Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula222 wrote:Piwo to Radler 0% nie ma w ogóle alkoholu
Ale ma cukry
Hmm...
A się zastanawiam, Coca Cola Zero nie ma na serio cukru ? Hmm bo nie raz mam ochotę się napić Coli a nie mogę przez tą cukrzycę
Z piw bezalkoholowych jest też takie małe piwko Bavaria, w Auchanie je raz kupiłam -
kuleczka777 wrote:Dais to miałaś ciężką noc i ranek.
Dziś tak ładnie jest że aż chce się wstawać wczas
Ta zjawa to w kinie dopiero czy można ją w domu sobie obejrzeć ?kuleczka777 lubi tę wiadomość
-
kirys wrote:Pati a za jaki okres masz ten zasiłek? Ja też mam decyzję z 26.01. ale jeszcze nie dopisali daty wypłaty
Pewnie zależy od oddziału ZUS-u.
Co do wina czy piwa bezalkoholowego - czy sprawdzałyście dokładnie skład? Nie ma tam ani ułamka promila alkoholu?
Gratuluję pozytywnych wieści z wizyt -
Uff, w końcu zrobiłam sobie inkę i będę Was nadrabiać
Od rana jestem zajęta, bo jutro mój syn obchodzi z kolegami 9 urodziny.
Do tego robiłam właśnie na próbę serowe mini pączki na tłusty czwartek do szkoły. Wyszły całkiem całkiem:)
Repose, kuleczka777, madziak2202, Kaja, dais, Helen, Pati_89, Helenucha Klucha, evus, Kourtney, Melissa84 lubią tę wiadomość
-
Repose wrote:Kuleczka na zalukaj.pl mozesz obejrzec zjawe legalnie i za darmo :p
tylko tam da sie tylko jeden film dziennie bez logowania i za darmo obejrzec wiec wlacz od razu tylko ten
http://www.kinoman.tv/film/zjawa-1
polecam filmy na kinomanie, ostatnio oglądałam ten: http://www.kinoman.tv/film/solace i bardzo mi się podobał, szczególnie że gra w nim Anthony Hopkins -
Mi coś przestają smakować serki do smarowania jakieś takie przesolone mi się wydają coraz bardziej.
Einen piękne kolorki. Ja chcę pomalować 2 najdłuższe ściany na szaro i 2 krótkie ( na jednej jest okno ) na kolor morski, a dodatki to bym chciała szare, miętowe, morskieEinin, evus lubią tę wiadomość
-
My już po spacerku, cudna pogoda
w parku cisza, spokój ahhh miło
PO drodze musiałam wejść do sklepu i kupić bagietkę czosnkową taki mnie smak naszedł
Nasz duży pokój też jest pomalowany na szaro-turkusowydwie ściany takie i dwie takie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 13:33
dais lubi tę wiadomość