Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha tak prawdziwą pracę 8 H za biurkiem i z głowy
Niestety kasa też z tego licha ale jak to w budżetówce są inne zalety
W przyszłym tyg wybieramy się znowu do lekarza wtedy już coś na pewno podejrzymy na usg i wtedy powiem w pracy o moim wielkim choć takim małym szczęściuaneczka2015, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy któraś z was ćwiczyłam trochę przed ciążą ?ja biegałam trochę i teraz się zastanawiam jak spożytkować ta energię bo nie wiem czy bieganie będzie bezpieczne w pierwszej ciąży nie ćwiczyłam a teraz bardzo bym chciała macie może jakieś ćwiczenia które można wykonywać oprócz biegania i tych na YouTube bo one dla bardziej zaawansowanych w ciazy ☺ przepraszam za błędy ale pisze na telefonie bo w pracy jestem
-
miluszka wrote:Kochane, pijecie kawę w ciąży? ja od czasu II na teście przerzuciłam się na Inkę, sama jestem w szoku, że tak mi smakuje
-
nick nieaktualny
-
Ja cwiczylam przed ciążą. Od kiedy się o niej dowiedziałam to nie robię nic. Oszczędzam się
Skakalam na skakance ale teraz to odpada boję się bo mam podwójną macie i w moim przypadku ciążą jest wysokiego ryzyka...
Innych ćwiczeń też teraz nie wykonuje bo się boję. Apetyt mi wzrósł w ciąży i już mi wałeczki się pojawiają ale się tym nie przejmuje. Jedyne co to spacery -
Annielove wrote:Ja ćwiczyłam Moja koleżanka również i jak teraz jest w 22 tc to ja w ogóle brzucha u niej nie widzę. Płaska jak nie wiem co . Ale jak mięśnie rozciągnięte to co się dziwić
Annielove, Kawokado lubią tę wiadomość
-
W tym roku zgubiłam 10-11 kg, zadbałam o siebie, by lepiej wyglądać na ślubie. Ogólnie bardziej dieta, ale ćwiczenia też były - głównie wyzwania 30, 40 - dniowe, potem dostałam staż a mam tam kawałek, więc jeździłam rowerem, robiłam przysiady. Dziś wzięłam się bardziej za sprzątanie - mycie okien, łazienka itp. i niestety zauważyłam, że brzuch zaczął mnie trochę boleć i dałam sobie spokój. Staram się normalnie funkcjonować, ale jak widać, trzeba trochę się oszczędzać...
Powiem szczerze, że osobiście myślę, że ćwiczenia kardio i bieganie raczej nie są wskazane - teraz produkujemy o wiele więcej krwi, układ krwionośny i Nasze serducha są bardziej obciążone, więc ja raczej bym sięwstrzymała od takich skocznych ćwiczeń.Kawokado lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHelen wrote:ja chcę własnie isc do terenera, aby mi wypisał cwiczenia, ktore moge robic...bo juz mi szlag trafia, bo na crossfit to raczej nie chcę wrócić, tam skakałysmy po skrzyni i inne szalone rzeczy robiłyśmy ale ciąża jest dla mnie ważniejsza.
Ogólnie to jest pełno ćwiczeń dla kobiet w ciąży np. https://www.youtube.com/watch?v=4pwRGJ0549U -
nick nieaktualnyHejka, nie było mnie parę h a tu tyle stron do nadrobienia:-)
Słuchajcie, odebrałam betę z dnia dzisiejszego: 620.
Czyli tak:
I beta 07.10- 305
II beta 09.10 - 620
III beta będzie 12.10.
Czyli chyba ok co nie?Annielove, Kourtney, Helenucha Klucha, sedinum82, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyClara wrote:Hejka, nie było mnie parę h a tu tyle stron do nadrobienia:-)
Słuchajcie, odebrałam betę z dnia dzisiejszego: 620.
Czyli tak:
I beta 07.10- 305
II beta 09.10 - 620
III beta będzie 12.10.
Czyli chyba ok co nie?
Ja się nie znam A sprawdzałaś normy przy wyniku?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny