Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorajna śliczna dzidzia
Moje maleństwo też ani drgnęło na ostatnim usg, ale teraz mam nadzieje, że nadrobi
Co do tego, że chcesz córcie, rozumiem jak nicJestem w identycznej sytuacji, nawet nasi synkowie mają podobny wiek
Tylko miesiąc różnicy
Dorjana lubi tę wiadomość
-
Dorjana taaak bardzo energicznie
Nie wiem skąd bierze siłę, na wszystko co robi, no i masz rację
Pomysły dzieci nie raz powalają na kolana
Hehe też wwszystkie zabawki znosi do nas do pokoju, więc codziennie jest wielkie zbieranie
A na nocnik zaczynacie uczyć ? Bo my póki co raz na parę dni posadzimy na nocnik, widzę, że jeszcze nie wie o co w tym chodzi ale jak go chwalę jak zrobi siusiu to się cieszy.
Ogólnie nie mogę się doczekać drugiego dziecka, synek to dla mnie największa ciekawostka życiaMa taki charakter, że nie raz z podziwu wyjść nie mogę. Albo jak pewnego dnia wziął swojego zużytego pampersa ( po zmianie) i wyniósł go do kosza
Wiele jest takich rzeczy, że człowiekowi serce rośnie
-
Dorajna wow to ładnie
U nas z odpieluchowaniem pewnie się zejdzie, tak samo jak przed 2 rokiem życia muszę go odsmoczkować, co mnie przeraża
Dziś idziemy na miasto szukać MikołajaCiekawe jaka będzie reakcja
A o rodzeństwo też się obawiamBo Franek bardzo lubi dzieci, ale tylko starsze. Młodszych nie akceptuje
Mam chrześnicę która za kilka dni kończy roczek, to jak ona tylko do mnie podejdzie i mnie dotknie to jest płacz i histeria
Boję się co to będzie, ale będzie musiał się przyzwyczaić... Z resztą, im szybciej tym lepiej
-
nick nieaktualnyNelus wrote:Ale piękne ciuszki już kupujecie, szaleństwo. Ja pewnie zacznę zakupy w lutym jak powiedzą mi płeć. Jak będzie chłopczyk to tez zacznę wariowac a jak dziewczynka to dużo nie musze kupować bo livia miała aż za dużo rzeczy niektórych nawet nie założyła.
Myślę też nad bujaczkiem mamaroo albo luna leaf bo młoda miała stary przechodzony i strasznie trzeszczal
Annielove my też tyle straciliśmy na wyprawkę a i tak cześć rzeczy dostaliśmy od rodziny. Wszystko jednak dużo kosztuje a jak to pierwszy dzidziuś to chce się zawsze to co najlepsze i czasami kupuje się niepotrzebne rzeczy które potem leżą
Brzuszki śliczne, fajnie patrzeć gdy tak pięknie się wszystkie zaokraglacie!!!
Mamarookochana kupuj ;p to jest cudooo nie bujak
-
HEj Mamuśki
Dorjana ja tez mam prenatalne na 16 troche sie ich obawiam ale mysle ze bedzie ok .
JA dzis pospałam do poludnia ha ha ha wstalam i myslałam ze 9ta a syn krzyczy " mamoooo juz 12 " ha ha ha
Miłej niedzieli!Paula222, Dorjana, Misia15, Magda34, Madzik84 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! u mnie dość intensywny weekend wczoraj wyjazd z teściowa (jakoś żyję i było o dziwo bardzo dobrze) a dzisiaj czas spedzany z rodziną i dziećmi siostry bo przeciez mikołajki sa a nasze małe diabełki czekają na prezenty
A Wy bylyscie grzeczne? Mikołaj u Was zawitał???Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 14:15
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Kochane macie piękne brzuszki ale przyznam szczerze ze przy was wpadam w kompleksy i czuje się jak wielorybek, bo wy takie piękne szczupłe i zgrabne❤ ale dzisiaj i ja pochwałę się swoim brzuszkiem który zaczyna być widoczny ❤❤❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 13:18
Magda34, Dorjana, jakka, Paula222, Paula1991, maczka32, Madzik84, kirys, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Dziewczyny, mialam wczoraj wieczorem małe plamienie.. Mąż mówi, żebym nie panikowała, bo do teraz nic więcej się nie pojawiło.. Ale mam takie ukłucia podbrzusza i krocza i troche sie boje:(( mialam wczoraj dość intensywny dzień, musieliśmy kupic prezenty mikołajkowe i zmęczyłam się troche ... Poza tym mialam troche większych emocji.. Nie chce jechać na IP, bo szpital u mnie to dramat.. A moj lekarz przyjmuje dopiero we wtorek..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 14:17
-
Misia15 wrote:Kochane macie piękne brzuszki ale przyznam szczerze ze przy was wpadam w kompleksy i czuje się jak wielorybek, bo wy takie piękne szczupłe i zgrabne❤ ale dzisiaj i ja pochwałę się swoim brzuszkiem który zaczyna być widoczny ❤❤❤
URL=http://images77.fotosik.pl/136/0dfee96d7bf7aa38.jpg][/URL]
wszystkie brzuszki są piękne a Twój jak najbardziej
Misia15, Paula1991 lubią tę wiadomość
-
Misia15 no właśnie też się zatanawiam jakie kompleksy
Śliczny brzuszek
beatas hmmm to nie wiem co poradzić, jak nie chcesz jechać na ip to po prostu połóż się i odpocznij... Wtedy może wszystko wróci do normy
Misia15 lubi tę wiadomość
-
Wy wszystkie jesteście chudzinki, ja to dopiero wieloryb jestem. Poki brzuszek powoli się zaokrągla pochwale się niebawem, żeby te pełniejsze się podbudowały. U mnie też intensywnie, dopiero teraz leżę bo plecy odmówiły posłuszeństwa. A juz jutro USG, teraz zamiast obawy jest ekscytacja, a za tydzień lot do Polski, już nie możemy się doczekać!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 15:57
-
Dziewczyny a jak wy wklejacie tutaj zdjecia w komentarzach ?
-
Pati_89 wrote:Przez fotosik.pl albo zapodaj
musisz tam wrzucić zdjęcie i potem dostajesz linki wybierasz ten na fora dyskusyjne i wklejasz tutaj
ja wlasnie przez fotosik zawsze wklejam ale zawsze zostaje tylko link do zdjecia zamiast zdejcie. wybieram zawsze ten na fora wlasnie. nie wiem czemu nei chce u mnie przejsc -
maczka32 wrote:ja wlasnie przez fotosik zawsze wklejam ale zawsze zostaje tylko link do zdjecia zamiast zdejcie. wybieram zawsze ten na fora wlasnie. nie wiem czemu nei chce u mnie przejsc
-
Pati_89 wrote:Ale jak już wyślesz post tak? Bo widać tylko link a jak już dodaje na forum to jest zdjęcie
tak jak juz wysle zostaje nadal tylko link. no nicbede probowac moze dlatego ze przewaznie dodaje z telefonu
Pati_89 lubi tę wiadomość
-
maczka32 wrote:tak jak juz wysle zostaje nadal tylko link. no nic
bede probowac moze dlatego ze przewaznie dodaje z telefonu
spróbuj przez zapodaj
Albo prześlij ten link i ja spróbuje dodać może ci tam coś ucina.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 16:47
maczka32 lubi tę wiadomość