Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
AnnieLov wrote:U nas to też i zęby. Podałam ibum o 19 i nadal grzecznie śpi... Bez pobudek:) ale znów ze mną jest problem bo mnie cała noc ząb boli..
jak nie urok to sraczka
No niestety. Też niedawno u Frania wychodziły czwórki💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
nick nieaktualnyMili_Vanilli wrote:Cześć Dziewczyny,
Witam się w 12 tygodniu, który przywitał mnie mega mdłosciami, zawrotami głowy i ogólna niemocą. Do tej pory czułam się w miarę dobrze, ale teraz to jakiś koszmar. Mam nadzieję, że niedługo to przejdzie. Dzisiaj w środku nocy obejmowałam porcelankę
Z dobrych newsów to odebrałam dzisaj wyniki badań, w poniedziałek wizyta u gin, i moje TSH się trochę uspokoiło. Robiłam też HIV, HCV, HBs, Toksoplazmoze, WR i wszystko ok. Nie miałam skierowania na Cytomegalię, może da mi w poniedziałek.Różyczkę robiłam już wcześniej. Poprosze też chyba o tydzień L4, bo nie mam siły na nic. W piątek usg prenatalne, ale tak bardzo chciałabym podejrzeć maleństwo na poniedziałkowej wizycie
Spokojnej soboty
to tak jak ja dziś powitanie w sumie to było po północy i wymioty echh
-
Helenucha Klucha wrote:no to ja nie wiem o co chodzi...
może to też zależy od laboratorium, z którym przychodnia ma podpisaną umowę?
-
hej hej dziewczynki przepraszam ale nie nadążyłam przeczytać wszystkich postów trochę czasu mnie nie było. Mam nadzieję że to nadrobię. Co się u Was zmieniło?to samo co u Mnie?. Ja przez ostatnie 2?tygodnie .Przechodzę koszmar jeść nie mogę co ranek i co wieczór ta sama historia wymiotuję.Jedzenie wciskam na siłe tylko po to żeby zaraz znalazło się W TRONIE^^ usypiam jak dziecko już o 21 ,22 w łóżku .
a u Was jakie dolegliwości? jak tam wasze brzuszki ?
Cytrynka -
Karola1988 wrote:a ja mam dzisiaj akurat dużo energii
może to dlatego, że pierwszy raz od ładnych kilkunastu dni zjadłam normalny obiad (ilościowo i jakościowo normalny
). To znak, że apetyt wraca.
już nie mogę doczekać się tej chwili o ile się doczekam
Cytrynka -
kamenkaa wrote:ah kochane mgli mnie caly dzien nie wiem co napic sie by mi sie polepszylo moze cos doradzicie?
Nie wymiotuje ale czuje ze mnie mgli ;/Misia15, kamenkaa lubią tę wiadomość
cykl staran- 10
-
ruda69742 wrote:hej dziewczyny mnie tez juz dlugo u was nie bylo ale mam pytanie czy na bieliznie tez macie tak jakby zolty/kremowy sluz ?cykl staran- 10
-
tak, nie przejmuj się uczuciem kłucia ...
kamenkaa tak mdli mnie tez i to nawet teraz, znowu mi wróciło na wieczór, nie wiem moze czymś to zajem, moze własnie mandarynką, czymś kwaśnym.
dzisiaj zjadłam 5galaretek kwasnych z wedla im kwasniej tym lepiej, pychotka.
A moze spóbuj herbatke z miety, lub rumianku lub z imbirem.