Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo się wkurzyłam
Nie mogłam do was tu wejść bo zapomniałam hasła. Konto usunęłam ale z powrotem założyłam nowe. Wybaczcie
Wiaterek śliczna dzidzia
Powodzenia na dzisiejszych wizytachWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 15:57
Wiaterek, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Annielove wrote:No się wkurzyłam
Nie mogłam do was tu wejść. Musiałam zapomnieć hasła. Konto usunęłam więc założyłam nowe. Wybaczcie
Wiaterek śliczna dzidzia
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
najważniejsze, że jesteś z powrotem:)
a jak dziś dziewczynki samopoczucie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 08:45
Annielove lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyClara wrote:Wy to nie wiecie co to znaczy w ciąży źle się czuć
Dziewczyny, ja swoje dwie ciąże rzygałam, ale rzygałam non stop gdzieś do 16tc. Pobyty w szpitalu, kroplówy bo odwodnienie. Niczego nie przyjmowałam, bo zaraz zwracałam. Nawet wodę.
To koszmar był. Teraz to dopiero początek, mdłości mnie łapią na razie wieczorami i wtedy musze od razu coś zjeść.
Ale pewno rozkręci się mój organizm jeszcze
Ja też wiem co to znaczy. Nie mogłam nigdzie wyjść bo co kilka godzin witałam się z kibelkiem. A co najlepsze nawet widok mojej bluzy w kwiaty i piosenka Avicii - Hey Brother przyprawiała mnie o takie mdłości że szok.mmarzenak, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
ja dziś na 15 mam być w szpitalu bo moja gin ma dyżur, na USG, będzie sprawdzać co z moim powiększonym jajnikiem no i co słychać u maluszka
Jeżeli chodzi o nasze typy imion:
dla Dziewczynki: Zosia (po męża ukochanej babci)
dla Chłopca: (jeszcze nie wybrane ale podoba mi sięWitek, Olek, Antek
Annielove lubi tę wiadomość
-
miluszka wrote:Cześć Dziewczyny
ja dziś na 15 mam być w szpitalu bo moja gin ma dyżur, na USG, będzie sprawdzać co z moim powiększonym jajnikiem no i co słychać u maluszka
Jeżeli chodzi o nasze typy imion:
dla Dziewczynki: Zosia (po męża ukochanej babci)
dla Chłopca: (jeszcze nie wybrane ale podoba mi sięWitek, Olek, Antek
no to dzisiaj razem o 15, będziemy oglądać nasze dzieciaczki:D -
nick nieaktualny
-
mmarzenak wrote:no to dzisiaj razem o 15, będziemy oglądać nasze dzieciaczki:D
nie mogę się doczekać!
trochę martwię tym jajnikiem ale mam nadzieję, że będzie ok,
Dziewczyny, bierzecie może Acard 75 mg?
-
miluszka wrote:ooooo no to super
nie mogę się doczekać!
trochę martwię tym jajnikiem ale mam nadzieję, że będzie ok,
Dziewczyny, bierzecie może Acard 75 mg?na początku brałam tez wieczorem, teraz biore głownie rano, bo wieczorem zapominam.
-
nick nieaktualnyMusze sie pochwalic, ze chyba lekkie mdlosci mnie dopadly. Najciekawsze jest to, ze gdy cos zjem, to jest lepiej. W zwiazku z tym moja cala miseczke marchewki ktora mialam na drugie sniadanie do pracy wcielam zanim jeszcze zdazylam dobrze usiasc przy biurku. I teraz nie mam juz nic do jedzenia....
mmarzenak, Annielove, Helen, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Moje typy (ale zaznaczam, że moje bo mój mąż nie chce rozmawiać na ten temat na razie) to dla chłopca Wojtek, a dla dziewczynki Pola
mmarzenak lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny