wtorek czyli 27mego
wiesz chyba nie dam rady czeakać do 6stego juz i tak się maxymalnie stresuje i denerwuje ;(
Pójde do mojego gin porozmawiam z nim przynajmniej i zapewne on mi wszystko wyjaśni i zbada.....jak powinien...Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamenka wrote:Helenucha Klucha w wtorek czyli 27mego
wiesz chyba nie dam rady czeakać do 6stego juz i tak się maxymalnie stresuje i denerwuje ;(
Pójde do mojego gin porozmawiam z nim przynajmniej i zapewne on mi wszystko wyjaśni i zbada.....jak powinien...
Myślę że w 5 tygodniu też nie zobaczysz serduszka jedynie pęcherzyk ciążowy od 5 do 11 mm ewentualnie zależy też od owulacji bo jeżeli ciąża będzie starsza to możesz też zobaczyć zarodka do 3 mm, ale na serduszko będzie jeszcze za wcześnie, a po co masz dalej się martwić, stresować? Nie lepiej poczekać?Kamenka lubi tę wiadomość
-
Kamenka wrote:Helenucha Klucha w wtorek czyli 27mego
Pójde do mojego gin porozmawiam z nim przynajmniej i zapewne on mi wszystko wyjaśni i zbada.....jak powinien...
A robiłaś dwie bety i wszystko było dobrze tak? Dla mnie gorsze byłoby chodzenie co tydzień i się zastanawianie dlaczego jeszcze nic nie ma. Jeżeli dobrze się czujesz to nie ma co tak wcześnie iść. A co jak znowu nic nie będzie widać?! poczekaj jeszcze trochęKamenka lubi tę wiadomość
Mały Ryś