Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale ja mam dzis pecha już mnie to aż śmieszy
w mojej przychodni nie ma dziś lekarza w drugiej zastępczej od 9 rejestracja od 9 dzwonię kiedy już mi się udało dodzwonić okazało się że już mają Full.
Myślę trudno pójdę prosto do ginekologa. Dzwonię od 14 nikt nie odbiera jadę pod gabinet a tam karta dziś nieczynnenormalnie się roześmiałam
z pozytywów bakterii w moczu brak leukocyty zmalały i udało się umówić na poniedziałek do internisty
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:
Dziewczyny ktore dzisiaj mialy wizyte. Gratuluje pozytywnych wiadomosci. Mam nadzieje ze beda juz sane dobre zawsze
Kourtney, 3mam kciuki, żebyś w poniedziałek usłyszała pomyślne wieści :*
Mili_Vanilli, kciuki ONKourtney lubi tę wiadomość
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Pati_89 wrote:Ciekawe jak się podzielimy gdy poznamy już płeć czy będzie przewaga jednej czy w miarę po równo
Będą trzy grupy, bo ja chcę mieć niespodziankę i nie będziemy dziecięciu zaglądać między nóżki aż do rozwiązaniakamenkaa, Kourtney, DeLaCruz lubią tę wiadomość
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Madzik84 wrote:Będą trzy grupy, bo ja chcę mieć niespodziankę i nie będziemy dziecięciu zaglądać między nóżki aż do rozwiązania
tylko uprzedzaj zawsze lekarza bo moja znajoma też nie chciała wiedzieć a lekarz palnął gafę
Kuzynka mojego męża spodziewając się drugiego dziecka wiedzieli że będzie chłopak bo na każdym badaniu potwierdzał to lekarz a tu bach podczas porodu wyszła dziewczynka hehe. Do dziś się z tego śmieją że gdyby nie byli przy porodzie to by nie uwierzyliKourtney, Madzik84, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Pati_89 wrote:A no właśnie zapomniałam o niespodziankach
tylko uprzedzaj zawsze lekarza bo moja znajoma też nie chciała wiedzieć a lekarz palnął gafę
Kuzynka mojego męża spodziewając się drugiego dziecka wiedzieli że będzie chłopak bo na każdym badaniu potwierdzał to lekarz a tu bach podczas porodu wyszła dziewczynka hehe. Do dziś się z tego śmieją że gdyby nie byli przy porodzie to by nie uwierzyli
Ale numer!Dlatego ja się wolę wstrzymać, żeby w razie takiej historii nie mieć nietrafionej całej różowej lub niebieskiej wyprawki
Dwa razy więcej imion do wybierania, ubranka unisex, będą na później dla rodzeństwa
A lekarza trzeba pilnować, fakt[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Kourtney wrote:Tak ja tam robilam. Mam tam pakiet ciazowy wykupiony
Aaa wykupilas pakiet. Ja w koncu nie wykupilam, ale moja doktor napomknela o tescie PAapa,a w 1 ciazy nie robilysmy go, chodzilam do niej na nfz w szpitalu. A do kogo chodzisz?
-
Helen wrote:co do zwolnienia, mi chcą je dać co wizytę, tylko ja z pewnych przyczyn czekam do świąt, jestem na działalności..więc muszę wszystko wyrównać i uporządkować. Niestety nie mogę sobie wziąść od tak, do tego praca czeka i między spaniem a innymi sprawami pracuję, w różnych godzinach, jak się da...więc trochę wam zazdroszczę na umowie, bo w każdym momencie możecie iść na L4.
ja tez mam działalność, nie wykonuje pracy ale zostały do wystawienia fv, bo mimo ze zlecenie wykonane to nie było odbioru, poza tym formalności takie jak kasa fiskalna... dlatego ustanowiłam mamę swoim reprezentantem i ona w moim imieniu zajęła sie wszystkim ( nieoficjalnie ja już na L4 wszystko przygtowuje a ona podpisuje jako przedstawiciel). Pytałam w Zusie, nie wykonuje pracy zarobkowej, nie swiadcze usług wiec jest ok. Dostaje wyższy zasiłek. -
nick nieaktualny