Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCinnilla wrote:Czesc dziewczyny! Dolaczam do Was, mam nadzieje, ze uda mi sie jakos wbic w Wasze rozmowy. Termin z OM wychodzi na 15 czerwca, z usg 22. Prawdopodobnie bwde miec druga dziewczynke. We wtorek mam usg połowkowe, wiec potwierdzi sie czy dalej jest dziewczynka
jak się czujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 18:23
-
nick nieaktualnyPati_89 wrote:Tak tylko na marginesie
jak któraś nie widziała jeszcze filmu "Zjawa" z Leonardem to radzę poczekać do porodu
film w 4/5 nudny a w 1/5 tak realistyczny drastyczny i przerażający że te o słabych nerwach zwymiotują
-
nick nieaktualnyjakka wrote:Witam się po połówkowych
I ja dzisiaj miałam niespodziankę, z dziewczynki ujawnił się chłopiec
kawał faceta bo 480 g. Wszystko obejrzane u bąbla, cały i zdrowy
Całe badanie trzymał się za główkę, glaskał się po niej
jestem przeszczęśliwa i mogę zacząć buszowanie po sklepach.
A z ciekawości dziewczyny kupowalyscie już coś do poprzedniej płci? Czy np kupowalyscie typowo rzeczy dla dziewczynki, chłopczyka? -
Cześć dziewczyny, od jakiegoś czasu Was podczytuję i też chętnie dołączę
Jestem w 19 tygodniu, termin na 25 czerwca, będzie chłopak.kuleczka777, dais, Kourtney, Helen, Kaja, beatas, Pati_89, Magda81, miluszka, jakka, kirys, Helenucha Klucha, fairy_tale, evus, Einin, Magda34, Melissa84, ansad lubią tę wiadomość
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
nick nieaktualny
-
Cinilla i Twardan witajcie. Mam nadzieje, ze zostaniecie i wam sie spodoba u nas
Sshape, moja CC byla 3,5 roku temu, to kawal czasu, ale napisze Ci na ile pamietam, bo pamiec moze oszukiwac. Wstalam po 10 h od cesarki (mialam robiona o polnocy), po 13 h bralam prysznic, nastepnego dnia pozbylam sie cewnika. Dziecko nosilam swobodnie juz po powrocie do domu, czyli bedzie 3 dni, wczesniej dawalam rade takze, ale bylo gorzej. Co do aktywnosci to dokladnie nie pamietam, ale jak synek mial 2 miesiace nosilam go juz w chuscie wszedzie, wiec podejrzewam ze to bylo maksimum 2 miesiace. Duza roznice obserwowalam w szpitalu bo lezalam z dwoma dziewczynami ktore mialy narkoze, ja mialam do kregoslupa. W momencie kiedy ja sie pozbylam juz cewnika, one dopiero powoli zaczely wstawac. Jak wychodzilam ze szpitala, one ledwo sie ruszaly narzekajac na wszystko. Chociaz moze byc to po prostu indywidualna sprawa.
My mamy komode z 3 szufladami MALM u rodzicow, sluzyla nam poki mieszkalismy w Polsce i polecam ja bez najmniejszego zastanowieniaOgolnie uwielbiam meble z Ikei, oprocz lozek je polecam mniej. Nawet szwedzi nie kupuja lozek z Ikei chociaz caly dom mebluja ikea, wiec cos w tym musi byc.
SShape lubi tę wiadomość
-
Tak, imię wybrane, będzie Piotruś
Ja prawdopodobnie też będę miała cc, bo mam wskazania i lekarz już mi planuje, będzie to pierwszy poród, więc nie mam żadnego porównania, wszystko trzeba przeżyć, co zrobić.kuleczka777, dais lubią tę wiadomość
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
Dais moze u nich tam tania ikea jest dla nich. Bo dla mnie niektóre meble cenowo sa drogie.
Ja kupiłam ostatnio sofę z ikei rozkladana używana ale w super stanie bo to stelaż i materac, a potrzeba nam było jakby szwagier w odwiedziny przyjechał bo zawsze na materacu spał.
Helen niestety dalej nic, jakas blokada jest, moga mieć wirusa. jutro sprawdzę na kompieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 18:58