Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Mdlosci na razie przeszly.Musze sobie kupic imbir bo jest polecany wlasnie na ta dolegliwosc.
Nelus i flawless nie moge sie naptarzec na wasze avatarki Tez chce taka dzieciatko juz miecKourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZastanawiamy sie czy nie utrzymamy naszego szczescia w tajemnicy jeszcze do slubu.
Ja z jednej strony tak bardzo chcialabym sie juz wszystkim pochwalic a z drugiej mamy obawy ze jakos cos pojdzie nie tak. W koncu to bardzo wczesny etap jeszcze i do 12tygodnia jest jeszcze niepewnie.
Rodzicom powiemy szybciej a reszta dowie sie chyba na weselummarzenak, sedinum82, flawless, krysiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Zastanawiamy sie czy nie utrzymamy naszego szczescia w tajemnicy jeszcze do slubu.
Ja z jednej strony tak bardzo chcialabym sie juz wszystkim pochwalic a z drugiej mamy obawy ze jakos cos pojdzie nie tak. W koncu to bardzo wczesny etap jeszcze i do 12tygodnia jest jeszcze niepewnie.
Rodzicom powiemy szybciej a reszta dowie sie chyba na weselu
fajny pomysł, zrobicie wszystkim niespodziankę na weselichu:D
ja w sobotę powiem rodzicom.. zobaczymy co powie mi lekarz na jutrzejszej wizycie.krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKourtney wrote:Zastanawiamy sie czy nie utrzymamy naszego szczescia w tajemnicy jeszcze do slubu.
Rodzicom powiemy szybciej a reszta dowie sie chyba na weselu
Bardzo dobry pomysł. Goście na pewno się ucieszą Aż mi się przypomniała moja historia. Z mężem zaręczyliśmy się w Górach 31.12.2012 równo o 00:00, data ślubu była już ustalona w marcu 2013, potem ślub 11.01.2014 a w grudniu 2013 dowiedzieliśmy się o istnieniu kruszynki. Każdy się ucieszył a zwłaszcza mąż który dostał pod choinkę w Wigilię USG z podpisem "witaj tatusiu"mmarzenak, Kourtney, sedinum82 lubią tę wiadomość
-
flawless wrote:Bardzo dobry pomysł. Goście na pewno się ucieszą Aż mi się przypomniała moja historia. Z mężem zaręczyliśmy się w Górach 31.12.2012 równo o 00:00, data ślubu była już ustalona w marcu 2013, potem ślub 11.01.2014 a w grudniu 2013 dowiedzieliśmy się o istnieniu kruszynki. Każdy się ucieszył a zwłaszcza mąż który dostał pod choinkę w Wigilię USG z podpisem "witaj tatusiu"
jejku jak fajnie..flawless lubi tę wiadomość
-
sedinum82 wrote:mnie boli wszystko jak na @. chyba oszaleje do nast tygodnia
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Aneczka co znaczy w twoim podpisie ten transfer crio 2bb i 3bb?
Ozn.to zaplodnienie in vitro. Naturalnie byl problem. Mialam podane 2 moje zarodki ktore mialy taka klase 2bb i 3 bb .sedinum82 lubi tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualny
-
iewczyny, jest ok. Serduszko puka i w ogóle piękne jest to moje młode. Plamienia oczywiście nie ma i jak na razie wszystko ok. Bubek jest o 2 dni starszy zdjęcie wrzucę jak będę w domu
mmarzenak, sedinum82, Kourtney, flawless, krysiak, miluszka lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:iewczyny, jest ok. Serduszko puka i w ogóle piękne jest to moje młode. Plamienia oczywiście nie ma i jak na razie wszystko ok. Bubek jest o 2 dni starszy zdjęcie wrzucę jak będę w domu
bardzo się ciesze że jest ok, termin ci się nie zmienił?