Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula222 wrote:Zołzi taaak jestem z Olsztyna Tzn w przyszłym roku wyprowadzam się na wieś ale to i tak 12 km od Olsztyna to rzut beretem
Wg dziewczyny, co wy na to aby obok naszych nicków, daty i wpisać też skąd jesteśmy ? To nam trochę ułatwi sprawę
Zołzi ale że szpital ci lekarz proponuję ? Bo ja ci mogę polecić jak chcesz, sprawdzony przeze mnie osobiście Mam zamiar znów tam rodzić
Wiec jesli mozecie to napiszcie bo teraz nie przeczytam juz calego watku od poczatku. Pomozcie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja się właśnie dowiedziałam że moja przyjaciółka spodziewa się czworaczków Byłam w lekkim szoku, aż łzy mi stanęły do oczu. Wypadek, niepłodność, 4 lata starań a na końcu finisz z oczekiwaniem na czworaczki
Szczęścia chodzą parami
Helenucha Klucha, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Juz jestem Kochane mamusie zasnełąm po obiadku jak niemowle strasznie zmeczenie odczuwam i bolą mnie piersi..
Rozumiem i wiem że macie racje bym poczekała z tym gin .
Ale chyba mnie uspokoi bardziej jak zobacze chociaż pęcherzyk tamten lekarz mnie tak nastraszył że odchodze od zmysłów..
bloodflower no to pójdziemy razem lecz ja mam na 18
ale kochane lepiej pójde zrobie też bete w poneidzialek jeszcze jedna zobacze czy rośnie...
-
Witajcie. To będzie nasze pierwsze dziecko/dzieci. Staraliśmy się 32 cykle. Udało się dzięki IVF poprzez transfer dwóch mrożonych blastocyst. Na usg w 13 dniu po transferze był widoczny jeden pęcherzyk ale gin powiedział że ostatecznie zobaczymy 29 października czy są dwa czy jeden. Mam nadzieje że obie śnieżynki są z nami i się dobrze rozwijają. W czwartek się okaże.
Paula222, Magdzialena, Takanijaka, krysiak, Helen, Zołzi, mia6, bloodflower, Annielove, Pepepa, Edka lubią tę wiadomość
-
Wstępnie termin porodu na 18 czerwca. A jestem z Chełma.
Quatriona, Kourtney, madziak2202, Edka lubią tę wiadomość
-
Witam
Dołączam do czerwcoweczek
Według OM termin na 28.06. Gdyby Maluch urodził się o czasie to mielibyśmy z mężem cudowny prezent na 4 rocznicę ślubu, która mamy 23 czerwca
Krótko o mnie: Mam na imię Magda, mam 25 lat, jestem mamą niespełna trzyletniego przedszkolaka Bartusia ( ur. listopad 2012).
W lipcu tego roku ppronilam samoistnie wczesna ciążę. Mam nadzieje ze tym razem wszystko będzie w porządku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 17:15
Helenucha Klucha, Kourtney, Paula222, Takanijaka, krysiak, Helen, Zołzi, madziak2202, bloodflower, Pepepa lubią tę wiadomość