Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati_89 wrote:Któraś rozszyfrowała już może te wypłaty z zusu? Jedną już dostałam i widzę na profilu że rozpatrzono następny i teraz się zastanawiam kiedy będzie wypłata
a korzystasz z www.zus.pl ? gdzie znalazlas ,ze zus rozpatrzył wniosek? -
Bomblica dobrze ze mowisz bo o pediatrze nawet bym nie wiedziala :p
Ansad moja tez zawsze daje na usg ,ale zawsze myslalam ze to przez to ze moj lekarz mocno naciska na brzuch.
Kaja nie martw sie ja nie wiele lepiej kolejna wizyte mam 09.02
-
Angela85 wrote:a korzystasz z www.zus.pl ? gdzie znalazlas ,ze zus rozpatrzył wniosek?
trzeba się zalogować i wtedy widzisz czy wpłynęło ostatnie chorobowe i ze jest decyzja
Helen lubi tę wiadomość
-
Repose no to dobrze że u Ciebie już lepiej z tym zasypianiem
Pati ja mam napisane że data wypłaty 29.01. Ostatnio miałam napisane data wypłaty 15.01 i dupa była bo kasa była dopiero 21.01 więc pewnie trzeba liczyć + kilka dni pocztyRepose lubi tę wiadomość
-
Witam się po USG połówkowym, z Małą wszystko ok. Niestety mały uparciuch nie chciał pozować i zdjęcia są kiepskie
Drugie badanie potwierdziło, że to dziewczynka więc proszę Kourtney w wolnej chwili wpisz mi proszę córeczkę
Pati_89, Repose, evus, cass, Helenucha Klucha, Magda34, ansad, fairy_tale, kirys, dais, Melissa84, Agabtm, Lila2703, Helen, Kourtney, miluszka lubią tę wiadomość
-
kuleczka777 wrote:Repose no to dobrze że u Ciebie już lepiej z tym zasypianiem
Pati ja mam napisane że data wypłaty 29.01. Ostatnio miałam napisane data wypłaty 15.01 i dupa była bo kasa była dopiero 21.01 więc pewnie trzeba liczyć + kilka dni poczty -
Pati, zależy czy masz na konto czy przez pocztę.. Jak nacisniesz plus to są daty zwolnienia wypisane, kwota i data wypłaty.. Podobno przy przelewie na konto jest płacone w terminie:P
Ansad, słodki! Jakie z tych dzieciaczkow już grubaski
Ja mam wizyte dopiero 16 lutego <załamka>((
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 15:53
-
Pati_89 wrote:Założyłam to konto z zusu o byłam tam je potwierdzić
trzeba się zalogować i wtedy widzisz czy wpłynęło ostatnie chorobowe i ze jest decyzja
dziekuje za pomoc:)
-
beatas wrote:Pati, zależy czy masz na konto czy przez pocztę.. Jak nacisniesz plus to są daty wypisane, kwota i data wypłaty.. Podobno przy przelewie na konto jest płacone w terminie:P
Ansad, słodki! Jakie z tych dzieciaczkow już grubaski
Ja mam dopiero 16 lutego <załamka>((
A tam wszystko pisze
No z poprzedniego miałam wypłatę 21 i 22 była poczta. Teraz będzie już na konto ale jeszcze nie pisze kiedy :)jest tylko data decyzji -
Ja mialam kwoty uzupełnione na drugi dzien po decyzji:)
Angela, jest tylko data decyzji w zakladce zasiłki, a taka oficjalna decyzja jest widmem, bo jej nie wysyłają ani nie udostępniająchyba, ze jest nagatywna to dostaniesz poczta.. Ale skoro pieniadze wplynely to nie masz sie co martwic! Jest pozytywna:) masz jeszcze napisane daty, od kiedy do kiedy przyznano swiadczenie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 15:58