Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula222 wrote:Piwo to Radler 0% nie ma w ogóle alkoholu
Ale ma cukry
Hmm...
A się zastanawiam, Coca Cola Zero nie ma na serio cukru ? Hmm bo nie raz mam ochotę się napić Coli a nie mogę przez tą cukrzycę
a z bezalkoholowych piw najbliżej oryginału jest lech free, jest najbardziej gorzkawy
fajnie, coraz więcej małych księżniczek się urodzi
Enin będzie piękny pokoik, z mebelkami też mam problem, mieli mi kupić we Francji i brat miał je przywieźć w przyszłym tygodniu ale wykupili
a u nas te co mi się podobają Pinio, camarella są bardzo drogie
madziak2202 o kurczę jeszcze nie widziałam tego filmu, idealny na weekendswietny film
w koncu czymś męża zaskoczę
-
Helen może na zamówienie ktoś Ci zrobi takie same ??
Ja chcę białe łóżeczko i komoda też raczej musi być biała, chyba że z dodatkiem jakimś.
No ale nie ma żadnych takich komódek co mi się podoba i co bym tam wszystko zmieściła.
Właśnie piję jakiś sok zielony, mama dała, tylko seler tu chyba wrzuciła i dla mnie taki trochę feee no ale wypić trzeba -
SShape wrote:
moja mama takie robi i nie można się oderwać
-
U nas salon szary z turkusem ale już dwa lata i mi się znudził
poza tym mamy nową ciemną kanapę i chyba zmienię jedną niebieską ścianę na grafitową i pozmieniam dodatki
taki mi teraz by tu amarant pasował
A z fioletowej sypialni przeszłam na beże i morskie dodatki ale do malowania pewnie mi się 100 razy zmieni
Wyszorowałam lodówkę i zrobiłam sernik bo jutro gości mam z rana. Zrobiłam koktajl truskawkowy i musiałam odpocząć bo mnie w kroku rozbolałoto już nie ta forma niestety
-
Odnisnie pokoi to my juz prawie mamy gotowy pokoj synka. Wymalowane jest na szaro. Meble sa garfitowe z jasnym zielonym. Wczoraj zawiesilismy duza lampe z zielonym kloszem i zielony dzieciecy zegra na siane. Brakuje tylko lozeczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 14:04
Czekamy na Mikołaja ❤ -
Pati pufka dla malucha jeszcze za duże, ale fajne http://allegro.pl/pufa-sako-plusz-fotel-worek-pufka-dla-dziec-ecopuf-i5704960808.html
Ja się zastanawiam czy na tym by się dobrze siedziało z maluchem np. przy karmieniu
U nas jest pokój na zielono pomalowany, ale ściany już wołają o pomstę do nieba hehe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 14:09
-
kuleczka777 wrote:Pati pufka dla malucha jeszcze za duże, ale fajne http://allegro.pl/pufa-sako-plusz-fotel-worek-pufka-dla-dziec-ecopuf-i5704960808.html
Ja się zastanawiam czy na tym by się dobrze siedziało z maluchem np. przy karmieniu -
Witam się po połówkowych
I ja dzisiaj miałam niespodziankę, z dziewczynki ujawnił się chłopiec
kawał faceta bo 480 g. Wszystko obejrzane u bąbla, cały i zdrowy
Całe badanie trzymał się za główkę, glaskał się po niej
jestem przeszczęśliwa i mogę zacząć buszowanie po sklepach.
Pati_89, kuleczka777, mmarzenak, dais, fairy_tale, Misia15, kasju, Repose, Helenucha Klucha, Kaja, ansad, cass, SShape, Einin, Agabtm, Andzia SM, Helen, oldżi, evus, Kourtney, beatas, kirys, Melissa84 lubią tę wiadomość
-
U nas wszystko juz przygotowane, ale to glownie ze wzgledu ze maluszek zamieszka ze starszakiem w przyszlosci a teraz po prostu w naszej sypalni bedzie jego lozeczko. Malowac scian nie mozemy (sa tapety), bo mieszkanie wynajmowane, ale biel wszedzie jakos daje rade. Mebelki mamy kolorowe.
U nas dzisiaj obiad na szybko czyli ziemniaczki, szczypiorek i kefir
-
Ooo jejku, dziewczyny, gratuluje udanych wizyt, ciesze sie, ze u Was wszystko w porządku
Ale jak czytam te nagłe zmiany decyzji dzieci, to aż się nie mogę doczekać poniedziałku, czy moja Olka nie jest przypadkiem OlkiemAleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
kuleczka777 wrote:http://allegro.pl/nowosc-komoda-dziecieca-baby-boo-disney-i5931868301.html
Patrzcie jaka słodka kolekcja. Kubuś puchatek mnie rozczulajak słyszę czasami te głupoty to mnie za d..e ściska
kuleczka777 lubi tę wiadomość