Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika.Monia, witaj:) musisz byc dobrej myśli! Wierzę, że wszystko będzie w porządku!
Piękne brzuszki dziewczyny! U mnie tez juz co nieco widac i juz jakiś czas temu zakupiłam w h&m spodnie ciążowe, bp zwykle mnie uwierały i bałam się o dzidzię...
Co do witamin to ja biorę Pregnea Plus, tez mam w składzie DHA, bo słyszałam, ze to ważne dla rozwoju mózgu dzidzi!
Kourtney się nie odzywa, pewnie noc poślubną ma:D -
beatas wrote:Pati, jaaaakie słodkie! Ja dzis musiałam się bardzo powstrzymywać, żeby nic nie kupic, ale postanowiłam, ze do ust genetycznego sie wstrzymuje, żeby wiedzieć czy kupować sukienki czy spodnie:D
pełno tam tych rzeczy świetne ceny
a w poniedziałek idziemy z siostrą polować do lumpeksu bo jest nowa dostawa ciuszków dziecięcych
muszę sobie zrobić listę aż do porodu i rozplanować wydatki bo zbankrutuję
-
Monika.Monia witaj! Dobrze, że macie nadzieję, że wszystko będzie dobrze, musicie być silni.
Ja też biorę Pregnę Plus, ma kwas foliowy i jod, więc odpadają mi dwie tabletki.
Od 3 tygodni biorę Magne B6, ale nie cierpię ich, zawsze po połknięciu stoją mi w przełyku, a jak doczytałam, że mają w składzie gumę arabską, to już na pewno nie będę ich dłużej brała, niech mi gin wymyśli inny magnez, bo tego już nie kupię.HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Miluszka gratulacje II trymestru.
Witaj Monia i bądźcie dobrej myśli
Patti słodkie te ubranka, ostatnio jak bylam w pepco to widziałam z napisem super wnusio, cudowna wnusia cos takiego
Ja zakupiłam wczoraj 2 staniki bo juz nie dam rady i oczywiscid juz miseczka w górę ehh, patrzę za jakimis spodniami ale nic nie ma, przymierzylam dzisiaj swoje to ledwo co sie zapielam wiec juz sie nie nadaja, a jak naraziento leginsy jeszcze na d... wchodzą
Ja mam prenatal classic i luttagen przepisany. Prenatal dopiero od poniedziałkuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 21:07
miluszka lubi tę wiadomość
-
Ale piękne ciuszki już kupujecie, szaleństwo. Ja pewnie zacznę zakupy w lutym jak powiedzą mi płeć. Jak będzie chłopczyk to tez zacznę wariowac a jak dziewczynka to dużo nie musze kupować bo livia miała aż za dużo rzeczy niektórych nawet nie założyła.
Myślę też nad bujaczkiem mamaroo albo luna leaf bo młoda miała stary przechodzony i strasznie trzeszczal
Annielove my też tyle straciliśmy na wyprawkę a i tak cześć rzeczy dostaliśmy od rodziny. Wszystko jednak dużo kosztuje a jak to pierwszy dzidziuś to chce się zawsze to co najlepsze i czasami kupuje się niepotrzebne rzeczy które potem leżą
Brzuszki śliczne, fajnie patrzeć gdy tak pięknie się wszystkie zaokraglacie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 23:11
mamuśka1 lubi tę wiadomość
-
kuleczka777 wrote:Ja wyspana zaraz biorę sie za ogarnianie mieszkania bo wczoraj juz nie dalam rady.
Madzik ty musisz sobie suwaczek zmienić bo masz do tyłu
Wszystko graSuwaczek pokazuje tygodnie skończone, dziś jest 11+0, czyli 12
Ale dzięki za czujność :*
kamenkaa lubi tę wiadomość
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Cześć dziewczyny! Nadgonic was to nie lada wyczyn
PS. Czy jak piszecie z telefonu to zdarza się Wam ze ucina wam posty lub dodaje a za chwilę znika? Mi właśnie ucielo cały post a tak się naprodukowalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 13:41
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Hej kochane
u mnie noc też spokojna i wyspalam się.
Dzisiaj tylko zrobię obiad a po południu teście na herbatke przyjezdzaja.
Wczoraj w końcu kupilam sobie spodnie ciazowe w h&M i nareszcie nic mnie nie ciśnekilka dni temu mnie nieźle wydeło i tak już zostało
Magda34, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Patutka wrote:Dzien dobry, wyspane?
Ja przez całą noc nie zmrużyłam oka....
Cześć, no ja z przerwami, bo poszłam spać o 1 a przed 6 moja córka mnie obudziła, bo o dziwo się wyspala i chciala otwierać juz prezent od Mikołaja:) Poogladala i szczęśliwa poszła spać do 9.
A Ty czemu nie umiałaś spać?Magda34
-
Hej...
eidth wrote:Hej kochaneu mnie noc też spokojna i wyspalam się.
Dzisiaj tylko zrobię obiad a po południu teście na herbatke przyjezdzaja.
Wczoraj w końcu kupilam sobie spodnie ciazowe w h&M i nareszcie nic mnie nie ciśnekilka dni temu mnie nieźle wydeło i tak już zostało
Taaak ja wczoraj wyciągnęłam z kartonu z szafy moje ciążowe, niebo a ziemia
Patutka u mnie ze spaniem kiepsko, nie dość że zasnąć ciężko to byle dzwięk budził... Jeszcze nad ranem synek obudził mnie płaczem i chyba godzinę go tuliłam by znów zasnął...
Jak tam Mikołaj był dziewczyny ? U mnie takWłaśnie zajadam się Fererro Rocher a zaraz się wezmę za moje ukochane Toffiefie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 10:47