Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Quatriona wrote:Witajcie
Jestem mamą 13 miesięcznej córeczki i teraz spodziewam się drugiego bobasa. Termin to prawdopodobnie 13.06.2015 r.Quatriona lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dopiero wstałam. Anielka jeszcze śpi więc idę pod szybki prysznic, zrobić makijaż, ogarnąć się i przyszykować jakieś śniadanko. Chyba zrobię omlet z kawałkami parówek i pomidorków.
Za oknem przebija się słońce. Piękną mamy jesień tego roku. -
nick nieaktualny
-
Pati_89 wrote:Dzień dobry Mamusie :-* wolna sobota a ja o 6 wstaje ale szczeniaczek to też odpowiedzialność dziś wkroczyłam w 6 tydz (5+0) i przywitały mnie mdłości
Miłego dnia Kochane
Dzień dobry, ja tak, jak Pati, 6 tydzień zaczęłam (5+1)
Dziewczyny, ratujcie!!! Opryszczka mi rano wyskoczyła na ustach, przekopałam internet, na szczęście to nie pierwszy raz więc trochę odetchnęłam. Jednak mimo wszystko martwię się, chociażby tym, że organizm osłabiony. Jeżeli miewacie opryszczki na ustach, jak z nimi walczycie? -
Hej dzisiaj zrobilam pierwszy test. Jutro powtórka i w poniedziałek na hcg. Wyglada na to, ze synek bedzie mial rodzeństwo;) termin na 18 czerwca
Kourtney, Quatriona, sedinum82, Annielove, Pati_89, Helenucha Klucha, Nelus, ZakręconaOna, Helen, Kawokado lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ratujcie!!! Opryszczka mi rano wyskoczyła na ustach, przekopałam internet, na szczęście to nie pierwszy raz więc trochę odetchnęłam. Jednak mimo wszystko martwię się, chociażby tym, że organizm osłabiony. Jeżeli miewacie opryszczki na ustach, jak z nimi walczycie?
Kochana sok z cytryny! Plasterek cytryny przykładasz od czasu do czasu lekko wyciskasz z niego sok. Piecze jak cholera ale m bardzo szybko pomaga tym bardziej jak masz pierwszy dzień to bakterie sie nie rozmnożąWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 08:40
miluszka lubi tę wiadomość
-
I ja się witam
Mama Amelki - 11 miesięcy, drugi miesiąc starań i wczoraj pozytywny poranny test i beta W poniedziałek powtórka
Oby się Nam wspólnie spokojnie i zdrowo przechodziło te 9 miesięcy
Nie piszę nudno bo przy 11 miesięcznym dzieciaczku to nie możliwe
Termin 20 czerwca 2016 r.Quatriona, Pati_89, Annielove, Helenucha Klucha, Nelus, Helen, Kourtney, Kawokado lubią tę wiadomość
-
YOLO wrote:I ja się witam
Mama Amelki - 11 miesięcy, drugi miesiąc starań i wczoraj pozytywny poranny test i beta W poniedziałek powtórka
Oby się Nam wspólnie spokojnie i zdrowo przechodziło te 9 miesięcy
Nie piszę nudno bo przy 11 miesięcznym dzieciaczku to nie możliwe
Termin 20 czerwca 2016 r.
Witamy