Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
MADZIA 87 wrote:hej hej dziewczyny po wczorajszym usg wsio ok maly ma 19 cm i 220g i juz na sto proc to chlopczyk
Długi taki jako CRL czy z nogami? Raczej CRL? zastanawiam się ile cm ma nasz Mały skoro w pon ważył 346g. Nam Pani powiedziała, że już nie mierzy się CRL - jest to parametr tylko dla I trymestru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 09:46
-
No i z Mikolaja zrobiła się Zoja
prosze o zmianę na dziewczynkę
Wszystko jest super ufffff!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 11:14
aneczka2015, oldżi, Andzia SM, fairy_tale, jakka, Helenucha Klucha, Misia15, miluszka, kirys, kuleczka777, dais, cass, SShape, madziak2202, Helen, Agabtm, ansad, Kourtney, beatas lubią tę wiadomość
-
Madzia gratulacje
Mi już długości też lekarz nie zmierzył w sumie się nie dziwię bo nie wiem jak by to zrobił
Udało mi się dziś nagrać kopniaczki mojego łobuza w brzuchu mocne a na zewnątrz tylko wybrzuszenie
Szkoda że nie da się tu wstawić filmiku
-
Pati_89 wrote:Ale tego naskrobałyście
U mnie kolejna noc przespana bez przerw na siku jee
A w planie dziś dwa okna bo ma być ładna pogoda
Trzymam za wszystkie kciuki. Za parę godzin będziecie w świetnych humorach bo z maluszkami wszystko dobrze
Widziałam że na zusie pojawiła się data wypłaty na 4.02 więc tego nie rozszyfruję bo tak szybkiej sie nie spodziewałamdecyzja była 26.01 a wypłata 4.02 super
widocznie najdłużej trwa ta pierwsza decyzja i wypłata a potem to już szybko
Piłyście może wino bezalkoholowe? Bo chcę sobie zamówić na urodziny i myślę czy warto
Ja piłam, nie jest to dokłanie smak wina, ael nie jest złe.Piłam białe półwytrawne , butelkę obaliłam w tydzień świąteczny bożonrodzeniowy.
Pewnie nie wszystkim ono podejdzie, ale dla mnie to byłą odmiana od herbaty, wody i soków:) -
Bomblica u mnie tez spiewaja sikorki. Normalnue jakby byla wiosna
Co do plci dziecka mi na prenatalnych tych w 12 tygodniy lekarz powiedzial ze na 80% dziewczynkaa na polowkowych ze to chlopak i pokazał jego sprzet
za to przy Hani zadnych pomylek nie bylo na wszystkich usg od 12 tygodnia bylo widac ze dziewczynka
-
To spróbuję dodać zdjęcie.
Zoja wita, ma się dobrze. Trochę za szybko biło serduszko, ale ponoć dziewczyna się już zdążyła wkurzyć i chciała wykopać głowicę usg. Charakterek po Tatusiu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 10:36
mmarzenak, Angela85, maria85, Misia15, Kaja, Andzia SM, Repose, fairy_tale, kirys, oldżi, kuleczka777, dais, SShape, madziak2202, jakka, ansad, evus, Kourtney, beatas, Paula1991, Melissa84 lubią tę wiadomość
-
Tak tylko na marginesie
jak któraś nie widziała jeszcze filmu "Zjawa" z Leonardem to radzę poczekać do porodu
film w 4/5 nudny a w 1/5 tak realistyczny drastyczny i przerażający że te o słabych nerwach zwymiotują
Helenucha Klucha, Melissa84 lubią tę wiadomość
-
Hej
Ale dziś pospałam
Obudziłam się o 10, ten mój Franek ostatnio wstaje sam z łóżeczka wychodzi i się cicho bawi - chyba, żeby drzwi nie otwierać
Właśnie piję kawkę.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, ja mam 4 lutego więc coraz bliżejPo miesiącu nie widzenia synka trochę się stresuję, czy wszystko ok...
Einin jeszcze raz śliczności
Helenucha Klucha, Helen lubią tę wiadomość
-
Pati_89 wrote:Tak tylko na marginesie
jak któraś nie widziała jeszcze filmu "Zjawa" z Leonardem to radzę poczekać do porodu
film w 4/5 nudny a w 1/5 tak realistyczny drastyczny i przerażający że te o słabych nerwach zwymiotują
Ooo to dzięki za cynk a chciałam iść! !! -
Paula 222
Ej Ty to Masz dobrze bo mój Marceli wstaje o 7 i demolka na całego wczoraj se przestawił krzesło do okna i na parapet tylko jak oko otworzyłam już adrenalina podniesiona bez trzymanki !! Ostatnio na skarpetach na dworzu u sąsiadów był! !!! Teraz przekluczam drzwi !!!!!