X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy88 wrote:
    Nieśmiało chciałabym do was dołączyć
    Dzisiaj zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki coprawda kontrolna trochę bledsza ale mam nadzieje ze na powtórzę wyjdą dwie grube krechy.
    Mam 27 i jak dobrze pójdzie będzie to moje 2 dziecko . Mam prawie 11 miesiecznego synka przyjmie cie mnie do swojego grona
    Gratulacje:) a na kiedy ci wstepnie wylicza termin? Skad jestes?

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy88 wrote:
    Nieśmiało chciałabym do was dołączyć
    Dzisiaj zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki coprawda kontrolna trochę bledsza ale mam nadzieje ze na powtórzę wyjdą dwie grube krechy.
    Mam 27 i jak dobrze pójdzie będzie to moje 2 dziecko . Mam prawie 11 miesiecznego synka przyjmie cie mnie do swojego grona
    witamy cię serdecznie:-* juz sie troche mamusiek nazbierało hehe:)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysiak wrote:
    Kourtney, a ja Ci zazdroszcze :-) A tak na serio, slyszalam, ze jesli ma sie mdlosci to dobrze jest przed wstaniem z lozka zjesc cos, np Zwieback, a mojej kolezance zlecil lekarz zuc suszony imbir i mowila, ze jej pomagalo. Imbir w ogole jest wskazany przy mdlosciach.

Kochana oswiecisz mnie co to jest zwieback? :P

Pati_89 lubi tę wiadomość

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zwieback? :P

Sucharki jak się nie mylę :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Mi sie zgadza te 7mm z 7tygodniem. Czylu tak jak jestem. A suwak pokazuje jakby do tylu bo pokazuje zakonczone tygodnie
    A u mnie jak zwykle pomieszane z poplatanym, lekarz twierdzi ze w poniedzialek byl to 6t0d, w co ja nie wierze, zreszta rozmiar plodu tez mowi o tym, ze jest ciut mlodszy. Niewazne, z czasem ciaza bedzie zyla swoim trybem a ja ciesze sie, ze dwie krechy sa i czy 6-ty czy 5-ty tydzien to mi jest wszystko jedno... Lekarz nie chcial dac sie przekonac ale co mu sie dziwic :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    zwieback? :P

Sucharki jak się nie mylę :)
    A Zwieback to nie jest po polsku????? :-) Sorki.... Wydawalo mi sie, ze tak sie mowi.... Ale mialam na mysli sucharki :-)

• Amy88 Znajoma

Wysłany: 8 października 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyliczony termin to 15 czerwiec ale u mnie @ nieregularne po 1 ciąży wiec dopiero po wizycie będę wszystko wiedziała . A jestem z okolic Jeleniej góry

f2w3dqk3zto6tgvm.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    flawless wrote:
    Ja mam w domu 13 miesięczną córeczkę :)

Super! Nie jestem sama jejjjj Kiedy się urodziła? Jak ma na imię? Śpi ci cała noc w lozeczku? Moja nadal między nami wiec musze ja oduczyc pomalu

flawless lubi tę wiadomość

201703012752.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Mi sie zgadza te 7mm z 7tygodniem. Czylu tak jak jestem. A suwak pokazuje jakby do tylu bo pokazuje zakonczone tygodnie
    Prawidłowo powinno liczyć się zakończone tygodnie, lekarz tez tak właśnie mierzy

201703012752.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysiak wrote:
    A Zwieback to nie jest po polsku????? :-) Sorki.... Wydawalo mi sie, ze tak sie mowi.... Ale mialam na mysli sucharki :-)

Na śląsku tak sie na pewno mówi niewiem jak w innych regionach :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah ja musze dodać że mieszam w kanadzie i mam różnice czasu z polską 9h. Czyli jak u was wczesnym rankiem będę pisać co "dzisiaj" robiłam to się nie zdziwcie bo to znaczy ze u was wczoraj hahaha

sedinum82, Kawokado lubią tę wiadomość

201703012752.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Super! Nie jestem sama jejjjj Kiedy się urodziła? Jak ma na imię? Śpi ci cała noc w lozeczku? Moja nadal między nami wiec musze ja oduczyc pomalu

Razem zawsze raźniej :) Aniela jest z 07 września 2014. Śpi w łóżeczku. Odkąd się urodziła jeszcze nie spała z nami w łóżku. Zasypia koło 21:00 i śpi do 8:00 z 2 pobudkami na smoczek. Budzi się z chwilowym płaczem ale myślę że to przez zęby bo budzi się mniej więcej o tej samej porze np. 1:00 i 4:00. Zaczęła tak się budzić jak skończyła 6 miesięcy czyli jak wychodziły jej zęby. A tak to spała bez pobudek, bez bujania itp.

Nelus lubi tę wiadomość

• aaniluap Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 10:11

flawless, sedinum82, Nelus, krysiak, mmarzenak, Pati_89, Kourtney, miluszka, madziak2202 lubią tę wiadomość

02502cdf1c.png
  • Jeanne85 Debiutantka

Wysłany: 8 października 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Także chciałabym do was dołączyć. Robiłam test 2 razy, w dzień i wyszła blada kreska i dwa dni później rano wyszła mi już mocniejsza kreska. Termin mam na 14.10. Wizytę mam na razie na 22.10 ale szukam innego gina, więc być może termin wizyty mi się zmieni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 11:29

flawless, sedinum82, Nelus, krysiak, mmarzenak, Kourtney, miluszka lubią tę wiadomość

• sedinum82 Przyjaciółka

Wysłany: 8 października 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    flawless wrote:
    Aniela jest z 07 września 2014. [...]

moje ukochane imie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 11:02

flawless lubi tę wiadomość

20.10.2015 - 7tc. [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy88, aaniluap, Jeanne85 serdecznie witamy i gratulujemy :)

Dziewczyny ale się rozkręcamy. Nie minęła nawet połowa października a tu już do nas prawie 31 przyszłych mam zawitało :D

Pati_89, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sedinum82 wrote:
    moje ukochane imie :)

Dziękuje. Teraz tak wyszło że cała trójka ma w imieniu pierwszą literę A :)

• Nelus Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah flawless ty byłaś na wrześniowkach 2014 prawda? Kojarzę cie!!! Dlaczego z nami nie byłaś do końca? Miałyśmy z 60 mamus wiec juz nie pamiętam!
    Moja jest z 24 sierpnia bo urodziła się 17 dni przed terminem.
    Fajnie ze ci tak śpi sama. Moja od 19 do 8 śpi, ale ok 12 w nocy bierzemy ja do łóżka bo często poplakuje i nie chce nam się ciągle wstawać. Wstrętne zęby

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 11:10

201703012752.png
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy88, aaniluap, Jeanne85 -gratuluje! ale nas tu już dużo:)

ja jutro mam wizytę o 15, już się strasznie stresuję...

lprkuay3dehqwb0g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie te wizyty wcale nie stresuja. Ja to sie ich wrecz doczekac nie moge, by wiedziec co i jak :-)

‹‹ 52 53 54 55 56 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: