Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • madziak2202 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wisnia11 wrote:
    Dziewczyny po wczorajszej wizycie:
    dzidzia ma 0,92 cm, serduszko bije ok 130/na min
    a to moja dzidziulka
    b5c85f4d65706e40med.jpg
    śliczny dzidziuś :*

MerlinMo lubi tę wiadomość

dqpri09kir2ck4nc.png
  • madziak2202 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki, wyciągnęłam dziś zimowa kurtkę i ledwo co się zapinam. i co tu teraz zrobić, kupić rozmiar większą? dwa rozmiary? kurcze idzie zima bez kurtki się nie obejdzie... jakie będziemy miały brzuchy w styczniu-lutym?
    aktualnie nosze rozmiar M, w XL się utopię, ale L może się niedługo okazać też za mała.... co tu zrobić :P

dqpri09kir2ck4nc.png
  • xpaulinax Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz jest moda na oversize'owe płaszcze, więc myślę, że taki byłby najlepszym rozwiązaniem :) Z kurtką natomiast może być gorzej.

zi13ikgnbtapo19b.png
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja witam się w dniu moich urodzin:-) Dziewczyny, 28 lat skończyłam! Dostałam od męża w prezencie piękny komplet srebrnej biżuterii, kolczyki łańcuszek i wisiorek. Prześliczny :-)
    Pogoda u nas brzydka, szaro, zimno i mokro, nie chce mis ię w ogóle wstawać a muszę ogarnąć salon bo po południu goście :-)

xpaulinax, madziak2202, nick nieaktualny, Magda34, Helenucha Klucha, mmarzenak, Kawa z mlekiem, Kawokado, Madzik84, eidth, MerlinMo, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • xpaulinax Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miluszka wrote:
    A ja witam się w dniu moich urodzin:-) Dziewczyny, 28 lat skończyłam! Dostałam od męża w prezencie piękny komplet srebrnej biżuterii, kolczyki łańcuszek i wisiorek. Prześliczny :-)
    Pogoda u nas brzydka, szaro, zimno i mokro, nie chce mis ię w ogóle wstawać a muszę ogarnąć salon bo po południu goście :-)

Wszystkiego Najlepszego!

miluszka lubi tę wiadomość

zi13ikgnbtapo19b.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HoniKa89 wrote:
    Hej dziewczyny, czy przy braniu luteiny dopchwowo normalnie robilyscie badanie moczu? Nie zaburza ona w żaden sposób wyników?
    nie zaburza

feegu6l.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Gratuluje pomyslbych wizyt i witam nowe mamusie :*
    Nie odzywalam sie bo z moim samopoczuciem bardzo zle. Mdlosci,wymioty,bol brzucha jak na okres, panika ze zaraz dostane okres, cycki tak bola jak nigdy :/ i az z tego wszystkiego mam temperature 37,6
    biedactwo, mam nadzieję, że dzisiaj czujesz już się lepiej :*

feegu6l.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszaaa wrote:
    wczoraj byłam na wizycie widzieliśmy swojego bąbelka ma już ponad 3 cm <3
    za 2 tyg USG genetyczne :)

i tego krwiaczka co miałam już nie ma, ślad po nim zaginął wchłonął się przez te 2 tygodnie ;)
    to super :)

feegu6l.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziak2202 wrote:
    dziewczynki, wyciągnęłam dziś zimowa kurtkę i ledwo co się zapinam. i co tu teraz zrobić, kupić rozmiar większą? dwa rozmiary? kurcze idzie zima bez kurtki się nie obejdzie... jakie będziemy miały brzuchy w styczniu-lutym?
    aktualnie nosze rozmiar M, w XL się utopię, ale L może się niedługo okazać też za mała.... co tu zrobić :P
    własnie tez mam ten dylemat, mam kurtkę z tamtego sezonu rozmiar S, i juz tez jest za mała, ledwo co się dopinam i widać ze brzuch sie nie miesci, a na wadze tylko 2kg wiecej..ech
    myslalam ze kupie nową na wyprzedazy po swietach, ale chyba nie bede miala w czym chodzic do tego czasu. Planuje podjechac do outletu na prawobrzezu i tam sobie cos znalezc, moze jakas parke ze sciagaczem, one zawsze sa wieksze i wydaje mi sie ze L wystarczy, bo Xl to my bedziemy juz po mrozach :P.

feegu6l.png
  • Amy88 Znajoma

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miluszka wrote:

100 lat ☺

miluszka lubi tę wiadomość

f2w3dqk3zto6tgvm.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miluszka wrote:
    Wszystkiego najlepszego kochana, duzo zdrowka i bezproblemowej ciązy i szczesliwego rozwiązania.
    Prezent musi być piękny :)
    Udanego świętowania :*

AnnieLov przez gmaila trzeba nadal się logować?

feegu6l.png
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam chciałam się pożegnać u mnie wczoraj wizyta nie zostawiła złudzeń ciąża obumarla, pozdrawiam was i życzę donoszonych i zdrowych ciąż

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helen wrote:
    Wszystkiego najlepszego kochana, duzo zdrowka i bezproblemowej ciązy i szczesliwego rozwiązania.
    Prezent musi być piękny :)
    Udanego świętowania :*

AnnieLov przez gmaila trzeba nadal się logować?

Już nie

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    Witam chciałam się pożegnać u mnie wczoraj wizyta nie zostawiła złudzeń ciąża obumarla, pozdrawiam was i życzę donoszonych i zdrowych ciąż

Jezu tak mi przykro ;( trzymaj się jakoś kochana

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę o wpisywanie się do tabelki :)

Helen lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miluszka wszystkiego najlepszego :)

wisnia11 cudny maluszek i jakie wyraźne zdjęcie :)

• dais Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miluszka wrote:
    Wszystkiego najlepszego :)

Co do wzroku mi tez sie pogorszyl a w wakacje zmienialam okulary na mocniejsze i byly za troszke za mocne, teraz mi juz nie starczaja. To sie chyba zdarza w ciazy.
    Sliczne dzieciaczki, ladnie rosna.
    Mi brzuszek tez zaokraglilo i tez do najszczuplejszych nie naleze, ale nie wiem czy wyglada jakbym przytyla bo jest taki okragly na dole, a zawzyczaj z tluszczyku wyglada inaczej. Mi stanik jeszcze starcza ale juz ledwo, jest pol miekki, wiec powinien starczyc na dluzej. Co do plaszczow to w poprzedniej ciazy bylam w podobnym momencie- maluch urodzony w lipcu i w zimie mialam plaszcz zapinany pod biustem. Idealnie sie sprawdzal. Dzieki niemu nie musialam zmieniac rozmiaru :) U mnie dzisiaj pierwszy dzien bez wiekszych porannych mdlosci, jakos w kratke je mam. Za to od wczoraj straszny bol plecow, ledwo siedze (praca siedzaca) i chodze, dodatkowo cala noc mnie plecy bolaly.

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

• miluszka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    S1985 przykro mi :-(

Dziękuję Kochane :-)

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • dais Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:

Strasznie mi przykro, mam nadzieje ze uda sie kolejnym razem. Usciski.

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też już coś widać :)

ca48e662048afd5amed.jpg

Magda34, dais, Kawokado, Hania222, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 272 273 274 275 276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ