Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo się wkurzyłam Nie mogłam do was tu wejść bo zapomniałam hasła. Konto usunęłam ale z powrotem założyłam nowe. Wybaczcie
Wiaterek śliczna dzidzia
Powodzenia na dzisiejszych wizytachWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 15:57
Wiaterek, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Annielove wrote:No się wkurzyłam Nie mogłam do was tu wejść. Musiałam zapomnieć hasła. Konto usunęłam więc założyłam nowe. Wybaczcie
Wiaterek śliczna dzidzia
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
najważniejsze, że jesteś z powrotem:)
a jak dziś dziewczynki samopoczucie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 08:45
Annielove lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyClara wrote:Wy to nie wiecie co to znaczy w ciąży źle się czuć
Dziewczyny, ja swoje dwie ciąże rzygałam, ale rzygałam non stop gdzieś do 16tc. Pobyty w szpitalu, kroplówy bo odwodnienie. Niczego nie przyjmowałam, bo zaraz zwracałam. Nawet wodę.
To koszmar był. Teraz to dopiero początek, mdłości mnie łapią na razie wieczorami i wtedy musze od razu coś zjeść.
Ale pewno rozkręci się mój organizm jeszcze
Ja też wiem co to znaczy. Nie mogłam nigdzie wyjść bo co kilka godzin witałam się z kibelkiem. A co najlepsze nawet widok mojej bluzy w kwiaty i piosenka Avicii - Hey Brother przyprawiała mnie o takie mdłości że szok.mmarzenak, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny ja dziś na 15 mam być w szpitalu bo moja gin ma dyżur, na USG, będzie sprawdzać co z moim powiększonym jajnikiem no i co słychać u maluszka
Jeżeli chodzi o nasze typy imion:
dla Dziewczynki: Zosia (po męża ukochanej babci)
dla Chłopca: (jeszcze nie wybrane ale podoba mi się Witek, Olek, Antek
Annielove lubi tę wiadomość
-
miluszka wrote:Cześć Dziewczyny ja dziś na 15 mam być w szpitalu bo moja gin ma dyżur, na USG, będzie sprawdzać co z moim powiększonym jajnikiem no i co słychać u maluszka
Jeżeli chodzi o nasze typy imion:
dla Dziewczynki: Zosia (po męża ukochanej babci)
dla Chłopca: (jeszcze nie wybrane ale podoba mi się Witek, Olek, Antek
no to dzisiaj razem o 15, będziemy oglądać nasze dzieciaczki:D -
nick nieaktualny
-
mmarzenak wrote:no to dzisiaj razem o 15, będziemy oglądać nasze dzieciaczki:D
trochę martwię tym jajnikiem ale mam nadzieję, że będzie ok,
Dziewczyny, bierzecie może Acard 75 mg?
-
miluszka wrote:ooooo no to super nie mogę się doczekać!
trochę martwię tym jajnikiem ale mam nadzieję, że będzie ok,
Dziewczyny, bierzecie może Acard 75 mg?
-
nick nieaktualnyMusze sie pochwalic, ze chyba lekkie mdlosci mnie dopadly. Najciekawsze jest to, ze gdy cos zjem, to jest lepiej. W zwiazku z tym moja cala miseczke marchewki ktora mialam na drugie sniadanie do pracy wcielam zanim jeszcze zdazylam dobrze usiasc przy biurku. I teraz nie mam juz nic do jedzenia....
mmarzenak, Annielove, Helen, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Moje typy (ale zaznaczam, że moje bo mój mąż nie chce rozmawiać na ten temat na razie) to dla chłopca Wojtek, a dla dziewczynki Pola
mmarzenak lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny