Czerwcowe mamusie 2016
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyKourtney, a ja Ci zazdroszczeKourtney wrote:Nie dobrze mi strasznie.  A tak na serio, slyszalam, ze jesli ma sie mdlosci to dobrze jest przed wstaniem z lozka zjesc cos, np Zwieback, a mojej kolezance zlecil lekarz zuc suszony imbir i mowila, ze jej pomagalo. Imbir w ogole jest wskazany przy mdlosciach. A tak na serio, slyszalam, ze jesli ma sie mdlosci to dobrze jest przed wstaniem z lozka zjesc cos, np Zwieback, a mojej kolezance zlecil lekarz zuc suszony imbir i mowila, ze jej pomagalo. Imbir w ogole jest wskazany przy mdlosciach.
- 
                        nick nieaktualnykrysiak wrote:A orientujecie sie jak szybko plod rosnie w pierwszych tygodniach ciazy? jest to jakis staly wzrost na dobe czy nie slyszalyscie o takich pomiarach....?
 6 tydzień 1 dzień - 3 mm
 6 tydzień 2 dzień - 4 mm
 6 tydzień 3 dzień - 4 mm
 6 tydzień 4 dzień - 5 mm
 6 tydzień 5 dzień - 5 mm
 6 tydzień 6 dzień - 6 mm
 Tylko nie zawsze to się sprawdza. To są szacunkowe pomiary bo albo dzidziuś jest o ileś dni starszy albo młodszy. Albo też owulacje lub zagnieżdżenie zarodka możesz mieć wcześniej lub później krysiak lubi tę wiadomość krysiak lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

ja mam tak od paru dni...masakra jakas... prawie nic nie jem, bo ciezko znalezc na cos ochote.Wczoraj kupilam ziemniaczki na frytki, ale wieczorem nie moglam patrzec na jedzenie. Ale zauwazylam jak sie w cos w siebie wcisnie to przechodzi trochę.Kourtney wrote:Nie dobrze mi strasznie. 

- 

Nieśmiało chciałabym do was dołączyć
 Dzisiaj zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki coprawda kontrolna trochę bledsza ale mam nadzieje ze na powtórzę wyjdą dwie grube krechy.
 Mam 27 i jak dobrze pójdzie będzie to moje 2 dziecko . Mam prawie 11 miesiecznego synka przyjmie cie mnie do swojego grona Kourtney, krysiak, flawless, mmarzenak lubią tę wiadomość Kourtney, krysiak, flawless, mmarzenak lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny

myślę, że jeszcze się ich doczekam
 myślę, że jeszcze się ich doczekam