Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie tez przyjdzie dopiero po porodzie .
Tesciowa mi strasznie smaczna zielona herbate kupila dokladniej zielona z cytryna ale naprawde pierwszy raz mi tak smakuje wczesniej tak pilam bo slyszalam ze jest zdrowa ale teraz to w koncu mi smakuje ^^Pati_89 lubi tę wiadomość
-
zdjęcie z wczorajszego usg
http://iv.pl/images/08473935282042417212_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 13:51
aneczka2015, mmarzenak, kuleczka777, cudak, dais, Magda34, beatas, Helenucha Klucha, Repose, Kaja, munequita, evus, Helen, fairy_tale, kirys, SShape, Andzia SM, Melissa84, Paula1991, Kourtney lubią tę wiadomość
Adaś ur. 07.05.2016 -
Hej Repose
Jak Twoje bezsenności przeszły ???
Beatas ale ty musisz podpisać położnej że byla tyle i tyle razy bo jej nie wypłacą wtedy kasy za to, chyba że jej podpiszesz na pierwszym spotkaniu wszystko to inna sprawa.
Ja też jak byłam ostatnio w szpitalu to gadałam z bardzo fajną położną, mojej nie było i jeszcze jej nie poznałam.
Ansad piękny -
To mnie przyszla polozna tylko raz, jakis tydzien po porodzie, ale to byl 2012
teraz moze byc inaczej.
Ansad sliczny maluszek i jak juz dokladnie widac. Nie moge sie doczekac aze te maluszki beda juz poza brzuszkiem i bedziemy wrzucaly zdjecia noworodkowkuleczka777, ansad lubią tę wiadomość
-
Ansad bardzo fajne zdjecie bardzo wyrazne widac ze na dobrym sprzecie robione.
Kuleczka mam leki teraz ale nie biore codziennie ze wzgledu na maluszka staram sie max 3 razy w tygodniu wiec da sie zyc pije rumianek ale to akurat nie wiem czy cos daje.
Dais w 2013 tez tylko raz byla u mnie moze teraz jest inaczej? -
Repose wrote:Ansad bardzo fajne zdjecie bardzo wyrazne widac ze na dobrym sprzecie robione.
Repose lubi tę wiadomość
Adaś ur. 07.05.2016 -
Repose wrote:Ansad bardzo fajne zdjecie bardzo wyrazne widac ze na dobrym sprzecie robione.
Kuleczka mam leki teraz ale nie biore codziennie ze wzgledu na maluszka staram sie max 3 razy w tygodniu wiec da sie zyc pije rumianek ale to akurat nie wiem czy cos daje.
Dais w 2013 tez tylko raz byla u mnie moze teraz jest inaczej?
Nie jest inaczejpo porodzie raz pediatra i raz położna
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
rączkami to on cały czas ruszał, i się często zasłaniał, to jest ujęcie które zrobiłam z filmu. Ja zawsze prosze, żeby mi całe usg na płytce zapisali i potem robię print screen z filmu i dzięki temu mam rózne ujęcia. Potem fajna pamiątkaAdaś ur. 07.05.2016
-
Repose wrote:Kurcze strasznie fajna sprawa ze tak za darmo i jeszcze tak dobre jakosciowo a ile wazy maluszek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 14:55
Adaś ur. 07.05.2016 -
Ansad to duzo wazy ^^ moja jest malutka na usg tydzien temu miala tylko 330g
A tez tak mocno czujesz ruchy ? Moja juz teraz calymi dniami o nocy nie wspomne daje mi popalic boje sie co bedzie pozniej :p
Pati do zusu sie nie wypowiem bo mi cns wyplaca ale 3 tygodnie po dostarczeniu zwolnienia mialam pieerwsza wyplate i co miesiac sa regularne .Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 15:00
-
Repose wrote:Ansad to duzo wazy ^^ moja jest malutka na usg tydzien temu miala tylko 330g
A tez tak mocno czujesz ruchy ? Moja juz teraz calymi dniami o nocy nie wspomne daje mi popalic boje sie co bedzie pozniej :p
co do ruchów to czasem mocno czasem słabiej, chyba zależy jak ułożony, wczoraj na usg dawał kopniaki raz za razem. Widać już, że brzuch podskakuje jak kopnie, a w weekend mi robił takie gule na brzuchu- chyba się przekręcał
Repose lubi tę wiadomość
Adaś ur. 07.05.2016