X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • madziak2202 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wisnia11 wrote:
    Dziewczyny po wczorajszej wizycie:
    dzidzia ma 0,92 cm, serduszko bije ok 130/na min
    a to moja dzidziulka
    b5c85f4d65706e40med.jpg
    śliczny dzidziuś :*

MerlinMo lubi tę wiadomość

dqpri09kir2ck4nc.png
  • madziak2202 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki, wyciągnęłam dziś zimowa kurtkę i ledwo co się zapinam. i co tu teraz zrobić, kupić rozmiar większą? dwa rozmiary? kurcze idzie zima bez kurtki się nie obejdzie... jakie będziemy miały brzuchy w styczniu-lutym?
    aktualnie nosze rozmiar M, w XL się utopię, ale L może się niedługo okazać też za mała.... co tu zrobić :P

dqpri09kir2ck4nc.png
  • xpaulinax Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz jest moda na oversize'owe płaszcze, więc myślę, że taki byłby najlepszym rozwiązaniem :) Z kurtką natomiast może być gorzej.

zi13ikgnbtapo19b.png
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja witam się w dniu moich urodzin:-) Dziewczyny, 28 lat skończyłam! Dostałam od męża w prezencie piękny komplet srebrnej biżuterii, kolczyki łańcuszek i wisiorek. Prześliczny :-)
    Pogoda u nas brzydka, szaro, zimno i mokro, nie chce mis ię w ogóle wstawać a muszę ogarnąć salon bo po południu goście :-)

xpaulinax, madziak2202, AnnieLov, Magda34, Helenucha Klucha, mmarzenak, Kawa z mlekiem, Kawokado, Madzik84, eidth, MerlinMo, Kourtney lubią tę wiadomość

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • xpaulinax Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miluszka wrote:
    A ja witam się w dniu moich urodzin:-) Dziewczyny, 28 lat skończyłam! Dostałam od męża w prezencie piękny komplet srebrnej biżuterii, kolczyki łańcuszek i wisiorek. Prześliczny :-)
    Pogoda u nas brzydka, szaro, zimno i mokro, nie chce mis ię w ogóle wstawać a muszę ogarnąć salon bo po południu goście :-)

Wszystkiego Najlepszego!

miluszka lubi tę wiadomość

zi13ikgnbtapo19b.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HoniKa89 wrote:
    Hej dziewczyny, czy przy braniu luteiny dopchwowo normalnie robilyscie badanie moczu? Nie zaburza ona w żaden sposób wyników?
    nie zaburza

feegu6l.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Gratuluje pomyslbych wizyt i witam nowe mamusie :*
    Nie odzywalam sie bo z moim samopoczuciem bardzo zle. Mdlosci,wymioty,bol brzucha jak na okres, panika ze zaraz dostane okres, cycki tak bola jak nigdy :/ i az z tego wszystkiego mam temperature 37,6
    biedactwo, mam nadzieję, że dzisiaj czujesz już się lepiej :*

feegu6l.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszaaa wrote:
    wczoraj byłam na wizycie widzieliśmy swojego bąbelka ma już ponad 3 cm <3
    za 2 tyg USG genetyczne :)

i tego krwiaczka co miałam już nie ma, ślad po nim zaginął wchłonął się przez te 2 tygodnie ;)
    to super :)

feegu6l.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziak2202 wrote:
    dziewczynki, wyciągnęłam dziś zimowa kurtkę i ledwo co się zapinam. i co tu teraz zrobić, kupić rozmiar większą? dwa rozmiary? kurcze idzie zima bez kurtki się nie obejdzie... jakie będziemy miały brzuchy w styczniu-lutym?
    aktualnie nosze rozmiar M, w XL się utopię, ale L może się niedługo okazać też za mała.... co tu zrobić :P
    własnie tez mam ten dylemat, mam kurtkę z tamtego sezonu rozmiar S, i juz tez jest za mała, ledwo co się dopinam i widać ze brzuch sie nie miesci, a na wadze tylko 2kg wiecej..ech
    myslalam ze kupie nową na wyprzedazy po swietach, ale chyba nie bede miala w czym chodzic do tego czasu. Planuje podjechac do outletu na prawobrzezu i tam sobie cos znalezc, moze jakas parke ze sciagaczem, one zawsze sa wieksze i wydaje mi sie ze L wystarczy, bo Xl to my bedziemy juz po mrozach :P.

feegu6l.png
  • Amy88 Znajoma

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miluszka wrote:

100 lat ☺

miluszka lubi tę wiadomość

f2w3dqk3zto6tgvm.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miluszka wrote:
    Wszystkiego najlepszego kochana, duzo zdrowka i bezproblemowej ciązy i szczesliwego rozwiązania.
    Prezent musi być piękny :)
    Udanego świętowania :*

AnnieLov przez gmaila trzeba nadal się logować?

feegu6l.png
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam chciałam się pożegnać u mnie wczoraj wizyta nie zostawiła złudzeń ciąża obumarla, pozdrawiam was i życzę donoszonych i zdrowych ciąż

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helen wrote:
    Wszystkiego najlepszego kochana, duzo zdrowka i bezproblemowej ciązy i szczesliwego rozwiązania.
    Prezent musi być piękny :)
    Udanego świętowania :*

AnnieLov przez gmaila trzeba nadal się logować?

Już nie

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    Witam chciałam się pożegnać u mnie wczoraj wizyta nie zostawiła złudzeń ciąża obumarla, pozdrawiam was i życzę donoszonych i zdrowych ciąż

Jezu tak mi przykro ;( trzymaj się jakoś kochana

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę o wpisywanie się do tabelki :)

Helen lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miluszka wszystkiego najlepszego :)

wisnia11 cudny maluszek i jakie wyraźne zdjęcie :)

• dais Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miluszka wrote:
    Wszystkiego najlepszego :)

Co do wzroku mi tez sie pogorszyl a w wakacje zmienialam okulary na mocniejsze i byly za troszke za mocne, teraz mi juz nie starczaja. To sie chyba zdarza w ciazy.
    Sliczne dzieciaczki, ladnie rosna.
    Mi brzuszek tez zaokraglilo i tez do najszczuplejszych nie naleze, ale nie wiem czy wyglada jakbym przytyla bo jest taki okragly na dole, a zawzyczaj z tluszczyku wyglada inaczej. Mi stanik jeszcze starcza ale juz ledwo, jest pol miekki, wiec powinien starczyc na dluzej. Co do plaszczow to w poprzedniej ciazy bylam w podobnym momencie- maluch urodzony w lipcu i w zimie mialam plaszcz zapinany pod biustem. Idealnie sie sprawdzal. Dzieki niemu nie musialam zmieniac rozmiaru :) U mnie dzisiaj pierwszy dzien bez wiekszych porannych mdlosci, jakos w kratke je mam. Za to od wczoraj straszny bol plecow, ledwo siedze (praca siedzaca) i chodze, dodatkowo cala noc mnie plecy bolaly.

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

• miluszka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    S1985 przykro mi :-(

Dziękuję Kochane :-)

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • dais Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:

Strasznie mi przykro, mam nadzieje ze uda sie kolejnym razem. Usciski.

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też już coś widać :)

ca48e662048afd5amed.jpg

Magda34, dais, Kawokado, Hania222, Kourtney lubią tę wiadomość

‹‹ 272 273 274 275 276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ