SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Patrze jak dokladnie widac wszystko . to niesamowite
    http://iv.pl/images/60235488449320692014.jpg

Jaki fajny mały człowieczek:) Cudo poprostu:) Rowniez zazdroszcze :)

Kourtney lubi tę wiadomość

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś zdałam kurs na fotografa :) Jakby ktoś sobie życzył reportaż ślubny, imprezy okolicznościowe (roczek, chrzty, komunie) sesje rodzinne, dziecięce, niemowlęce, plenerowe, ciążowe i narzeczenskie to proszę śmiało pisać. Dojadę wszędzie

Kourtney, Magda34, Helenucha Klucha, Frozenka, HoniKa89, madziak2202, Abra, Madzik84, jakka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnieLov wrote:
    Dziewczyny dziś zdałam kurs na fotografa :) Jakby ktoś sobie życzył reportaż ślubny, imprezy okolicznościowe (roczek, chrzty, komunie) sesje rodzinne, dziecięce, niemowlęce, plenerowe, ciążowe i narzeczenskie to proszę śmiało pisać. Dojadę wszędzie
    Gratulacje :* bede pamietac. Zelaszcza ze ty tez z warszawy?
    Jednak na slub mamy juz zalatwionego fotografa

• magdalenka789 Znajoma

Wysłany: 23 listopada 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały czas zaglądam, czytam i czytam :)
    Kourtney bardzo się cieszę, że wszystko się u Ciebie wyjaśniło :)
    Wszystkim mamusiom gratuluję udanych wizyt :)
    Teraz ja się stresuję bo w czwartek mam usg genetyczne...mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :)

Kourtney, Magda34, madziak2202 lubią tę wiadomość

p19uyx8dgmeyiaey.png
    7ux3xzdv10g2dniq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiak a co u ciebie? Bo pisalas ze umowilas sie prywatnie w sobote na wizyte w polsce. Jak po prenatalnych?

A dzisiaj wizyte miala jeszcze Sylwia...a nic nie napisala. Mam nadzieje ze wszystko ok

• Magda34 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnieLov wrote:

Gratulacje :)

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczyny :*

• Magda34 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa, kolorowych:)

Kourtney lubi tę wiadomość

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• JajkoNiespodzianka Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Ciężarówki :) Witam po dłuższej przerwie. Wyciszyłam się czasowo, ponieważ wchodząc na forum ciągle bałam się najgorszych wieści i kolejnych strat, podczytywałam i mocno to przeżywałam.

13 listopada widziałam mojego Maluszka, wszystko było w porządku. 30 listopada wybieramy się na USG genetyczne.
    Co do mojego samopoczucia, to mdłości stały się na szczęście sporadyczne w porównaniu do zeszłych tygodni.
    Wczoraj kupiłam spodnie ciążówki (była promocja w H&M), brzuszek już powoli zaczyna rosnąć :)

Niesamowite jest to, że przez czas mojej ciąży trzy moje PRZYJACIÓŁKI również zaszły w ciążę :) Szok! :)

Kourtney, Frozenka, xpaulinax, Madzik84, Joana33, Magda34, kirys, Kawokado lubią tę wiadomość

Wysłany: 24 listopada 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podczytując ostatnie strony widzę, że nie tylko ja mam problem z kłuciem brzucha. Dostawałam nawet takich ataków, że aż płakać mi się chciało, bo myślałam, że to coś z Dzidziusiem... Okazało się, że mój problem to skurcze mięśni miednicy, już przed ciążą byłam na fizjoterapii z powodu kręgosłupa, a okazało się, że wszystkiemu winna jest spięta miednica. W ciąży zaczęła mnie więc boleć. Lekarz od razu wiedział o co chodzi (naciskał TEN bolący punkt, okropieństwo) i poradził fizjoterapię.
    A herbatę z cytryną można pić pod warunkiem, że cytrynę wrzucamy po wyciągnięciu torebki - wtedy nasz organizm przyjmuje taką samą ilość glinu, jaką dostałby bez dodania soku cytrynowego :)

Kawokado, Zołzi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JajkoNiespodzianka fajnie ze wrocilas. I najwazniejsze ze z maluszkiem jest wszystko w porzadku

JajkoNiespodzianka lubi tę wiadomość

Wysłany: 24 listopada 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to mój Nietoperek:

2de56ea1747ac345med.jpg

Kourtney, Frozenka, xpaulinax, madziak2202, Madzik84, Helenucha Klucha, Joana33, Magda34, wisnia11, kirys, Kawokado, Zołzi, ansad lubią tę wiadomość

• agus3004 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobrzy dziewczyny.
    Na śląsku zrobiło się troszkę biało za oknami :) nie jest tego dużo ale zawsze cieszy oko. A jak u Was pogoda?
    Ja niedługo jadę do mamy a później do siostry i jej dzieciaków więc czeka mnie miły dzień, czego i Wam życzę :*

Kourtney, Frozenka, xpaulinax, madziak2202, Madzik84, Magda34 lubią tę wiadomość

Moja miłość <3 IGOREK <3
    f2wlx1hp21wq3sfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co dzisiaj robicie? :) Ja o 12 mam wizyte u gina z wynikami pappa.
    A ktora dzisiaj tez ma wizyte?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w Wawie tez zimnoo na maksa..

Jajkoniespodzianka pieekny dzidzius :*

JajkoNiespodzianka lubi tę wiadomość

• Frozenka Koleżanka

Wysłany: 24 listopada 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnieLov wrote:
    Gratuluję ukończenia kursu :)

Jajkoniespodzianka, super, że z dzidzią ok. I rozumiem doskonale ten strach przed wchodzeniem na forum... Dlatego na samym początku ciąży nawet nie pisałam nigdzie. Jeszcze teraz mam wrażenie, że u mnie jest za wcześnie na radość :(

Jakąś ciężką noc miałam. Dobrze, że córcia jeszcze śpi to sobie spokojnie poleżę ;)

Zołzi lubi tę wiadomość

1.5 roku starań <3
    PWmwp1.png
    8Vkhp1.png
    23.05.12 [*] nasz Aniołek
  • xpaulinax Przyjaciółka

Wysłany: 24 listopada 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenucha Klucha wrote:
    super! :) a płeć było widać?

Nie, lekarz powiedział, że niestety jeszcze nic nie może na ten temat powiedzieć i nie ma co zgadywać tylko poczekać do następnej wizyty, którą mamy 21 grudnia, więc będzie prezent pod choinkę :)

zi13ikgnbtapo19b.png
  • xpaulinax Przyjaciółka

Wysłany: 24 listopada 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda34 wrote:
    Super, ze wszystko dobrze:) A płeć? Czy przez cale badanie musialas miec pełny pęcherz? Czy po jakims czasie moglas isc siku:)?

Od kiedy jestem w ciąży nie słyszałam nic na temat konieczności posiadania pełnego czy opróżnionego pęcherza, więc wszystkie wizyty miałam z opróżnionym. Chociaż ostatnio mam wrażenie, że on ciągle jest pełny, hehe ;)

zi13ikgnbtapo19b.png
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj mam prenatalne o 16-40.. bardzo sie stresuje i nie wiem jak ja dziś w pracy usiedzę:/

lprkuay3dehqwb0g.png
  • xpaulinax Przyjaciółka

Wysłany: 24 listopada 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmarzenak wrote:
    ja dzisiaj mam prenatalne o 16-40.. bardzo sie stresuje i nie wiem jak ja dziś w pracy usiedzę:/

mmarzenak, nie ma co się stresować. Będzie dobrze!

zi13ikgnbtapo19b.png
‹‹ 373 374 375 376 377 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ