WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • DeLaCruz Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnieLov wrote:
    U nas to też i zęby. Podałam ibum o 19 i nadal grzecznie śpi... Bez pobudek:) ale znów ze mną jest problem bo mnie cała noc ząb boli.. :( jak nie urok to sraczka

No niestety. Też niedawno u Frania wychodziły czwórki :/

💙 2014
    ❤️ 2016
    Czekamy na dziewczynkę...
    h44eqqmzxg1yqp12.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mili_Vanilli wrote:
    Cześć Dziewczyny,

Witam się w 12 tygodniu, który przywitał mnie mega mdłosciami, zawrotami głowy i ogólna niemocą. Do tej pory czułam się w miarę dobrze, ale teraz to jakiś koszmar. Mam nadzieję, że niedługo to przejdzie. Dzisiaj w środku nocy obejmowałam porcelankę :)

Z dobrych newsów to odebrałam dzisaj wyniki badań, w poniedziałek wizyta u gin, i moje TSH się trochę uspokoiło. Robiłam też HIV, HCV, HBs, Toksoplazmoze, WR i wszystko ok. Nie miałam skierowania na Cytomegalię, może da mi w poniedziałek.Różyczkę robiłam już wcześniej. Poprosze też chyba o tydzień L4, bo nie mam siły na nic. W piątek usg prenatalne, ale tak bardzo chciałabym podejrzeć maleństwo na poniedziałkowej wizycie ;)

Spokojnej soboty :)

to tak jak ja dziś powitanie w sumie to było po północy i wymioty echh :D

• Madzik84 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzialena, jeszcze raz dziękuję za odpowiedź! :) Musi być już dobrze na kontroli, nie ma innej opcji.

kamenkaa, Magdzialena lubią tę wiadomość

[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc)
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale śpiący dzien tez Was tak męczy spanie?

• Madzik84 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też, strasznie, ale jak na złość nie udało mi się zdrzemnąć. Wcześnie dziś padnę :)

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA tam spałam :D chyba ze 3h he i pewnie okolo 22 znowu bede śpiaca bo znowu mi sie chce;(

• Karola1988 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam dzisiaj akurat dużo energii :) może to dlatego, że pierwszy raz od ładnych kilkunastu dni zjadłam normalny obiad (ilościowo i jakościowo normalny ;)). To znak, że apetyt wraca.

malacytrynka, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość

65vqxzdvrtfyk8q0.png
    dqpri09kyaedckhg.png
    3jgx3e3kp7hq37ho.png
  • magdalenka789 Znajoma

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:
    JA tam spałam :D chyba ze 3h he i pewnie okolo 22 znowu bede śpiaca bo znowu mi sie chce;(

Skąd ja to znam :D

kamenkaa lubi tę wiadomość

p19uyx8dgmeyiaey.png
    7ux3xzdv10g2dniq.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenucha Klucha wrote:
    no to ja nie wiem o co chodzi... :P może to też zależy od laboratorium, z którym przychodnia ma podpisaną umowę?
    powinnas dostac skierowanie do tego laboratorium z ktorym mają umowę, moze poszłas do innego dlatego musiałas płacić. Ja nawet za HIV nie płaciłam, tylko musiał lekarz uzupełnić drugą stronę w skierowaniu i zrobili wszystko za darmo.

feegu6l.png
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka789 wrote:
    Skąd ja to znam :D

he he tez spisz jak ja :D he he normalnie czasem to jak niedzwiedź hahaha

• Madzik84 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:

Do 22 dajesz radę? Ja padam około 20 :D Nawet jak w dzień uda mi się zdrzemnąć ;)

• Magda34 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę, ja po 24 chodze ostatnio spać a wstaje ok.9

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• malacytrynka Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej dziewczynki przepraszam ale nie nadążyłam przeczytać wszystkich postów trochę czasu mnie nie było. Mam nadzieję że to nadrobię. Co się u Was zmieniło?to samo co u Mnie?. Ja przez ostatnie 2?tygodnie .Przechodzę koszmar jeść nie mogę co ranek i co wieczór ta sama historia wymiotuję.Jedzenie wciskam na siłe tylko po to żeby zaraz znalazło się W TRONIE^^ usypiam jak dziecko już o 21 ,22 w łóżku .
    a u Was jakie dolegliwości? jak tam wasze brzuszki ?

Cytrynka
  • malacytrynka Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola1988 wrote:
    a ja mam dzisiaj akurat dużo energii :) może to dlatego, że pierwszy raz od ładnych kilkunastu dni zjadłam normalny obiad (ilościowo i jakościowo normalny ;)). To znak, że apetyt wraca.
    tylko pozazdrościć :) już nie mogę doczekać się tej chwili o ile się doczekam :)

Cytrynka
  • Karola1988 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malacytrynka, a w którym tygodniu jesteś? :>

65vqxzdvrtfyk8q0.png
    dqpri09kyaedckhg.png
    3jgx3e3kp7hq37ho.png
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ah kochane mgli mnie caly dzien nie wiem co napic sie by mi sie polepszylo moze cos doradzicie?
    Nie wymiotuje ale czuje ze mnie mgli ;/

• ruda69742 Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny mnie tez juz dlugo u was nie bylo ale mam pytanie czy na bieliznie tez macie tak jakby zolty/kremowy sluz ?

cykl staran- 10
    w4sqskjodb3llxis.png
  • ruda69742 Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:
    ah kochane mgli mnie caly dzien nie wiem co napic sie by mi sie polepszylo moze cos doradzicie?
    Nie wymiotuje ale czuje ze mnie mgli ;/
    mi pomaga woda niegazowana i mandarynki jem po 6 naraz nawet i jest mi lepiej

Misia15, kamenkaa lubią tę wiadomość

cykl staran- 10
    w4sqskjodb3llxis.png
  • ruda69742 Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda69742 wrote:
    hej dziewczyny mnie tez juz dlugo u was nie bylo ale mam pytanie czy na bieliznie tez macie tak jakby zolty/kremowy sluz ?
    czy to moze byc cos zlego brzuch tylko pobolewa jak na miesiaczke i to nie zawsze i czasem zakluje jak za szybko wstane albo przekrece sie w lozku

cykl staran- 10
    w4sqskjodb3llxis.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, nie przejmuj się uczuciem kłucia ...

kamenkaa tak mdli mnie tez i to nawet teraz, znowu mi wróciło na wieczór, nie wiem moze czymś to zajem, moze własnie mandarynką, czymś kwaśnym.
    dzisiaj zjadłam 5galaretek kwasnych z wedla im kwasniej tym lepiej, pychotka.
    A moze spóbuj herbatke z miety, lub rumianku lub z imbirem.

feegu6l.png
‹‹ 323 324 325 326 327 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ