Czerwcowe mamusie 2016
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Nelus wrote:Miłość mnie wywiala z kraju haha poznałam swojego męża 3,5 roku temu w Polsce i on wyjechał do siebie do kanady, tęsknilismy, skypowalismy aż w końcu postanowiłam rzucić prace, spakować chyba z 8 walizek i wyjechać za ocean w nieznane. Taki ze mnie swir

zaszalałaś, jesteś bardzo odważna, ale jak to mówią miłość nie wybiera:) Nelus lubi tę wiadomość Nelus lubi tę wiadomość 
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyNelus wrote:Ajjj to któraś musiała mieć taki sam nick na belly albo ovu. Masz rację, będzie ci tutaj raźniej. Ja poznałam mnóstwo dziewczyn na belly w pierwszej ciąży a potem założyliśmy prywatne konto na fb bo chciałysmy się dzielić zdjęciami, porozmawiać o teściach, mężach itp a wiadomo ze tutaj jest strach bo każdy może przeczytać. Po 2 latach jesteśmy w stałym kontakcie nadal w grupie 50 dziewczyn. Niektóre nawet spotykają się na żywo. Także super sprawa
 O jaaa, zazdroszczę  
- 
                        nick nieaktualny
- 

Wiaterek wrote:Dziewczyny trzymajcie kciuki. Zapisałam się do lekarza bo rano miałam małą, jasno-brązową plamkę na papierze. Boję się 
 kochana 3maj się, na pewno wszystko będzie dobrze, nie przemęczaj się i odpoczywaj! Wiaterek lubi tę wiadomość Wiaterek lubi tę wiadomość 
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyMam tak samo. Pamietam jak na poczatku bolalo mnie non stop, wiec martwilam sie, ze cos nie tak... Potem przestalo bolec zupelnie, wiec znow sie martwilam, ze cos nie tak...mmarzenak wrote:mnie też czasami pobolewa podbrzusze ale już z każdym dniem coraz mniej.. A teraz pobolewa po prostu od czasu do czasu i zazwyczaj wieczorem, gdy sie zrelaksuje w domku, w pracy mam zwykle takie urwanie glowy, ze pewnie na to nie zwracam uwagi... A teraz pobolewa po prostu od czasu do czasu i zazwyczaj wieczorem, gdy sie zrelaksuje w domku, w pracy mam zwykle takie urwanie glowy, ze pewnie na to nie zwracam uwagi... mmarzenak lubi tę wiadomość mmarzenak lubi tę wiadomość
- 

krysiak wrote:Mam tak samo. Pamietam jak na poczatku bolalo mnie non stop, wiec martwilam sie, ze cos nie tak... Potem przestalo bolec zupelnie, wiec znow sie martwilam, ze cos nie tak... A teraz pobolewa po prostu od czasu do czasu i zazwyczaj wieczorem, gdy sie zrelaksuje w domku, w pracy mam zwykle takie urwanie glowy, ze pewnie na to nie zwracam uwagi... A teraz pobolewa po prostu od czasu do czasu i zazwyczaj wieczorem, gdy sie zrelaksuje w domku, w pracy mam zwykle takie urwanie glowy, ze pewnie na to nie zwracam uwagi...
 mam identycznie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 14:40  krysiak lubi tę wiadomość krysiak lubi tę wiadomość 
- 
                        nick nieaktualny

Daj znaka:) Na pewno wszystko ok!
 Daj znaka:) Na pewno wszystko ok!