Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
miluszka wrote:Ja biorę w środku dnia, około południa. Dziś muszę porozmawiać z gin właśnie o Acard bo w środę zapomniałam. Helen, gin Ci kazał brać Acard czy zaczęłaś sama go brać?
nic sie nie stanie jak pominiesz dawkę, tak naprawde powinno sie go brac 2x na dobe, tak mipowiedziała reumatolog, bo lek sie uwalnia max do 12godzin, wiec pozniej juz nie działa.
stad staram sie go brac 2xdziennie.miluszka lubi tę wiadomość
-
miluszka wrote:Kochane, pijecie kawę w ciąży? ja od czasu II na teście przerzuciłam się na Inkę, sama jestem w szoku, że tak mi smakuje
Strasznie mi nie podcodzi inka. Piję lurkę z połową mleka, ale kawa musi być. Chyba bardziej z przyzwyczajenia niz z potrzeby. Jedna dziennie to raczej nie zaszkodziWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
miluszka wrote:Kochane, pijecie kawę w ciąży? ja od czasu II na teście przerzuciłam się na Inkę, sama jestem w szoku, że tak mi smakuje
ja zawsze piłam mocną czarną parzoną kawę... odkąd zobaczyłam II kreski na teście nie pije w ogóle.. a mam wielką ochotę -
Chwilę tu nie zaglądałam a tu się tyle dzieje...
Nastraszylam się bo prawie dwa tyg biorę witaminy Falvit mama a tu czytam ze za wcześnie...
Mam nadzieję ze nie zaszkodzilam mojej kropeczce malej -
MerlinMo wrote:Chwilę tu nie zaglądałam a tu się tyle dzieje...
Nastraszylam się bo prawie dwa tyg biorę witaminy Falvit mama a tu czytam ze za wcześnie...
Mam nadzieję ze nie zaszkodzilam mojej kropeczce malej -
Ja czuje się dobrze. Nadal żadnych dolegliwości nie mam poza tym ze bolą mnie piersi i są bardzo tkliwe...
EwciaM lubi tę wiadomość
-
Miluszka daj znać Ci gin powiedziała na ten temat