Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nelus wrote:A macie jeszcze jakieś objawy? Ja jakbym w ogóle nie była w ciąży narazie. Tylko brzuch boli strasznie jak na okres! Martwi mnie to
-
nick nieaktualnyNelus wrote:Ah flawless ty byłaś na wrześniowkach 2014 prawda? Kojarzę cie!!! Dlaczego z nami nie byłaś do końca? Miałyśmy z 60 mamus wiec juz nie pamiętam!
Moja jest z 24 sierpnia bo urodziła się 17 dni przed terminem.
Fajnie ze ci tak śpi sama. Moja od 19 do 8 śpi, ale ok 12 w nocy bierzemy ja do łóżka bo często poplakuje i nie chce nam się ciągle wstawać. Wstrętne zęby
Kochana ja jakiś czas temu założyłam konto na belly. Przedtem się nie udzielałam bo nawet nie myślałam że taki portal istnieje A jak koleżanka mi podpowiedziała żeby tu zajrzeć to pomyślałam że założę konto, może znajdę tu jakąś bratnią duszę, spędzę ten cudowny czas w gronie mam które oczekują maleństwa w tym samym terminie co ja. Wiadomo że jest raźniej a poza tym kto lepiej nie zrozumie ciężarnej jak druga ciężarna -
Jeanne85 wrote:Witajcie
Także chciałabym do was dołączyć. Robiłam test 2 razy, w dzień i wyszła blada kreska i dwa dni później rano wyszła mi już mocniejsza kreska. Termin mam na 14.06. Wizytę mam na razie na 22.06 ale szukam innego gina, więc być może termin wizyty mi się zmieni. -
nick nieaktualnyNelus wrote:Ah ja musze dodać że mieszam w kanadzie i mam różnice czasu z polską 9h. Czyli jak u was wczesnym rankiem będę pisać co "dzisiaj" robiłam to się nie zdziwcie bo to znaczy ze u was wczoraj hahaha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam wrażliwe sutki, co jakiś czas czuję takie lekkie rozciąganie w macicy no i wiecznie jestem głodna, non stop mogłabym siedzieć w lodówce. A wczoraj zjadłam całe opakowanie kabanosów. Oj do porodu będę wyglądać jak kulka
madziak2202 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeanne85 wrote:Witajcie
Także chciałabym do was dołączyć. Robiłam test 2 razy, w dzień i wyszła blada kreska i dwa dni później rano wyszła mi już mocniejsza kreska. Termin mam na 14.06. Wizytę mam na razie na 22.06 ale szukam innego gina, więc być może termin wizyty mi się zmieni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
flawless wrote:Kochana ja jakiś czas temu założyłam konto na belly. Przedtem się nie udzielałam bo nawet nie myślałam że taki portal istnieje A jak koleżanka mi podpowiedziała żeby tu zajrzeć to pomyślałam że założę konto, może znajdę tu jakąś bratnią duszę, spędzę ten cudowny czas w gronie mam które oczekują maleństwa w tym samym terminie co ja. Wiadomo że jest raźniej a poza tym kto lepiej nie zrozumie ciężarnej jak druga ciężarna
flawless lubi tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Wow az Kanada? Mozna wiedzoec czemu az tak daleko cie wywialo z Pl?
Miłość mnie wywiala z kraju haha poznałam swojego męża 3,5 roku temu w Polsce i on wyjechał do siebie do kanady, tęsknilismy, skypowalismy aż w końcu postanowiłam rzucić prace, spakować chyba z 8 walizek i wyjechać za ocean w nieznane. Taki ze mnie swirsedinum82, Kourtney, Kawokado lubią tę wiadomość