Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmy88 wrote:Nieśmiało chciałabym do was dołączyć
Dzisiaj zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki coprawda kontrolna trochę bledsza ale mam nadzieje ze na powtórzę wyjdą dwie grube krechy.
Mam 27 i jak dobrze pójdzie będzie to moje 2 dziecko . Mam prawie 11 miesiecznego synka przyjmie cie mnie do swojego grona -
Amy88 wrote:Nieśmiało chciałabym do was dołączyć
Dzisiaj zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki coprawda kontrolna trochę bledsza ale mam nadzieje ze na powtórzę wyjdą dwie grube krechy.
Mam 27 i jak dobrze pójdzie będzie to moje 2 dziecko . Mam prawie 11 miesiecznego synka przyjmie cie mnie do swojego grona -
nick nieaktualnykrysiak wrote:Kourtney, a ja Ci zazdroszcze A tak na serio, slyszalam, ze jesli ma sie mdlosci to dobrze jest przed wstaniem z lozka zjesc cos, np Zwieback, a mojej kolezance zlecil lekarz zuc suszony imbir i mowila, ze jej pomagalo. Imbir w ogole jest wskazany przy mdlosciach.
Kochana oswiecisz mnie co to jest zwieback?Pati_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKourtney wrote:Mi sie zgadza te 7mm z 7tygodniem. Czylu tak jak jestem. A suwak pokazuje jakby do tylu bo pokazuje zakonczone tygodnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNelus wrote:Super! Nie jestem sama jejjjj Kiedy się urodziła? Jak ma na imię? Śpi ci cała noc w lozeczku? Moja nadal między nami wiec musze ja oduczyc pomalu
Razem zawsze raźniej Aniela jest z 07 września 2014. Śpi w łóżeczku. Odkąd się urodziła jeszcze nie spała z nami w łóżku. Zasypia koło 21:00 i śpi do 8:00 z 2 pobudkami na smoczek. Budzi się z chwilowym płaczem ale myślę że to przez zęby bo budzi się mniej więcej o tej samej porze np. 1:00 i 4:00. Zaczęła tak się budzić jak skończyła 6 miesięcy czyli jak wychodziły jej zęby. A tak to spała bez pobudek, bez bujania itp.Nelus lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Także chciałabym do was dołączyć. Robiłam test 2 razy, w dzień i wyszła blada kreska i dwa dni później rano wyszła mi już mocniejsza kreska. Termin mam na 14.10. Wizytę mam na razie na 22.10 ale szukam innego gina, więc być może termin wizyty mi się zmieni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 11:29
flawless, sedinum82, Nelus, krysiak, mmarzenak, Kourtney, miluszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ah flawless ty byłaś na wrześniowkach 2014 prawda? Kojarzę cie!!! Dlaczego z nami nie byłaś do końca? Miałyśmy z 60 mamus wiec juz nie pamiętam!
Moja jest z 24 sierpnia bo urodziła się 17 dni przed terminem.
Fajnie ze ci tak śpi sama. Moja od 19 do 8 śpi, ale ok 12 w nocy bierzemy ja do łóżka bo często poplakuje i nie chce nam się ciągle wstawać. Wstrętne zębyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 11:10
-
nick nieaktualny