Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
miluszka wrote:A ja witam się w dniu moich urodzin:-) Dziewczyny, 28 lat skończyłam! Dostałam od męża w prezencie piękny komplet srebrnej biżuterii, kolczyki łańcuszek i wisiorek. Prześliczny
Pogoda u nas brzydka, szaro, zimno i mokro, nie chce mis ię w ogóle wstawać a muszę ogarnąć salon bo po południu goście
Kochana, wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, spokojnej ciąży, szczęśliwego rozwiązania oraz spełnienia najskrytszych marzeń:*miluszka lubi tę wiadomość
Magda34
-
madziak2202 wrote:dziewczynki, wyciągnęłam dziś zimowa kurtkę i ledwo co się zapinam. i co tu teraz zrobić, kupić rozmiar większą? dwa rozmiary? kurcze idzie zima bez kurtki się nie obejdzie... jakie będziemy miały brzuchy w styczniu-lutym?
aktualnie nosze rozmiar M, w XL się utopię, ale L może się niedługo okazać też za mała.... co tu zrobić
O jaaa ale szybko rośniesz, żeby już kurtka była za mała ? Haha daj nam koniecznie fotę brzusia kochana!
Co do rozmiaru to ja noszę s i narazie jeszcze dużo luzu mam w moim płaszczu bo brzuch jest jak po większym obiedzie, delikatnie wypchniety a jak zacznie mi rosnac to chyba wezmę coś uniwersalnego żeby po ciąży tez nosić, coś typu oversize -
miluszka wrote:A ja witam się w dniu moich urodzin:-) Dziewczyny, 28 lat skończyłam! Dostałam od męża w prezencie piękny komplet srebrnej biżuterii, kolczyki łańcuszek i wisiorek. Prześliczny
Pogoda u nas brzydka, szaro, zimno i mokro, nie chce mis ię w ogóle wstawać a muszę ogarnąć salon bo po południu gościemiluszka lubi tę wiadomość
-
s1985 wrote:Witam chciałam się pożegnać u mnie wczoraj wizyta nie zostawiła złudzeń ciąża obumarla, pozdrawiam was i życzę donoszonych i zdrowych ciąż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 10:26
s1985 lubi tę wiadomość
-
miluszka sto lat ! Najlepszego :*
s1985 nie no weź Jej jak mi przykro, tym bardziej, że u Cb już 10 tydz ... Nie mogę pojąć, bardzo współczuję , tulę ...
Nie no załamać się idzie, coraz bardziej zaczynam się martwić
Co do tabelki mi nie działamiluszka lubi tę wiadomość
-
Pogoda u nas brzydka, szaro, zimno i mokro, nie chce mis ię w ogóle wstawać a muszę ogarnąć salon bo po południu goście
Najlepsze życzenia! Super, że Twój mąż umie wybrać coś co Ci się podoba! Ja bym mojemu w tej kwestii nie zaufałamiluszka lubi tę wiadomość
Mały Ryś -
Kochane, dziękuję
Powiedzcie mi, Wasze daty porodu które macie wpisane na pierwszej stronie naszego wątku to są daty które wyliczyło Wam belly wg OM czy to terminy które wyliczył Wam gin/położna wg OM? Pytam bo wg kalendarza ovufriend i belly termin mam na 9.06 a w karcie ciąży mam wpisany termin wyliczony przez położną, 12.06. i tak się zastanawiam czy nie zmienić na pierwszej stronie z 9.06 na ten 12.06? -
czesc Dziewczyny to Ja Kamenka niestety zapomnialam hasla do mego konta daje na przypomnienie od 3dni i nic nie ma linku ktory ma przyjsc na poczte pisze do nich tysiace emaili nie odpisuja;/ MAsakra z nimi.....Juz nie wiem co zrobic
Zapewne nawet nie zauwazyliscie ze zniknełam bo śledziłam Was ale nie moglam nic pisac wkurzylam sie założyłam nick moze w koncu odpiszą tam i wróce do swojego...
U mnie ogolnie ok Bez objawowo jedynie mam smaki na ogórki kiszone he he
i Bola mnie piersi a tak to bez objawów .....
Miejmy nadzieje ze wszystko Dobrze.
Gratuluje wizytującym dobrych wieści ciesze sie razem z Wami
Ja ide w wtorek juz nie moge sie doczekać..Helen, Ollaala lubią tę wiadomość
-
A mnie dopadły potworne mdłości... Niby odczuwam je już od 3-4 tygodni z różnym natężeniem, ale przez ostatnie kilka dni naprawdę dają popalić... Macie jakieś sprawdzone sposoby na mdłości? Chyba ten temat już się przewinął we wcześniejszych postach, ale trudno mi je teraz zlokalizować