Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:iewczyny, jest ok. Serduszko puka i w ogóle piękne jest to moje młode. Plamienia oczywiście nie ma i jak na razie wszystko ok. Bubek jest o 2 dni starszy zdjęcie wrzucę jak będę w domu
super super super.
pije Wasze zdrowie herbata20.10.2015 - 7tc. [*] -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Termin mam co prawda podobno na 29 maja, ale jeżeli pozwolicie wolę dołączyć do was, bo jak siebie znam to jak kobietki z grupy majowej zaczną rodzić to u mnie się pojawi panika na zasadzie "to już! Ja też chcę!"
To moja pierwsza ciąża i strasznie się boję czy wszystko będzie w porządku. We wtorek byłam na pierwszej wizycie od kiedy zobaczyłam dwie kreski. Staraliśmy się tylko trzy miesiące (w czerwcu odstawiłam tabletki anty) testów przez te trzy miesiące zrobiłam multum a z pierwszą wizytą u dr się nie spieszyłam, bo chciałam żeby było już coś widać. No i zobaczyłam! Małe bijące serduszko - jestem przeszczęśliwa.
Niestety przez ostatni tydzień muszę się trzymać blisko WC - jak nie mdłości to siusianie.
Postaram się nadrobić wątek jak najszybciej żeby was poznaćsedinum82, Kourtney, flawless, mmarzenak, Helen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKawokado wrote:Cześć dziewczyny! Termin mam co prawda podobno na 29 maja, ale jeżeli pozwolicie wolę dołączyć do was, bo jak siebie znam to jak kobietki z grupy majowej zaczną rodzić to u mnie się pojawi panika na zasadzie "to już! Ja też chcę!"
To moja pierwsza ciąża i strasznie się boję czy wszystko będzie w porządku. We wtorek byłam na pierwszej wizycie od kiedy zobaczyłam dwie kreski. Staraliśmy się tylko trzy miesiące (w czerwcu odstawiłam tabletki anty) testów przez te trzy miesiące zrobiłam multum a z pierwszą wizytą u dr się nie spieszyłam, bo chciałam żeby było już coś widać. No i zobaczyłam! Małe bijące serduszko - jestem przeszczęśliwa.
Niestety przez ostatni tydzień muszę się trzymać blisko WC - jak nie mdłości to siusianie.
Postaram się nadrobić wątek jak najszybciej żeby was poznać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeanne85 wrote:Clara - mnie podbrzusze pobolewa jak się długo ruszam i wyginam, krzyż mnie już 2 tygodnie boli ale mam przeziębione korzonki i podejrzewam, że to od tego.
czyli nie jestem sama:)
Zapodam sobie nospe w takim razie bo juz mnie to mierzi. -
nick nieaktualnyWiaterek wrote:iewczyny, jest ok. Serduszko puka i w ogóle piękne jest to moje młode. Plamienia oczywiście nie ma i jak na razie wszystko ok. Bubek jest o 2 dni starszy zdjęcie wrzucę jak będę w domu
-
nick nieaktualnyKawokado wrote:Cześć dziewczyny! Termin mam co prawda podobno na 29 maja, ale jeżeli pozwolicie wolę dołączyć do was:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 18:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny