Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję się po USG, wszystko ok:-) jajnik w porządku, mamy już 6 mm:-)
ustalony termin Pierwszej Wizyty to 19.10 godz. 9:00
idę robić ogórkową i szykuję pizzę na wieczór Mój za zupami nie przepada, zrekompensuję mu to pizzochąkrysiak, Nelus, MerlinMo, Annielove, Kourtney, Helen, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymiluszka wrote:Melduję się po USG, wszystko ok:-) jajnik w porządku, mamy już 6 mm:-)
ustalony termin Pierwszej Wizyty to 19.10 godz. 9:00
idę robić ogórkową i szykuję pizzę na wieczór Mój za zupami nie przepada, zrekompensuję mu to pizzochąmiluszka lubi tę wiadomość
-
Annielove wrote:No się wkurzyłam Nie mogłam do was tu wejść bo zapomniałam hasła. Konto usunęłam ale z powrotem założyłam nowe. Wybaczcie
Wiaterek śliczna dzidzia
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Dobrze ze jesteś. A mogłaś kliknąć ze zapomniałaś hasła i przyslaliby ci maila -
Amy88 wrote:Dziewczyny czy któraś z was ćwiczyłam trochę przed ciążą ?ja biegałam trochę i teraz się zastanawiam jak spożytkować ta energię bo nie wiem czy bieganie będzie bezpieczne w pierwszej ciąży nie ćwiczyłam a teraz bardzo bym chciała macie może jakieś ćwiczenia które można wykonywać oprócz biegania i tych na YouTube bo one dla bardziej zaawansowanych w ciazy ☺ przepraszam za błędy ale pisze na telefonie bo w pracy jestem
Ja nie ćwiczyłam bo brak czasu przy małym dziecku. W pierwszej ciąży przytylam 20kg i prawie wszytko juz zrzuciłam biegając za córka haha chodzę tylko codziennie na długie spacery! Zdrowo i bezpiecznieHelen lubi tę wiadomość
-
MerlinMo wrote:Chwilę tu nie zaglądałam a tu się tyle dzieje...
Nastraszylam się bo prawie dwa tyg biorę witaminy Falvit mama a tu czytam ze za wcześnie...
Mam nadzieję ze nie zaszkodzilam mojej kropeczce malej -
krysiak wrote:O to w dzień urodzin mojego męża, Hihihi a tak serio, to dobrze, ze jest dobrze. I oby tak dalej
pytałam gin o leki, mogę spokojnie brać femibion natal 1
Cześć Paulina, na kiedy masz termin?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 16:59
krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymiluszka wrote:ooo widzisz, My mamy 3 rocznicę Ślubu 20 października więc wizyta jak znalazł
pytałam gin o leki, mogę spokojnie brać femibion -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Miluszka jeszcze nie bylo widac serduszka?
Xpaulina witamy! :)to bedziesz miala najlepszy prezent na urodziny
No właśnie nie było jeszcze a miałam nadzieję, myślę że 19 to już zobaczę Nie mogę się doczekać,m pewnie będę beczeć ze szczęściaKourtney lubi tę wiadomość