Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati ja sie teraz boje ogladac telewizje bo jak leci smutne to placze a jak ekscytujace to nie moge zasnac i sie denerwuje a jak horror to przeciez maz nie bedzie wstawal ze mna 7 razy na siku w nocy ;p jak ogladam horror a w szczegolnosci o duchach albo egzorcyzmach to panicznie sie boje i nie rusze z lozka sama :p
-
Pati_89 wrote:Któraś rozszyfrowała już może te wypłaty z zusu? Jedną już dostałam i widzę na profilu że rozpatrzono następny i teraz się zastanawiam kiedy będzie wypłata
Mnie przelali na konto 25.01 pierwszy raz i jest napisane, że to za okres od 16.11-2.01. Ciekawe kiedy bedzie następny przelew, 25.02?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 16:25
Magda34
-
oldżi wrote:Ooo czyli nie jestem jedyną maniaczką serialową
zresztą uwielbiamy je razem z mężem!
Wolę telenowele od polskich seriali bo mają początek i koniec a nie lecą w nieskończoność hehe no i nie ma przerwy wakacyjnej -
Pati_89 wrote:Mój to siedzi i tylko głupio komentuje
Wolę telenowele od polskich seriali bo mają początek i koniec a nie lecą w nieskończoność hehe no i nie ma przerwy wakacyjnej
My oglądamy niezliczone ilości tez raczej zagranicznych i raczej kryminalnych albo dramatów, ale z polskich seriali bardzo podobała nam się "Wataha" szkoda, że nakręcili tylko jeden sezon -
Magda, pytałam i niestety wypłaty nie są robione idealnie co miesiąc... To zależy od zwolnienia:D Ty miałaś bardzo długie to zwolnienie! Więc pewnie dlatego takie opóźnienie, hmm.. Generalnie na wypłate pierwszego zwolnienia maja 30 dni od daty zapłacenia ostatniej składki (przy prowadzeniu dg)
-
część
czytam was w wolnych chwilach ale ciężko nadrobić wasze wpisy, dlatego rzadko się udzielam.
pisałam do was jakiś czas temu o moim podwyższonym poziomie cukru. zmieniłam troszkę swoja dietę, mierzę cukier glukometrem w domu i narazie jest wszystko wporządku.
Jutro mam USG POŁÓWKOWE
z jednej strony nie moge się doczekać wizyty, bo może wreszcie uda się poznać płeć maleństwa, a z drugiej strony ogarnia mnie strach.
I oczywiście gratuluje wam udanych wizyt oraz pięknych zdjęć z USG połówkowego:-)Pati_89, Helenucha Klucha, Magda34, evus, kirys, beatas, dais, Melissa84 lubią tę wiadomość
-
beatas wrote:Magda, pytałam i niestety wypłaty nie są robione idealnie co miesiąc... To zależy od zwolnienia:D Ty miałaś bardzo długie to zwolnienie! Więc pewnie dlatego takie opóźnienie, hmm.. Generalnie na wypłate pierwszego zwolnienia maja 30 dni od daty zapłacenia ostatniej składki (przy prowadzeniu dg)
Ja mam L4 normalnie właśnie co miesiąc wystawiane przez gin na wizycieA Zus sobie poprostu za taki okres akurat wypłacił tego 25.01
Magda34
-
kuleczka777 wrote:Ansad właśnie też słyszałam że w tym III jest już płatne to badanie. Nie wiesz mniej więcej ile ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 17:38
Adaś ur. 07.05.2016 -
A my już po wizycie, z maleństwem wszystko dobrze, serduszko bije jak dzwon
Miałam też badaną szyjkę i niby jest w normie ale lepiej jak by się troszkę wydłużyła, lekarz będzie to kontrolował na następnej wizycieRepose, Helenucha Klucha, mmarzenak, fairy_tale, oldżi, kirys, beatas, dais, cass, ansad, Melissa84, Pati_89, Magda34, Agabtm, Lila2703, Kourtney, jakka lubią tę wiadomość
-
SShape wrote:Mnie lekarz kazal ostatnio zwiekszyc magniez na 3 razy dziennie wlasnie przez mozliwe skurcze nog w tej fazie ciazy.
Ja też łykam magnez, jak nie zapomnę
A pijecie kawę? Ja na początku piłam raz w tygodniu, a później to już róznie, w tym tygodniu to chyba codziennie. Niby słabą z ekspresu. Wiadomo kawa wypłukuje m.in magnez, ale skurcze nóg jeszcze mnie nie dopadły na szczęście
-
Magda, to dziwne! A miałaś jakąś kontrolę czy po prostu nie płacili przez pierwsze zwolnienia?
Mili, ja pije kawe tylko w odwiedzinach:D herbaty czarnej też unikam, w zamian za nią pije rooibos, specyficzna, ake z cytryną jest ok:)
Smerfetkaa, dobrze, że cukier się normuje:) powodzenia na połówkowym!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 18:47
smerfetkaa lubi tę wiadomość