Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny po cc możecie mi napisać ile mniej więcej trwało dojście do siebie.
Chodzi mi o:
1. swobodne chodzenie, schylanie się, noszenie dziecka, itp.
2. możliwość jakiejkolwiek aktywności fizycznej, np. rower, szybki marsz, brzuszki.
Wiem, że to sprawa indywidualna, ale ja nie mam w ogóle pojęcia jak to jest mieć rozcięte pół brzucha. Miałam mniejsze szycie pod obojczykiem po zabiegu kardiologicznym i dość długo mnie to wszystko bolało/ciągnęło/ograniczało. Zaczynam świrować przez to cc. -
Dziewczyny szykuję się na wizytę także zaciskajcie kciuki
mąż niestety w pracy a mam do przejechania 60 km na szczęście koleżanka jedzie ze mną
do 18:30 coraz bliżej
Dziewczyny z Trójmiasta i okolic, w gdańskiej ikei jest częściowa wyprzedaż kolekcji dziecięcej, byliśmy wczoraj i udało nam się kupić kilka rzeczy taniej np. śpiworek z 49,99 na 19,99 przecenionykupiliśmy też kilka innych rzeczy i co mnie najbardziej cieszy to łóżeczko, teraz czeka i nabiera mocy na złożenie
Kawokado, zaglądasz? Udało mi się umówić jeszcze na luty do neurologa na nfz w Gdyni na działkach leśnych w przychodni, podobno dobry lekarz, no zobaczymy!
Pati, fajna ta poducha!
Kuleczka co białych mebelków, my w sypialni mamy błękitne ściany + białe meble, ikea, seria Hemnes, m.in ta komoda ale nie wiem czy styl Ci odpowiada http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60245368/#/10239280
a pokój dla Ignasia też ma białe mebelki ale żeby nie powielać mebli to wybraliśmy komody z serii malm, kupiliśmy takie dwie, stoją jedna przy drugiej, http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00214553/ a ściany szare, komody, bardzo pojemne i cena rozsądnano i mam 8 szuflad
komody złożone, teraz tylko pozostały dodatki
chmurki, sówki, cotton balls, już czekają na powieszenie itd.
uwielbiam ten pokoik
kuleczka777, mmarzenak, Agabtm lubią tę wiadomość
-
Miluszka dla mnie dwie trochę za szerokie, a jedna to mało nie starczy.
Ja chce taką komodę żeby miała szuflady i jeszcze taką półkę zamykaną do zawieszania sukienek
Trzymam kciuki miluszka
Kurczę oglądam te łóżeczka i za dużo tego wszystkiego ehhh. Za duży wybór. Nie wiem które lepsze czy takie co mają szczebelki na około czy takie co mają te boki całe.
Jakie macie już zakupione lub upatrzone ??
Wiem tylko tyle że chce z szufladąWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 16:14
miluszka lubi tę wiadomość
-
My kupujemy tą z Ikei z serii Malm bo mamy z tego łóżko i szafki nocne
tylko z 3 szufladami bo porobi za przewijak
Kuleczka my mamy zamówione u szefostwa takie:
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-drewniane-zuzia-szuf-pkg-nowosc-i5588293054.html?ref=mainpage-observed
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 16:19
miluszka lubi tę wiadomość
-
maria85 wrote:Einin ja tylko pytam bo mój maz chce dac takie imię naszej córce a ja pierwszy raz od niego słyszałam to imię a teraz ty napisałaś
A jakie jest pytanie?bo gdzieś mi umknęło.
już znalazłam, nvm.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 16:36
-
Czesc dziewczyny! Dolaczam do Was, mam nadzieje, ze uda mi sie jakos wbic w Wasze rozmowy. Termin z OM wychodzi na 15 czerwca, z usg 22. Prawdopodobnie bwde miec druga dziewczynke. We wtorek mam usg połowkowe, wiec potwierdzi sie czy dalej jest dziewczynka
Helen, kasju, Pati_89, Kourtney, Kiki97, kuleczka777, dais, munequita, beatas, miluszka, kirys, jakka, JajkoNiespodzianka, Helenucha Klucha, fairy_tale, evus, Magda34, ansad lubią tę wiadomość
-
SShape wrote:Dziewczyny po cc możecie mi napisać ile mniej więcej trwało dojście do siebie.
Chodzi mi o:
1. swobodne chodzenie, schylanie się, noszenie dziecka, itp.
2. możliwość jakiejkolwiek aktywności fizycznej, np. rower, szybki marsz, brzuszki.
Wiem, że to sprawa indywidualna, ale ja nie mam w ogóle pojęcia jak to jest mieć rozcięte pół brzucha. Miałam mniejsze szycie pod obojczykiem po zabiegu kardiologicznym i dość długo mnie to wszystko bolało/ciągnęło/ograniczało. Zaczynam świrować przez to cc.
Kochana ja miałam cc prawie 2 lata lemu jak Dla mnie tylko te szwy to meksyk, ale rada dla każdej ,która ma mieć cc po pić co najmniej 2l wody niegazowanej i oczywiście jak każą leżeć i się nie ruszać to się nie ruszaćo piciu wody też mi mówiła dziewczyna ,która na patologii lezalam i skorzystałam z tego !!!!
SShape lubi tę wiadomość
-
SShape ps.będziesz po cc twój mąż ma prawo do 2tyg L4 na Ciebie !!!!!
Co do schylania mnie kazano po 9h cc wstać umyć i wstawać a po tobie już było lepiej !!!każda z nas inaczej przechodzi wszystko ja miałam zakaz na rower !!!Marcela normalnie nosiłam a na brzuszki to będziesz czekała chwilkę! !