Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyYOLO wrote:I ja się witam
Mama Amelki - 11 miesięcy, drugi miesiąc starań i wczoraj pozytywny poranny test i beta W poniedziałek powtórka
Oby się Nam wspólnie spokojnie i zdrowo przechodziło te 9 miesięcy
Nie piszę nudno bo przy 11 miesięcznym dzieciaczku to nie możliwe
Termin 20 czerwca 2016 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmarzenak wrote:wiem mialam napisac wczoraj,ale caly wieczor przeryczalam.. lekarz nie widzial jeszcze zarodka,ciagle mowil ze tutaj cos zaczyna sie pojawiac,ze moze na nastepny dzien bedzie juz widoczny. ze pewnie ciaza jest o tydzien mlodsza ,jak mialam nieregularny okres itp ze mam sie nie martwic itp,wiec wczoraj szybko bete powtorzylam jest ponad 12 tys,jest ladny przerost.. jestem umowiona znowu na poniedzialek,jejku oby juz byl duzy zarodek..
-
Kourtney wrote:A ja sie dzis nie odzywalam. Caly dzien wymiotuje. Wszystkim co zjem... Wyslalam teraz przyszlego mezusia do apteki po jakies elektrolity zeby sie nie odwodnic.
Tragedia ze mna dzis
Piję cały dzień i nie przywitałam się jeszcze z porcelaną...ale to pewnie zależy od organizmu. -
Annielove wrote:Dziś zachcianek ciąg dalszy. Na kolacje robię parówki w cieście naleśnikowym. Chodzą za mną od samego rana a nie miałam jak zrobić bo do południa zeszło mi się z krokietami i ciastem mars Ale jutro niedziela więc z obiadem mam spokój bo jedziemy do mojej mamy i pewnie pójdziemy na długi spacer nad jezioro Chce miło spędzić dzień i wstać rano z myślą że na wizycie pokaże się kropek z bijącym serduszkiem
ale miły dzień pewnie jest za Tobą
zjemy coś z mężem i też idziemy pospacerować, dotlenić kropkaAnnielove lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnielove wrote:Kurde Kourtney współczuję. Wiem co to znaczy A próbowałaś gum miętowych? Jeśli nie możesz to już nie wiem co może ci pomóc. Chyba musisz to przeczekać. A może to jakiś wirus skoro po wszystkim wymiotujesz? Pij dużo wody i odpoczywaj :*
-
Cześć dziewczyny chciałabym się do was przyłączyć i pobyć tu nieco dłużej niż na styczniówkach. Mam nadzieję ,że teraz już będzie wszystko dobrze i doczekam się czerwca w dwupaku dzisiaj pierwszy pozytywny test , w poniedziałek idę na betę także postaram się dawać znać na bieżąco Udało nam się w 4cpp ( w czerwcu tego roku wycieli mi lewy jajowód wraz z ciążą pozamaciczną). Jak widać nie tęskniłam za nim i wdałam się szybko w współpracę z prawym jajowodem
Mam na imię Gosia i obecnie mieszkam w Legnicy(w przyszłym roku się przeprowadzamy na swoje). Staraliśmy się ogólnie od Grudnia 2013 , droga była wyboista i ciężka ale nie zamierzam patrzeć wstecz bo liczy się to co tu i teraz
termin porodu (według belly) -> 20.06.2016r
P.s czytam was od pierwszego posta , codziennie od samego początku. Bardzo chciałam do was dołączyć , tak bardzo ,że stało się to rzeczywistościąWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 19:24
Kourtney, Quatriona, sedinum82, krysiak, Helen, madziak2202, Kawokado, MerlinMo, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Cześć dziewczyny chciałabym się do was przyłączyć i pobyć tu nieco dłużej niż na styczniówkach. Mam nadzieję ,że teraz już będzie wszystko dobrze i doczekam się czerwca w dwupaku dzisiaj pierwszy pozytywny test , w poniedziałek idę na betę także postaram się dawać znać na bieżąco Udało nam się w 4cpp ( w czerwcu tego roku wycieli mi lewy jajowód wraz z ciążą pozamaciczną). Jak widać nie tęskniłam za nim i wdałam się szybko w współpracę z prawym jajowodem
Mam na imię Gosia i obecnie mieszkam w Legnicy(w przyszłym roku się przeprowadzamy na swoje). Staraliśmy się ogólnie od Grudnia 2013 , droga była wyboista i ciężka ale nie zamierzam patrzeć wstecz bo liczy się to co tu i teraz
P.s czytam was od pierwszego posta , codziennie od samego początku. Bardzo chciałam do was dołączyć , tak bardzo ,że stało się to rzeczywistością
Nas w przyszlym roku tez czeka przeprowadzkaMorwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Cześć dziewczyny chciałabym się do was przyłączyć i pobyć tu nieco dłużej niż na styczniówkach. Mam nadzieję ,że teraz już będzie wszystko dobrze i doczekam się czerwca w dwupaku dzisiaj pierwszy pozytywny test , w poniedziałek idę na betę także postaram się dawać znać na bieżąco Udało nam się w 4cpp ( w czerwcu tego roku wycieli mi lewy jajowód wraz z ciążą pozamaciczną). Jak widać nie tęskniłam za nim i wdałam się szybko w współpracę z prawym jajowodem
P.s czytam was od pierwszego posta , codziennie od samego początku. Bardzo chciałam do was dołączyć , tak bardzo ,że stało się to rzeczywistościąMorwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelen wrote:Morwa własnie ja tez cię kojarzę z jakiegoś wątku, ale super, że dołączyłas
Morwa lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny Po cichutku chciałabym dołączyć, na razie termin wg owu 20 czerwiec 2016 Mam już synka, urodziłam 31 maja 2014
Jest to moja 4 ciąża, mam nadzieję że wszystko będzie ok Jestem w grupie mam czerwcowych 2014, z dwoma dziewczynami kilka razy się spotkałyśmy z dziećmi, także uwielbiam takie grupy ,, na dłużej ''Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 21:04
Kourtney, Morwa, krysiak, Clara, sedinum82, madziak2202, Kawokado lubią tę wiadomość