Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kawokado wrote:Kourtney mnie lekarz umówił na połówkowe na 22 tydzień, bo stweirdził, ze tak woli, bo wtedy więcej widać
Lekarz ma certyfikaty i jest na tej super ważnej liście lekarzy specjalistów od badań prenatalnych (tak dodaje zeby nie było wątpliwości, zę to jakiś konował i się nie zna
)
A gdzie taką listę można znaleźć? podeślij proszę link.Helenka
Rośnij zdrowo córeczko!

-
Wirtualnie bardzo podoba mi się Adamex Barletta ale muszę potwierdzić ten wybór w realumaria85 wrote:Dziewczyny jaki podoba wam się wózek dla malucha,ja chcialabyl jakiś zgrabny nie ciężki a praktyczny ale nie wiem jakiej firmy
Agabtm lubi tę wiadomość

-
Właśnie dostałam od koleżanki która w święta urodziła listę
są na niej rzeczy które jeszcze potrzebuje czy przydadzą się później jak np mata edukacyjna
myślę sobie że to świetna rzecz bo w zwyczaju jest kupić coś dla maluszka idąc w pierwsze odwiedziny a po co komu 100 grzechotek albo 200 smoczków
o chyba skopiuję pomysł i też taką zrobię

-
kirys wrote:
Ja jeszcze nie mam wyznaczonych badań połówkowych, 15-go stycznia mam wizytę, to będzie 17 tydzień i marzę o poznaniu płci.
Kirys, u mnie podobnie
13 stycznia mam kontrolę też w 17 tygodniu i dopiero wtedy lekarz wyznaczy mi termin połówkowego. Mój gin lubi robić takie badania na ostatnią chwilę, więc możliwe, że i na koniec lutego będzie...
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Pati_89 wrote:Wirtualnie bardzo podoba mi się Adamex Barletta ale muszę potwierdzić ten wybór w realu

hej pati ja tez wybiore wozrek z firmy adamex, barletta jest sliczny, ja skladniam sie ku Aspena lub Pajero
nasze początki starań ( od listopada 2013)

-
Nad parejo tez myślęMADZIA 87 wrote:hej pati ja tez wybiore wozrek z firmy adamex, barletta jest sliczny, ja skladniam sie ku Aspena lub Pajero

sprawdzimy w sklepie co lepsze
na szczęście albo i nie mąż zostawił mi wolną rękę
Angela85, MADZIA 87 lubią tę wiadomość

-
Mi koleżanka poleciła wózki Bugaboo -zamieniła wręcz swój stary na ten i mowi, ze nie ma porównania z niczym innym, więc chyba się zdecyduję, chociaż w sumie jeszcze tyle czasu, że na razie o zakupach nawet nie myślę.

Śpię normalnie i w dalszym ciągu nie mam właściwie żadnych objawów, bezsenność też mnie nie dotyczy.
Wydaje mi się, że wieczorami czuję lekkie łaskotki na dole brzucha, ale nie potrafię powiedzieć czy to na pewno młody się kręci, czy zwidy.
Połówkowe 29 stycznia, dzień przed imieninami.
dais lubi tę wiadomość
-
witaj Evus

Kirys link do listy błądził gdzieś u nas na forum jak usg 12-14tc były na tapecie... teraz nie mogę znaleźć tego drugiego linku, mam tylko ten: https://courses.fetalmedicine.com/lists/web
xpaulinax to na naszym forum będzie dwóch Kubusiów
Jakuby to fajne chłopaki 
Cass co do spania to mojego rogala nikomu bym nie oddała! Początkowo zdarzało mi się go wywalić w nocy za łóżko, ale od pewnego czasu doszłam do wprawy i jestem z nim praktycznie zrośnięta podczas snu
Nasz jamnior też wpycha się do łóżka i muszę w nocy uważać jak wychodzę siku żeby jej nie zmiażdżyć
cass, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Kawokado wrote:
xpaulinax to na naszym forum będzie dwóch Kubusiów
Jakuby to fajne chłopaki 
mój R też chce, żeby nasz synek ( jeśli się potwierdzi płeć) miał na imię Kubuś
ja się jeszcze zastanawiam
termin pierwszej ciąży którą poroniłam miałam na 31.12 w Sylwestra, i chcieliśmy dać chłopcu na imię Sylwester... ale R coś bardziej jest teraz przy Jakubie. no zobaczymy jeszcze dużo czasu mamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 19:54
Kawokado, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Pati_89 wrote:Wirtualnie bardzo podoba mi się Adamex Barletta ale muszę potwierdzić ten wybór w realu

Byłam z mężem przed sylwestrem zrobić rekonesans wózków "w realu" i wózki Adamexu spodobały nam się najbardziej. Oglądaliśmy głównie Pajero i Barletta i chyba ostatecznie też zdecydujemy się na ten drugi model.
Kawokado, rzeczywiście - u Ciebie też będzie Jakub! Przybij piątkę
Kawokado lubi tę wiadomość

-
Jak dobrze znalazłam to na mnie trochę za drogiHelen wrote:czesc, a co myslicie o tym wózku?
orbit baby g3?
http://www.orbitbaby.pl/g3.html
ktoś się decyduje?
jest dość futurystyczny i ma wiele fajnych funkcji, ale go jeszcze nie widziałam na żywo.

-
nick nieaktualnyEvus witamy :*
Co do wozkow to ja polecam bugaboo. Jezdze nim caly dzien po domu i sie jaram
Ogladalam tez inne wozki. I ten quinny ktorym sie tak zachwycalam na zywo wydawala mi sie ta gondola zbyt waska i mala. I gorzej sie na pewno prowadzi niz normalny czterokolowy. Ale to juz kto jak lubi. Mimy na zywo jedynie nie widzialam bo nie bylo w sklepie
dais, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny