Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kuleczka777 wrote:ansad ile punktów Ci poszło na ten lezaczek ? Bo ja mam wlasnie do wykorzystania do końca lutego punkty i chcialam w smyku na ciuszki, ale moze by mi styklo na ten lezaczekAdaś ur. 07.05.2016
-
aneczka2015 wrote:Dziewczyny mam do was pytanie ktore nie daje mi spokoju. Gdzie najwiecej czujecie ruchy? Macie tak jak ja ze ponizej pempka? Mam czasmi wrazenie ze gdzies nisko je czuje blizej spojenia lonowego... Mam schize czy nie za nisko? Moze szyjke mam nisko? Sama nie wiem... Juz panikuje
aneczka2015 lubi tę wiadomość
Adaś ur. 07.05.2016 -
Ja to w ogóle kawy praktycznie nie piję, wolę herbatki
A macie tak, że czasami najdzie Was ochota na coś gazowanego?? Mi czasami bardzo chce się Sprita, sporadycznie Coli... Staram się powstrzymywać no ale nie zawsze mi wychodzi
PS. Dziewczyny gratuluje dobrych wyników badań -
Repose wrote:Aneczka tez mialam tak nisko ruchy na usg dzidzia mnie tam nozka kopala po prostu nie mam problemow z szyjka albo lozyskiem takze skoro lekarz niczego nie mowi to to raczej nic groznego.
A kiedy wizytujesz?
Czekamy na Mikołaja ❤ -
Melissa84 wrote:Ja to w ogóle kawy praktycznie nie piję, wolę herbatki
A macie tak, że czasami najdzie Was ochota na coś gazowanego?? Mi czasami bardzo chce się Sprita, sporadycznie Coli... Staram się powstrzymywać no ale nie zawsze mi wychodzi
PS. Dziewczyny gratuluje dobrych wyników badań
Ja zawsze piłam tylko wodę, żadne gazowane napoje mnie nigdy nie kręciłyTeraz czasem najdzie mnie ochota to piję Chaikolę, smakuje jak cola i nie jest napakowana chemią. Polecam
http://www.wildgrass.pl/poznaj_chaikole.htmlMelissa84 lubi tę wiadomość
-
beatas wrote:Magda, to dziwne! A miałaś jakąś kontrolę czy po prostu nie płacili przez pierwsze zwolnienia?
Mili, ja pije kawe tylko w odwiedzinach:D herbaty czarnej też unikam, w zamian za nią pije rooibos, specyficzna, ake z cytryną jest ok:)
Smerfetkaa, dobrze, że cukier się normuje:) powodzenia na połówkowym!
Nie mialam kontroli naszczescie:)
A co do picia kawy to ja pije codziennie rano 1 rozpuszczalna z mlekiemMagda34
-
Melissa84 wrote:Ja to w ogóle kawy praktycznie nie piję, wolę herbatki
PS. Dziewczyny gratuluje dobrych wyników badań
U mnie króluje wtedy fanta lub mirinda:DMagda34
-
Ja piję jedną kawę z ekspresu dziennie, czasem wcale, żadnych gazowanych i słodzonych napojów. Herbata czarna, zielona i biała zawierają teinę, także trzeba sobie dozować.
Ruchy czuję wszedzie i dość intensywnie, aż jestem zdziwiona.mąż tez już poczuł.
Jutro wizyta na 9:00 połówkowa.stres jest!
dais, beatas, Helenucha Klucha, fairy_tale, evus lubią tę wiadomość
-
Melissa84 wrote:Podniosłyście mnie na duchu, że nie jedyna mam takie zachcianki
Mili_Vanilli- Chaikolę muszę spróbować
Spróbuj, ja lubie to wypić raz na jakiś czas jak własnie najdzie mnie ochota na gazowane. Kiedyś nie przepadałam za tego typu napojami, colę to tylko z whisky piłam
Bardzo smakuje mi również Claps Yell pokrzywowy
http://www.srokao.pl/2015/05/mniam-pokrzywowy-claps-yell-chawa-lniana.html
Jest pyszny, ale tylko w jednym sklepie go widziałam do tej pory.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 20:01
-
aneczka2015 wrote:Dziewczyny mam do was pytanie ktore nie daje mi spokoju. Gdzie najwiecej czujecie ruchy? Macie tak jak ja ze ponizej pempka? Mam czasmi wrazenie ze gdzies nisko je czuje blizej spojenia lonowego... Mam schize czy nie za nisko? Moze szyjke mam nisko? Sama nie wiem... Juz panikuje
Ja tez znacznie ponizej pepka. Ostatnio bardzo nisko kopala wiec to zalezy jak sie ulozy -
kurde ansad to duzo punktów miałaś, to moje sa marne nie ma szans.
Ja pilam duzo kaw nawet 6 dziennie czasami. Jak sie dowiedziałam o małej to przestalam pić, no ale ostatnio od czasu do czasu pije, koleżanka poczestowala mnie jakis mies temu kawa z miętapycha
Teraz pije herbatki roznego rodzaju, wodę, soczki wyciskane. Cole tylko 2 razy pilam przed badaniami -
Wróciłam od lekarza i wszystko ok
szyjka ok, łożysko z prawej strony. Na twardnienie macicy magnez w zwiększonej dawce. Krysztalami szczawianu w moczu mam się nie przejmować. Anemii nie ma
Moja Kruszyna ma juz 250gram, ale nie wiem ile cm bo zwinęła się w kuleczkęciężko ją było pomierzyć bo strasznie się wierciła choć ja tego nie czułam. Ale lekarka powiedziała że jak juz zacznę czuć to nie będę miała spokoju, bo jest wyjątkowo ruchliwa. Serduszko super, przepływy ok. Dostałam tylko dwa zdjęcia.
Malo co tam widać bo nie usiedzi w miejscu ta moja córa
następna wizyta za miesiąc dopiero
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa17afcfdb55.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 20:44
Helen, Magda81, oldżi, Pati_89, mmarzenak, Misia15, Lila2703, Angela85, beatas, Magda34, Helenucha Klucha, fairy_tale, kuleczka777, kirys, ansad, Kourtney, Andzia SM, jakka, Kaja, Paula1991, Repose, dais, madziak2202, evus, Melissa84 lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie