Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRepose cieszę się że wróciłas . Przed chwilą napisałam komentarz pod twoim wykresów a stronę dalej widzę że wróciłas na forum.
Mi ostatnio czasu brak i nadrabiam wszystko wieczorem. Jesteśmy pochłonieci urządzaniem domu. Trzeba go jak najszybciej zrobić i się wprowadzic przed porodem. Dlatego panicznie się boję przedwczesnego porodu i pewnie jak na złość urodze wcześniej zanim zdążymy ogarnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 07:10
-
Melissa84 - też tak mam z gazowanym, ostatnio musiałam sobie kupić po puszeczce sprita i pepsi "na czarną godzinę"
A od kawy mnie odrzuciło od razu na początku ciąży, teraz pijam sporadycznie, zazwyczaj w kawiarni z koleżanką, nie ciągnie mnie za bardzo (a byłam 100% kawoszem).
Bomblica, Agus3004 - ciesze się, że wszystko ok z Waszymi Maluszkami
Ansad - śliczne zdjęcie Dzidziusia!
Beatas - możesz podjechać do dowolnej przychodni i złożyć deklarację tylko na położną. Także warto popytać, która jest solidna i się na nią zdecydować
Kourtney - ja też mam takiego stracha, bo nas przeprowadzka i wykańczanie mieszkania od zera czeka dopiero w marcu. Ale wszyscy mnie pocieszają, że powoli, powoli i nam się uda, a ja mam nie robić NIC i święto. Nie martw się!
Ruchy też czuję zazwyczaj pod pępkiem (np. teraz:D ), ale zdarza się wyżej też i po bokach. Moja przyjaciółka cały czas mówiła, że Mała ją kopie centralnie w piczkę no i w końcu okazało się, że jednak ma za krótką szyjkę, ale ona zdecydowanie nisko miała te kopniaki.
Też tak macie, że po dłuższym spacerze (np. ja dziś po łażeniu po sklepach) cały brzuch Wam ciąży i jest mega spęty i twardy?
-
Ja mam spiety jak za dlugo siedzę, to teraz mnie wystraszyłas jajko bo ja tez czuje az tam kopniaki, a ginek nic nie mówił ze mam krótka czy coś. Wiem tylko ze mam nisko łożysko na przedniej ścianie i narazie na ostatniej wizycie sie nie podniosło.
-
kuleczka777 wrote:Ja mam spiety jak za dlugo siedzę, to teraz mnie wystraszyłas jajko bo ja tez czuje az tam kopniaki, a ginek nic nie mówił ze mam krótka czy coś. Wiem tylko ze mam nisko łożysko na przedniej ścianie i narazie na ostatniej wizycie sie nie podniosło.
Nie no nie chciałam siać paniki - Twój gin wie najlepiejChoć ja też mam takie schizy ("Hm, przedwczoraj miałam dobrą szyjkę, ale może dziś już jest któtka - kto wie?"
). Mi pomaga magnez na te spięcia (3xdziennie Magne B6) i Magda (ta koleżanka) też sobie załatwiła 3 dni w szpitalu na kroplówkę magnezową. A ona to w ogóle rzadko ma lekarza, bo lata specjalnie z Anglii do Pl. Ale nic na tą szyjkę nie ma zalecone więcej - tylko zakaz współżycia.
-
spoko
Wizyta niedługo to dopytam juz wszystkiego co tam ze mną. Chyba zenta idzie tak prądem ze az tam czujemi mi sie wydaje haha
Ja mam magnez 2 raz po 2 tabsy przepisanyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 23:22
-
Widzę dziewczyny, że też macie urzadzanie domu na głowie.. Ja tez strasznie się boję, że nie zdążymy.. Ale choćbym miała mieć tylko kuchnię i łazienkę to się przeprowadzam:D
Dzięki za info, podjade tutaj do przychodni i popytam jak jest..
Ja też mam zazwyczaj nisko kopniaki, ale i wyżej sie zdarzająWczoraj mnie strasznie bolało między nogami:/
I też jak się przemecze to mi twardnieje brzuch! -
nick nieaktualny
-
Witam w piateczek
Ale napisaliście ze nie wiem kiedy nadrobie !!!!
Wczoraj jak ogarnelam dom to o 13 usiadłam i chcialam poczytać i pisac z wami ,ale mój artysta wstał i moje wolne se poszło w zapomnieniea o 22 już rylam nosem o kołdrę
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny witam się z laboratorium po wypiciu eliksiru z glukozy, przeżyłam
a teraz siedzę i mogę Was w końcu nadrobić po kilku dniach bez forum (szycie kocyków dla Ignasia zupełnie oerwało mnie od rzeczywistości ) później będę się chwalić
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące, ja też mam dziś połówkowe, na 18:30nie mogę się doczekać a z drugiej strony noc nieprzespana z nerwów czy wszystko będzie w porządku no i jeszcze przeżywałam tę dzisiejszą nieszczęsną glukozę
mmarzenak, Helenucha Klucha, kirys, dais, evus, beatas lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim!
Nas czeka tylko odświeżenie ścian i małe przemeblowanie w sypialni a ja mam dość na samą myślpamietam jakie urządzanie się oprócz tego, że jest męczące to potrafi być upierdliwe! Takze trzymam kciuki i zeby się nam włączył syndrom wicia gniazda coby mieć dużo energii
Wizytującym dzisiaj zazdroszczę podglądania brzuszkowych lokatorów! Czekamy na relacje z wizyt:)
miluszka lubi tę wiadomość