Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nelus wrote:Miłość mnie wywiala z kraju haha poznałam swojego męża 3,5 roku temu w Polsce i on wyjechał do siebie do kanady, tęsknilismy, skypowalismy aż w końcu postanowiłam rzucić prace, spakować chyba z 8 walizek i wyjechać za ocean w nieznane. Taki ze mnie swir
zaszalałaś, jesteś bardzo odważna, ale jak to mówią miłość nie wybiera:)Nelus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNelus wrote:Ajjj to któraś musiała mieć taki sam nick na belly albo ovu. Masz rację, będzie ci tutaj raźniej. Ja poznałam mnóstwo dziewczyn na belly w pierwszej ciąży a potem założyliśmy prywatne konto na fb bo chciałysmy się dzielić zdjęciami, porozmawiać o teściach, mężach itp a wiadomo ze tutaj jest strach bo każdy może przeczytać. Po 2 latach jesteśmy w stałym kontakcie nadal w grupie 50 dziewczyn. Niektóre nawet spotykają się na żywo. Także super sprawa
O jaaa, zazdroszczę -
nick nieaktualny
-
Wiaterek wrote:Dziewczyny trzymajcie kciuki. Zapisałam się do lekarza bo rano miałam małą, jasno-brązową plamkę na papierze. Boję się
kochana 3maj się, na pewno wszystko będzie dobrze, nie przemęczaj się i odpoczywaj!Wiaterek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmarzenak wrote:mnie też czasami pobolewa podbrzusze ale już z każdym dniem coraz mniej..
mmarzenak lubi tę wiadomość
-
krysiak wrote:Mam tak samo. Pamietam jak na poczatku bolalo mnie non stop, wiec martwilam sie, ze cos nie tak... Potem przestalo bolec zupelnie, wiec znow sie martwilam, ze cos nie tak... A teraz pobolewa po prostu od czasu do czasu i zazwyczaj wieczorem, gdy sie zrelaksuje w domku, w pracy mam zwykle takie urwanie glowy, ze pewnie na to nie zwracam uwagi...
mam identycznie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 14:40
krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny