Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
flawless wrote:Nelus chyba warto było skoro masz już córeczkę i teraz spodziewasz się drugiego maleństwa
flawless lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Mdlosci na razie przeszly.Musze sobie kupic imbir bo jest polecany wlasnie na ta dolegliwosc.
Nelus i flawless nie moge sie naptarzec na wasze avatarki Tez chce taka dzieciatko juz miec
dziekuje chyba musze wrzucic jakies aktualne zdj na profil bo tutaj niunia miala jakies 4 miesiace heh teraz juz taka duza i wszedzie biega, zaczna gadac po swojemu. dzieci sa cudowne. dla mnie po roku zaczuna u dziecka sie najlepszy okresKourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNelus wrote:warto. mam cudownego meza i corecze jedyny minus to tesknota za krajem rodzina i przyjaciolmi. do polski i anglii (tam mam rodzine) jezdze raz/dwa razy w roku. nie planowalam jeszcze drugiego dzidziusia bo w czerwcu chcialam leciec do europy na cale wakacje. przykro mi ze to nie wypali. chcialam zobaczyc poraz pierwszy mojego brata dziecko i byc na slubie przyjaciolki ale widocznie tak mialo byc
Jejku przykro mi kochana. A nie możecie później wybrać się do Polski we czwórkę? -
nick nieaktualny
-
Ja lubie orygialne imiona. mnostwo typow dla dziewczynki, natomniast dla chlopca prawie nic- moze COLIN? a jakby byla druga coreczka to NAOMI, INESSA, CARMEN... moze, bo ne konsultowalam z mezem jeszcze tego tematu. najpierw musze isc do lekarza zeby potwierdzic na 100% ciaze
-
flawless wrote:Jejku przykro mi kochana. A nie możecie później wybrać się do Polski we czwórkę?
flawless lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNelus wrote:tak, napewno jak druga dzidzia podrosnie np na swieta BN 2016. pierwszy raz lecielismy z Livia do Anglii gdy miala 4 miesiace i to byl koszmar. 10h w samolocie z placzacym dzieckiem. karmienie piersa na tym malym siedzeniu gdzie dziecko ci sie wije na wszystkie strony... zle to wspominam. a z dwojka to juz w ogole pewnie bedzie ciezko
Oj ja też należę do osób podróżujących. Przed ciążą nos stop spędzałam wakacje w zagranicą. Mała jak miała 6 miesięcy to spędziła z nami pierwsze wakacje na Krecie. Teraz chcemy lecieć na Teneryfe. Mam nadzieje że po raz kolejny znów bardzo dobrze zniesie podróż. -
Mam pytanie do Kobitek, które były już w ciąży. Kiedy (jeśli oczywiście były) zaczynały się wymioty i mdłości? Nie to, że chcialabym mieć, pytam orientacyjnie jakby co
Poza tym u mnie przepyszna kolacyjka - zupka krem brokułowaKourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwciaM wrote:Mam pytanie do Kobitek, które były już w ciąży. Kiedy (jeśli oczywiście były) zaczynały się wymioty i mdłości? Nie to, że chcialabym mieć, pytam orientacyjnie jakby co
Poza tym u mnie przepyszna kolacyjka - zupka krem brokułowa
ja mialam ok 10 tygodnia lekkie mdlosci rano. ale nie wymiotowalam. wystarczylo cos zjesc. ogolnie cala ciaze swietnie sie czulam. nawet w 36 tygodniu jeszcze wioslowalam lodke heheh rodzina mowila ze jak tak dalej pojdzie to urodze gdzies w trzcinac energia mnie rozpieralaEwciaM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwciaM wrote:Mam pytanie do Kobitek, które były już w ciąży. Kiedy (jeśli oczywiście były) zaczynały się wymioty i mdłości? Nie to, że chcialabym mieć, pytam orientacyjnie jakby co
Poza tym u mnie przepyszna kolacyjka - zupka krem brokułowa
Od połowy 6 tygodniaEwciaM lubi tę wiadomość
-
flawless wrote:Oj ja też należę do osób podróżujących. Przed ciążą nos stop spędzałam wakacje w zagranicą. Mała jak miała 6 miesięcy to spędziła z nami pierwsze wakacje na Krecie. Teraz chcemy lecieć na Teneryfe. Mam nadzieje że po raz kolejny znów bardzo dobrze zniesie podróż.
no my tez ciagle podrozojemy. livia juz teraz jest przyzwyczajona do podrozy i super to znosi. niestety jak byla malutka to nie bylo z nia latwo
teneryfa to super miejsce. bylsmy 2 lat temu! koniecznie trzeba jechac do miejscowosci Masca bo widoki zabieraja dech w piersiachflawless lubi tę wiadomość