Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny dziś zdałam kurs na fotografa
Jakby ktoś sobie życzył reportaż ślubny, imprezy okolicznościowe (roczek, chrzty, komunie) sesje rodzinne, dziecięce, niemowlęce, plenerowe, ciążowe i narzeczenskie to proszę śmiało pisać. Dojadę wszędzie
Kourtney, Magda34, Helenucha Klucha, Frozenka, HoniKa89, madziak2202, Abra, Madzik84, jakka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnieLov wrote:Dziewczyny dziś zdałam kurs na fotografa
Jakby ktoś sobie życzył reportaż ślubny, imprezy okolicznościowe (roczek, chrzty, komunie) sesje rodzinne, dziecięce, niemowlęce, plenerowe, ciążowe i narzeczenskie to proszę śmiało pisać. Dojadę wszędzie
Jednak na slub mamy juz zalatwionego fotografa -
Cały czas zaglądam, czytam i czytam
Kourtney bardzo się cieszę, że wszystko się u Ciebie wyjaśniło
Wszystkim mamusiom gratuluję udanych wizyt
Teraz ja się stresuję bo w czwartek mam usg genetyczne...mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Kourtney, Magda34, madziak2202 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AnnieLov wrote:Dziewczyny dziś zdałam kurs na fotografa
GratulacjeMagda34
-
nick nieaktualny
-
Cześć Ciężarówki
Witam po dłuższej przerwie. Wyciszyłam się czasowo, ponieważ wchodząc na forum ciągle bałam się najgorszych wieści i kolejnych strat, podczytywałam i mocno to przeżywałam.
13 listopada widziałam mojego Maluszka, wszystko było w porządku. 30 listopada wybieramy się na USG genetyczne.
Co do mojego samopoczucia, to mdłości stały się na szczęście sporadyczne w porównaniu do zeszłych tygodni.
Wczoraj kupiłam spodnie ciążówki (była promocja w H&M), brzuszek już powoli zaczyna rosnąć
Niesamowite jest to, że przez czas mojej ciąży trzy moje PRZYJACIÓŁKI również zaszły w ciążęSzok!
Kourtney, Frozenka, xpaulinax, Madzik84, Joana33, Magda34, kirys, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Podczytując ostatnie strony widzę, że nie tylko ja mam problem z kłuciem brzucha. Dostawałam nawet takich ataków, że aż płakać mi się chciało, bo myślałam, że to coś z Dzidziusiem... Okazało się, że mój problem to skurcze mięśni miednicy, już przed ciążą byłam na fizjoterapii z powodu kręgosłupa, a okazało się, że wszystkiemu winna jest spięta miednica. W ciąży zaczęła mnie więc boleć. Lekarz od razu wiedział o co chodzi (naciskał TEN bolący punkt, okropieństwo) i poradził fizjoterapię.
A herbatę z cytryną można pić pod warunkiem, że cytrynę wrzucamy po wyciągnięciu torebki - wtedy nasz organizm przyjmuje taką samą ilość glinu, jaką dostałby bez dodania soku cytrynowegoKawokado, Zołzi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobrzy dziewczyny.
Na śląsku zrobiło się troszkę biało za oknaminie jest tego dużo ale zawsze cieszy oko. A jak u Was pogoda?
Ja niedługo jadę do mamy a później do siostry i jej dzieciaków więc czeka mnie miły dzień, czego i Wam życzę :*Kourtney, Frozenka, xpaulinax, madziak2202, Madzik84, Magda34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AnnieLov wrote:Dziewczyny dziś zdałam kurs na fotografa
Jajkoniespodzianka, super, że z dzidzią ok. I rozumiem doskonale ten strach przed wchodzeniem na forum... Dlatego na samym początku ciąży nawet nie pisałam nigdzie. Jeszcze teraz mam wrażenie, że u mnie jest za wcześnie na radość
Jakąś ciężką noc miałam. Dobrze, że córcia jeszcze śpi to sobie spokojnie poleżęZołzi lubi tę wiadomość
-
Magda34 wrote:Super, ze wszystko dobrze:) A płeć? Czy przez cale badanie musialas miec pełny pęcherz? Czy po jakims czasie moglas isc siku:)?
Od kiedy jestem w ciąży nie słyszałam nic na temat konieczności posiadania pełnego czy opróżnionego pęcherza, więc wszystkie wizyty miałam z opróżnionym. Chociaż ostatnio mam wrażenie, że on ciągle jest pełny, hehe