Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymmarzenak wrote:Tak, dokładnie to jest indywidualna wola przyszłej matki:) oby tylko maluszki były zdrowe!!!
Kourtney, aneczka2015, Helenucha Klucha, DeLaCruz, miluszka, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wolę się nie wypowiadać, każdy ma swoje zdanie i robi jak uważa Ja testy dodatkowe chętnie bym wykonała, ale mnie najzwyczajniej w świecie nie stać, nawet na usg 3 czy 4 d. Synka oglądałam na zwykłym usg, żadnych dodatkowych testów i jest ok. Oby teraz też było - będzie !
aneczka2015 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też po wizycie widzieliśmy bijące serduszko a nasza fasolka ma 2,8 mm wielkosc na 5+6. Jutro wrzuce fotke bo padam. Kolejną wizyta 19.11 i będzie już widać rączki i nóżki mąż był że mną i wszystko widział. Niezapomniane wrażenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 20:48
Kourtney, Helen, Agatka86, mamaNika, Helenucha Klucha, krysiak, Zołzi, mia6 lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Annielove trzymam kciuki !!!
ja też dziś się nanosiłam synka, waży prawie 12 kg normalnie aż brzuch boli Ale teraz już odpoczywam mam nadzieje że przejdzie
Lekkie te wasze dzieci mój już 13kg ale jakoś mi nie ciąży. Chociaż staram się ograniczać noszenie
Nelus lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJennyXS wrote:Ja też po wizycie widzieliśmy bijące serduszko a nasza fasolka ma 2,8 mm wielkosc na 5+6. Jutro wrzuce fotke bo padam. Kolejną wizyta 19.11 i będzie już widać rączki i nóżki mąż był że mną i wszystko widział. Niezapomniane wrażenia
Super :* czekamy w takim razie na fotke twojej fasolki -
JennyXS to mamy wizytę 19.11 obie Super , że widziałaś serduszko
DeLaCruz a ja wiem czy lekki Jak 6 razy dziennie wnoszę go po schodach, do samochodu, z samochodu, to nie chce iść to nieść, to do wózka to z wózka... I dostaję w kośćJennyXS lubi tę wiadomość
-
DeLaCruz wrote:Ja na szczęście mam windę a Franio na szczęście chętnie siedzi w wózku zresztą dopiero stawia pierwsze kroczki, więc po dworze jeszcze nie chodzi
DeLaCruz lubi tę wiadomość