Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati u mnie tak zdeczka widać tylko na czarnych bo narazie te ubrałam jak siedzę . Może wzięłam za mały jednak rozmiar "L" i są przyległe za bardzo ale bałam się że jak wezmę większe to znowu będzie jak z rajtkami że będą lecieć z t....
Ja nie wiem jak to się robi co pisałaś o tym wykresie -
Dzień dobry!
Helenucha, ja też nie biorę nospy na skurcze, bo pytałam lekarza i się zbulwersował... Więc staram się przeczekać.. Mam nadzieję, że tym nie szkodze małej..
Co do medeli to electric mini jest tani na allegro,!
Lila, podobno przy pierwszej ciąży można poczuć ruchy dopiero nawet w 24t... Ja myślałam, że mnie to czeka, z racji łożyska na przodzie, ale na szczęście moja kruszyna kopie od 17t:D
Angela, może masz rację z tym zmęczeniem, bo miałam bardzo intensywny dzień, dużo zalatwień i padałam na twarz wieczorem.. Więc może stąd ten twardy brzuch..
Quatriona, gratuluje synusia Tymusia ! (Ach to imię) misie piękne!
Repose, wracaj do nas! Natychmiast!!!!
Mmarzenak, nie czytaj na necie, tylko czekaj na wizyte! Ja sie nie znam, wiec nie pomoge:(
Helenucha Klucha, Lila2703, Quatriona lubią tę wiadomość
-
Się trochę czuję wywołana do tablicy przez sprawę z Repose. Uważam ze niepotrzebnie sie uniosla po mojej krytycznej wypowiedzi - nie zrzucę winy na hormony, po prostu uważam ze podejmowanie dyskusji o uchodźcach jest niepotrzebne i miałam zupełnie inne zdanie niż dziewczyny. Niemniej jednak nikogo nie uraziłam i nadal uważam, ze opuszczenie forum z tego powodu jest co najmniej teatralno-dramatyczne. Mysle, ze trzeba nauczyc sie tego, ze nie zawsze to, co powiemy jest zgodne ze zdaniem innych. Tyle.
Pozdrowieniammarzenak, Pati_89, Maggi-P, Einin lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja już wykąpana, wydepilowanazaraz będę dzwoniła do lekarza na którą mam przyjechać na wizytę. Igorek kopie od rana, też się nie może doczekać aż mamusia go obejrzy
Wykres Repose zaatakowany
mmarzenak nie czytamy neta w ciąży! Do lekarza zadzwoń z wynikami
Miłego dnia :* -
Slyszalam ze najlepszy laktator to medela swing, ale cena mnie przeraza. Ja mam jakis tani Snow Bear i dawal rade, ma kilka stopni i guzik do popuszczania aby przypominalo ssanie dziecka. Podejrzewam, ze sa lepsze ale szkoda mi kupowac nowego jak ten dal rade
Gratuluje Quatriona i czekam na zdjecie misia :d
Repose wracaj!
Lila ja w pierwszej ciazy czulam jakos sporo po 20 tygodniu, moze 22 lub 23 tydzien.
Ja bralam nospe na razie 3 razy w ciazy, dwa razy przy ataku woreczke zolciowego -wtedy nie mam wyboru i ostatnio bo sie bardzo wystraszylam tego bolu brzucha.
Slyszalam gdzies, ze niektore szpitale wypozyczaja medele na sprawdzenie, moze ktoras taka opcja interesuje. Tutaj maja tez takie dziwne laktatory na dwie piersi na raz, wyglada to jak osprzet do dojenia krowy ...
U mnie dalej z bolem brzucha, tylko juz mniejszym ale od wczoraj trzyma tak samo, nie wiem czy sie powinnam niepokoic czy nie. Napisze dzisiaj maila do poloznej zobaczymy co powie,Lila2703 lubi tę wiadomość
-
Cass nie wywołujmy następnej afery
myślę że to nie był główny powód tylko na dużo wtedy było afer i się przejęła
pytałam co u niej i dlaczego odeszła i nie wskazała niczyjego postu ani żadnej z nas po prostu miała dość tej atmosfery która się pojawiła
w sumie był moment że sama miałam dość
ale jak mówisz trzeba odłożyć hormony na bok hehe
-
MADZIA 87 wrote:u mnie to samo, tez 1 ciaza po in vitro , nowe nastroje i objawy ;P a dzis mam tak pekaty brzuch ze szok, moj maz sie smieje ze co chwile sie drapie po brzuchu, a faktycznie swedzi mnie troche skora, chyba wiec sie rozciaga hehhe dzis tone olejku wetrę
Ansad gratulacje -
Pati, gra
Tez się zastanawiam nad ta krzywa. Juz wczesniej pisałam, ze mam wątpliwości i nie wiem czy będę ja wykonywać. Wczoraj rozmawialam o tym z moja endo. Mam jeszcze troche czasu, bo wizyta dopiero 16.02., wiec caly czas myślę.
No i powiem Wam, ze mam ostatnio spadek formy. Czuje się jakbym miała kamienie w brzuchu, staram sie dużo ruszać. Moze trochę za dużo? Echhh, prawdą jest ze w ciąży organizm jest obciążony i starzeje sie na ten czas. Bo serio czuje sie jak 70-latka. Mam nadzieje, ze to chwilowe -
Hej Dziewczyny
Wczoraj zamówiłam dla synka łóżeczko przejściowe, więc jak przyjdzie to składam te dla Jasia a rozłożymy nowe dla Franka, więc czeka nas małe przemeblowanie
Ja w ogóle zauważyłam , że dużo dziewczyn przestało się tu udzielać, też pewnie przez kłótnie ale i nie raz za dużo nas jest każda da po 1 wpisie i już strona...Pati_89 lubi tę wiadomość
-
Niestety przez chwile byla bardzo nie mila atmosfera. Nie ma co rozpamietywac bo hormony wszystkim buzuja. Trzeba wrocic do normalnosci i cieszyc sie zdjeciami bobasow i rzeczy dla nich
Jestem zaskoczona bo poki co nie czuje swedzenia brzucha, smaruje Palmersem i nie mialam chyba nigdy wczesniej tak dobrego balsamu, zamowilam sobie na ebayu wiecejnawet te na AZS tak dobrze nie dzialaly. No moze jest jeden ktory tutaj kupilam dla synka, ale jego cena to kilka Palmersow
-
Pati super promocja, szkoda ze nie mam jak sie zalapac
Ktoras wspominala o lidlu, tak jak pisalam kilka dni temu u nas juz te ciuszki byly i sa fajne, polecam.
Co do karuzelki ogladalam ta z fisher price z projektorem, ale bardzo nie podobaja mi sie te zabawki, ktore sa w pakiecie, wiec chyba jej nie kupie. Byla tylko taka w sklepie: http://www.smyk.com/fisher-price-gwiezdna-karuzela-ze-swiatelkiem-i-proejktorem,p1067001658,zabawki-gry-dla-dzieci-p Sama nie wiem co wybrac teraz, ta z misiami i projektorem http://www.smyk.com/fisher-price-karuzela-z-misiami,p1050044594,zabawki-gry-dla-dzieci-p jest calkiem ladna ale nie moge jej nigdzie znalezc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 11:24
-
Pati_89 wrote:Dais i mi przypomniałaś co miałam napisać parę dni temu
w Rossmanie była promocja z palmersa że drugi produkt za pół ceny ale teraz nie wiem czy jeszcze trwa
W gazetce rossmana ważnej do 29 stycznia jest informacja,że oferta ważną do wyczerpania zapasówcena 23,99 drugi za 50% ceny. Może i ją się skusze bo czekanie, aż oliwka się wchłonie to trochę trwa.