Czerwcowe mamusie 2016
- 

WIADOMOŚĆ

- 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyYolo witamyYOLO wrote:I ja się witam

Mama Amelki - 11 miesięcy, drugi miesiąc starań i wczoraj pozytywny poranny test i beta
 W poniedziałek powtórka 
Oby się Nam wspólnie spokojnie i zdrowo przechodziło te 9 miesięcy
Nie piszę nudno bo przy 11 miesięcznym dzieciaczku to nie możliwe
Termin 20 czerwca 2016 r.
 skad jestes? 
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyBedziepiekny zarodek i moze nawet serduszko. Kochana skoro taka piekna beta to na pewno bedzie dobrze. Po prostu owulke mialas moze pozniejmmarzenak wrote:wiem mialam napisac wczoraj,ale caly wieczor przeryczalam.. lekarz nie widzial jeszcze zarodka,ciagle mowil ze tutaj cos zaczyna sie pojawiac,ze moze na nastepny dzien bedzie juz widoczny. ze pewnie ciaza jest o tydzien mlodsza ,jak mialam nieregularny okres itp ze mam sie nie martwic itp,wiec wczoraj szybko bete powtorzylam jest ponad 12 tys,jest ladny przerost.. jestem umowiona znowu na poniedzialek,jejku oby juz byl duzy zarodek..

- 

o kurczęKourtney wrote:A ja sie dzis nie odzywalam. Caly dzien wymiotuje. Wszystkim co zjem... Wyslalam teraz przyszlego mezusia do apteki po jakies elektrolity zeby sie nie odwodnic.
Tragedia ze mna dzis
 współczuję... dużo pij, moze wody z cytryną i imbirem, mi to pomaga na mdłości,może Tobie też pomoże.
Piję cały dzień i nie przywitałam się jeszcze z porcelaną...ale to pewnie zależy od organizmu. - 

a kiedy masz wizytę?Annielove wrote:Dziś zachcianek ciąg dalszy. Na kolacje robię parówki w cieście naleśnikowym. Chodzą za mną od samego rana a nie miałam jak zrobić bo do południa zeszło mi się z krokietami i ciastem mars
 Ale jutro niedziela więc z obiadem mam spokój bo jedziemy do mojej mamy i pewnie pójdziemy na długi spacer nad jezioro 
 Chce miło spędzić dzień i wstać rano z myślą że na wizycie pokaże się kropek z bijącym serduszkiem 
ale miły dzień pewnie jest za Tobą
zjemy coś z mężem i też idziemy pospacerować, dotlenić kropka

Annielove lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyChce wierzyc ze to tylko dzisiaj takAnnielove wrote:Kurde Kourtney współczuję. Wiem co to znaczy
 A próbowałaś gum miętowych? Jeśli nie możesz to już nie wiem co może ci pomóc. Chyba musisz to przeczekać. A może to jakiś wirus skoro po wszystkim wymiotujesz? Pij dużo wody i odpoczywaj :* - 

Cześć dziewczyny
 chciałabym się do was przyłączyć i pobyć tu nieco dłużej niż na styczniówkach. Mam nadzieję ,że teraz już będzie wszystko dobrze i doczekam się czerwca w dwupaku 
 dzisiaj pierwszy pozytywny test , w poniedziałek idę na betę także postaram się dawać znać na bieżąco 
 Udało nam się w 4cpp ( w czerwcu tego roku wycieli mi lewy jajowód wraz z ciążą pozamaciczną). Jak widać nie tęskniłam za nim i wdałam się szybko w współpracę z prawym jajowodem 
Mam na imię Gosia i obecnie mieszkam w Legnicy(w przyszłym roku się przeprowadzamy na swoje). Staraliśmy się ogólnie od Grudnia 2013 , droga była wyboista i ciężka ale nie zamierzam patrzeć wstecz bo liczy się to co tu i teraz
termin porodu (według belly) -> 20.06.2016r
P.s czytam was od pierwszego posta , codziennie od samego początku. Bardzo chciałam do was dołączyć , tak bardzo ,że stało się to rzeczywistością

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 19:24
                                    Kourtney, Quatriona, sedinum82, krysiak, Helen, madziak2202, Kawokado, MerlinMo, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualnyMorwa jejku jak sie ciesze. A ja sledzilam twoj wykres na ovu i bardzo ci kibicowalamMorwa wrote:Cześć dziewczyny
 chciałabym się do was przyłączyć i pobyć tu nieco dłużej niż na styczniówkach. Mam nadzieję ,że teraz już będzie wszystko dobrze i doczekam się czerwca w dwupaku 
 dzisiaj pierwszy pozytywny test , w poniedziałek idę na betę także postaram się dawać znać na bieżąco 
 Udało nam się w 4cpp ( w czerwcu tego roku wycieli mi lewy jajowód wraz z ciążą pozamaciczną). Jak widać nie tęskniłam za nim i wdałam się szybko w współpracę z prawym jajowodem 
Mam na imię Gosia i obecnie mieszkam w Legnicy(w przyszłym roku się przeprowadzamy na swoje). Staraliśmy się ogólnie od Grudnia 2013 , droga była wyboista i ciężka ale nie zamierzam patrzeć wstecz bo liczy się to co tu i teraz
P.s czytam was od pierwszego posta , codziennie od samego początku. Bardzo chciałam do was dołączyć , tak bardzo ,że stało się to rzeczywistością
 Ciesze sie ze dolaczylas do nas. Teraz juz musi byc dobrze. Nieciekawe mialas te przejsia z jajowodem 
 Ale najwazniejsze ze sie nie poddalas.
Nas w przyszlym roku tez czeka przeprowadzka
                                    Morwa lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 

to wspaniale, teraz musi się udaćMorwa wrote:Cześć dziewczyny
 trzymam za was mocno kciuki 

Morwa lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualnyTo samo miałam i ja pisać. Morwe kojarzę na 100%, nie wiem tylko z którego wątku. No i nie miałyśmy na pewno ze sobą nic wspólnego ale wiem, ze czesto gęsto gdzieś Cie widziałam i czytałam. Trzymam kciuki abyś tym razem doczekała szczęśliwego rozwiązania.Helen wrote:Morwa własnie ja tez cię kojarzę z jakiegoś wątku, ale super, że dołączyłas

Morwa lubi tę wiadomość
                                 - 

Hej Dziewczyny
 Po cichutku chciałabym dołączyć, na razie termin wg owu 20 czerwiec 2016 
 Mam już synka, urodziłam 31 maja 2014 
Jest to moja 4 ciąża, mam nadzieję że wszystko będzie ok
 Jestem w grupie mam czerwcowych 2014, z dwoma dziewczynami kilka razy się spotkałyśmy z dziećmi, także uwielbiam takie grupy ,, na dłużej '' 

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 21:04
                                    Kourtney, Morwa, krysiak, Clara, sedinum82, madziak2202, Kawokado lubią tę wiadomość

[/url]