Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
madziak ale super ze juz widzialas serduszko!!! pamietam ten moment w pierwszej ciazy. byly lzy szcescia i ogromna ulga ze wsystko jest dobrze.
ja dopiero co oswajam sie z mysla ze bede miala druga dzidzie. jestem w mega szoku! i mam mnostwo mysli w glowie, spac nie moge po nocach a coreczka budzi sie o 8 rano i oczekuje ze bede sie z nia bawic caly dzien na pelnych obrotach. tak sie boje czsow noworodkowych. mala dala mi popalic 4 miesiace prawie nie spalam i mialam depresje. kolki placz kupa co godzine! cala noc musielismy ja nosic na rekach! boze zeby drugi maluszek byl zdrowy i spal normalnie w nocy!
czy ktoras tutaj ma tez male dziecko w domu?
stardust jestem z toba! obys szybko znowu zobaczyla druga kreseczke!madziak2202 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNelus wrote:madziak ale super ze juz widzialas serduszko!!! pamietam ten moment w pierwszej ciazy. byly lzy szcescia i ogromna ulga ze wsystko jest dobrze.
ja dopiero co oswajam sie z mysla ze bede miala druga dzidzie. jestem w mega szoku! i mam mnostwo mysli w glowie, spac nie moge po nocach a coreczka budzi sie o 8 rano i oczekuje ze bede sie z nia bawic caly dzien na pelnych obrotach. tak sie boje czsow noworodkowych. mala dala mi popalic 4 miesiace prawie nie spalam i mialam depresje. kolki placz kupa co godzine! cala noc musielismy ja nosic na rekach! boze zeby drugi maluszek byl zdrowy i spal normalnie w nocy!
czy ktoras tutaj ma tez male dziecko w domu?
stardust jestem z toba! obys szybko znowu zobaczyla druga kreseczke!
Ja mam w domu 13 miesięczną córeczkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stardust, Kochana bardzo mi przykro Życzę Ci spokoju i powodzenia! Trzymaj się Kochana mocno!
Dziewczyny, ja się pochwalę, moja wczorajsza beta w 20 dpo---> 1263
Zadzwoniłam go gin, mówiła żebym przyszła na USG. Ciąża jest w macicy:-), badała długo i dokładnie, sprawdziła jajniki, prawy jajnik mam powiększony, jakby bolał od razu mam jechać do szpitala.
Nasz maluszek ma już 4 mm na serduszko, wiadomo, za wcześnie ale i tak łzy popłynęły jak gin powiedziała, że wszystko jest w porządkuKourtney, flawless, sedinum82, mmarzenak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny