X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawokado masz niesamowicie ciekawe zainteresowania :) w zyciu bym na to nie wpadla . poczulam sie malo inteligentna przy tobie :P

Aneczka2015 to na razie twoja dzidzia jest najwieksza :) widocznie twoj gin nie mial najlepszego sprzetu ze nieuchwycilo serduszka jeszcze. Bo moj kropek i ktoras tez miala chyba jeszcze mniejszego niz ja a bylo widac juz

Kawokado lubi tę wiadomość

• Nelus Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielove wrote:
    Klikałam i nic nie przysłali :(

Pewnie masz w spamie

Annielove lubi tę wiadomość

201703012752.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje udanych wizyt. To czekamy jeszcze na relacje marzennak :)

miluszka lubi tę wiadomość

• miluszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurtney, ja tak w razie w. kupiłam dziś imbir ;-) no i oczywiście kabanosy bo mnie wieczorem nachodzi taka ochota od 3 dni że nie mogę się powstrzymać :-)

Kourtney, Helen lubią tę wiadomość

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie jak zakladalas konto mniej wiecej miesiac temu to bardzo mozliwe ze nie aktywowalas konta na mailu i po miesiacu bodajze automatycznie sie usuwa

• aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Kawokado masz niesamowicie ciekawe zainteresowania :) w zyciu bym na to nie wpadla . poczulam sie malo inteligentna przy tobie :P

Aneczka2015 to na razie twoja dzidzia jest najwieksza :) widocznie twoj gin nie mial najlepszego sprzetu ze nieuchwycilo serduszka jeszcze. Bo moj kropek i ktoras tez miala chyba jeszcze mniejszego niz ja a bylo widac juz

Moj gin to w ogole do du... zmienie sobie, juz dzwoniłam do innego bo z tego nie jestem zadowolona. jaki duzy byl twoj kropek jak serduszko zaczelo bic? bo serduszko to koniec 6, lub 7 tydzien prawda?

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpaulinax wrote:
    Termin wyznaczony przez ovufriend to 3 czerwca 2016 r. (moje urodziny! :D)
    To by była niespodzianka. Ja mam na 2.06

xpaulinax lubi tę wiadomość

201703012752.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serduszko biję jak zarodek ma co najmniej 5 mm

• aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie . juz sama nie wiem czy on mi to dzisiaj dobrze zmierzyl? bo okazalo by sie ze 8 mm to chyba za duzo co?

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielove ty juz jestes ciut dalej widzials serduszko?

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina świetny termin!
    Moja koleżanka jedna ma termin na 14 luty a druga na 31 grudzień :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj mial ostatnio 7mm i bylo serduszko

Kawokado lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 wrote:
    annielove ty juz jestes ciut dalej widzials serduszko?

Kochana ja wizytę mam dopiero w poniedziałek. Ale według statystyk 8 mm przypada na 7 tydzień 2 dzień.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielove wrote:
    Serduszko biję jak zarodek ma co najmniej 5 mm
    Tak ale musi byc dobry sprzet. Bo jak jest gorszy to moze nie uchwycic jeszcze serduszka

• aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze to on mnie chyba w blad wprowadzil! albo ja bylam podniecona i go zle zrozumiałam :) no nic nastepnym razem juz bede wiedziec na pewno dokladnie :)

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka nie przejmuj się. Ja byłam u lekarza, miał gorszy sprzęt. Stwierdził że nie ma akcji serca, wypisał skierowanie do szpitala i kazał od razu jechać bo dziecko nie żyję. Lekarz mnie zbadał, zrobił USG a tam piękne serduszko i żywy płód.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi wedlug usg tez wyznaxzyl termin na 1.06 a mam jakby o tydzien do przodu.
    Bo suwaczki pokazuja 6tydz a jestem w 7. A 7mm odpowiada 7tygodniu ciazy czyli jakby liczac zakonczone tygodnie to ciaza wychodzi mi o tydzien starsza....

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielove wrote:
    Aneczka nie przejmuj się. Ja byłam u lekarza, miał gorszy sprzęt. Stwierdził że nie ma akcji serca, wypisał skierowanie do szpitala i kazał od razu jechać bo dziecko nie żyję. Lekarz mnie zbadał, zrobił USG a tam piękne serduszko i żywy płód.
    Jejku...kiedy takie cos ci sie przytrafilo? Przy coreczce?

• Helenucha Klucha Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielove wrote:

co za głupi lekarz, nie powinien tak straszyć tylko zaproponować konsultacje u kogoś innego...

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Jejku...kiedy takie cos ci sie przytrafilo? Przy coreczce?

Tak. Nie dość że w strachu i z płaczem jechałam na IP to jeszcze lekarz tak mnie potraktował. Podobno już nie pracuję bo jednej dziewczynie przy zapaleniu pochwy zalecił smarowanie śmietaną bo lepiej żeby to wyleczyła naturalnie niż jakby miała brać tabletki. Dziewczyna potem zwijała się z bólu bo tak ją piekło a nawet przez kilka miesięcy musiała przez to brać antybiotyk

‹‹ 64 65 66 67 68 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ