Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczynki, wyciągnęłam dziś zimowa kurtkę i ledwo co się zapinam. i co tu teraz zrobić, kupić rozmiar większą? dwa rozmiary? kurcze idzie zima bez kurtki się nie obejdzie... jakie będziemy miały brzuchy w styczniu-lutym?
aktualnie nosze rozmiar M, w XL się utopię, ale L może się niedługo okazać też za mała.... co tu zrobić -
A ja witam się w dniu moich urodzin:-) Dziewczyny, 28 lat skończyłam! Dostałam od męża w prezencie piękny komplet srebrnej biżuterii, kolczyki łańcuszek i wisiorek. Prześliczny
Pogoda u nas brzydka, szaro, zimno i mokro, nie chce mis ię w ogóle wstawać a muszę ogarnąć salon bo po południu gościexpaulinax, madziak2202, AnnieLov, Magda34, Helenucha Klucha, mmarzenak, Kawa z mlekiem, Kawokado, Madzik84, eidth, MerlinMo, Kourtney lubią tę wiadomość
-
miluszka wrote:A ja witam się w dniu moich urodzin:-) Dziewczyny, 28 lat skończyłam! Dostałam od męża w prezencie piękny komplet srebrnej biżuterii, kolczyki łańcuszek i wisiorek. Prześliczny
Pogoda u nas brzydka, szaro, zimno i mokro, nie chce mis ię w ogóle wstawać a muszę ogarnąć salon bo po południu goście
Wszystkiego Najlepszego!miluszka lubi tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Gratuluje pomyslbych wizyt i witam nowe mamusie :*
Nie odzywalam sie bo z moim samopoczuciem bardzo zle. Mdlosci,wymioty,bol brzucha jak na okres, panika ze zaraz dostane okres, cycki tak bola jak nigdy i az z tego wszystkiego mam temperature 37,6
-
madziak2202 wrote:dziewczynki, wyciągnęłam dziś zimowa kurtkę i ledwo co się zapinam. i co tu teraz zrobić, kupić rozmiar większą? dwa rozmiary? kurcze idzie zima bez kurtki się nie obejdzie... jakie będziemy miały brzuchy w styczniu-lutym?
aktualnie nosze rozmiar M, w XL się utopię, ale L może się niedługo okazać też za mała.... co tu zrobić
myslalam ze kupie nową na wyprzedazy po swietach, ale chyba nie bede miala w czym chodzic do tego czasu. Planuje podjechac do outletu na prawobrzezu i tam sobie cos znalezc, moze jakas parke ze sciagaczem, one zawsze sa wieksze i wydaje mi sie ze L wystarczy, bo Xl to my bedziemy juz po mrozach . -
miluszka wrote:A ja witam się w dniu moich urodzin:-) Dziewczyny, 28 lat skończyłam! Dostałam od męża w prezencie piękny komplet srebrnej biżuterii, kolczyki łańcuszek i wisiorek. Prześliczny
Pogoda u nas brzydka, szaro, zimno i mokro, nie chce mis ię w ogóle wstawać a muszę ogarnąć salon bo po południu goście
100 lat ☺
miluszka lubi tę wiadomość
-
Prezent musi być piękny
Udanego świętowania :*
AnnieLov przez gmaila trzeba nadal się logować?
-
Witam chciałam się pożegnać u mnie wczoraj wizyta nie zostawiła złudzeń ciąża obumarla, pozdrawiam was i życzę donoszonych i zdrowych ciąż2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do wzroku mi tez sie pogorszyl a w wakacje zmienialam okulary na mocniejsze i byly za troszke za mocne, teraz mi juz nie starczaja. To sie chyba zdarza w ciazy.
Sliczne dzieciaczki, ladnie rosna.
Mi brzuszek tez zaokraglilo i tez do najszczuplejszych nie naleze, ale nie wiem czy wyglada jakbym przytyla bo jest taki okragly na dole, a zawzyczaj z tluszczyku wyglada inaczej. Mi stanik jeszcze starcza ale juz ledwo, jest pol miekki, wiec powinien starczyc na dluzej. Co do plaszczow to w poprzedniej ciazy bylam w podobnym momencie- maluch urodzony w lipcu i w zimie mialam plaszcz zapinany pod biustem. Idealnie sie sprawdzal. Dzieki niemu nie musialam zmieniac rozmiaru U mnie dzisiaj pierwszy dzien bez wiekszych porannych mdlosci, jakos w kratke je mam. Za to od wczoraj straszny bol plecow, ledwo siedze (praca siedzaca) i chodze, dodatkowo cala noc mnie plecy bolaly. -
nick nieaktualny