Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dais no ja miałam wizytę 13 stycznia i teraz usycham do 10 lutego z Marcelim było częściej no ,ale teraz mogę powiedzieć że jestem w ciąży normalnie bez zakazów i leków jupiiiiiii i oby tak do końca
Helen, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
miluszka wrote:Pati, no właśnie! Dziś na połówkowych na tym samym sprzęcie wyszedł znów termin tydzień wcześniej ale nie zmieniam na pierwszej stronie mimo że ten lekarz mówi że jest on bardziej prawdopodobny niż ten z OM. Moja gin znów twierdzi, że skoro nasz udany cykl był stymulowany to wg niej wychodzi 11.06, czas pokaże czy urodzę bliżej 03.06 czy 11.06
idę zrobić fotki obiecanych kocyków
zobaczymy jak urodzimy hehe
miluszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
Ja dzisiaj nie w formie chyba jakieś przeziębienie mnie łapie i cały dzień spędziłam w łóżkuzaraz też idę spać bo fatalnie się czuje
Życzę Wam miłego wieczoru!
Witam także nowe mamusie!
Nasza Oliwka kopie cały czas i to wspaniałe uczuciemiluszka, smerfetkaa lubią tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
miluszka wrote:Witam wszystkie Nowe Mamy
My już po połówkowychIgnaś zdrowiutki, wszystkie pomiary prawidłowe, nic niepokojącego a to najważniejsze
Nasz Maluszek waży już 500 g
wrzucam fotkę ale jakość nie powala, to kadr z filmu, robione telefonem, mam nadzieję że buźkę Ignasiową uda Wam się dostrzecniestety do fotki nie chciał się ustawić ale na szczęście do pomiarów ułożony był idealnie, skupił się też na chowaniu buźki rączkami, udało się tylko to wykrzesać
także wróciłam do domu szczęśliwa że wszystko jest w porządkurośnie drwal
miluszka, Lila2703 lubią tę wiadomość
-
Cinnilla wrote:Nie jest zle, mialam bole brzucha, biore luteine, ale bole poki co przeszly. Martwi mnie tylko to,ze kiepsko czuje ruchy, bo raz na kilka dni - lozysko mam na przedniej scianie. Ktoras tez ma na przedniej scianie i slabo czuje ruchy?
Hej,ją mam 21t1d i poza tym co mi się wydaje, że to Wiki to nie czuje kopniaków ani nic w tym stylu. Jest przelewanie, bulgotanieją biorę luteine po wycięciu wyrostka. Też mam łożysko nas przedniej ścianie.
-
w słoniki to komplet pościeli do łóżeczka - dwustronna, w koguciki + minky to kocyk i poszewka na poduszkę, rożek z wypełnieniem i minky ma żółtą kokardkę którą póki co zawiązałam "na sztukę", ta docelowa będzie się szyła we wtorek
no i teraz kolejne wyzwanie: poduszki sówki i chmurki i zimowy kocyk minky
dzieło made by me & 87 letniej babci Wery
także Pati bierz mamę i jej maszynę i do dziełauczucie dumy po uszyciu mega, z resztą wiesz sama bo zrobieniu cotton balls
jakka, smerfetkaa, Kaja, dais, Helenucha Klucha, fairy_tale, evus, SShape, Zimri, kirys, mmarzenak, Lila2703, ansad lubią tę wiadomość
-
miluszka wrote:
w słoniki to komplet pościeli do łóżeczka - dwustronna, w koguciki + minky to kocyk i poszewka na poduszkę, rożek z wypełnieniem i minky ma żółtą kokardkę którą póki co zawiązałam "na sztukę", ta docelowa będzie się szyła we wtorek
no i teraz kolejne wyzwanie: poduszki sówki i chmurki i zimowy kocyk minky
dzieło made by me & 87 letniej babci Wery
także Pati bierz mamę i jej maszynę i do dziełauczucie dumy po uszyciu mega, z resztą wiesz sama bo zrobieniu cotton balls
masz talent i babcia też hehe
Ja się właśnie nie umiem na kolory i wzory zdecydowaćmiluszka lubi tę wiadomość
-
Wlasnie zrobilam seryjke cwiczen z pilatesu i maluszek dostal czkawki w trakcie, caly brzuch mi skakal rytmicznie, az meza zawolalam i tez sie zachwycil. Od cwiczen buszuje w brzuszku jak szalony
Sliczne miluszka te zestawiki, ja dzisiaj wlasnie kilka godzin temu wybralam tkaniny na kocyk minky w 2 rozmiarach dla maluszka i starszaka i mozliwe ze jutro podjade do sklepu kupic. -
A bo jakiś schizol mi się włączył
Dawniej mogłam robić maratony po sklepach przez pół dnia, a teraz po 3 h łażenia, to ledwo doszłam do łóżka. A Mały od razu jak się walnęłam ruchy, ruchyDziś taki aktywny jest...
Mój brzuch nie podskakuje przy ruchach, chyba za dużo amortyzacji Mały ma
To MY:
dais, Pati_89, Kaja, Helenucha Klucha, Cinnilla, evus, smerfetkaa, kuleczka777, SShape, madziak2202, fairy_tale, Andzia SM, Magda34, kirys, Misia15, Kiki97, ansad lubią tę wiadomość
-
JajkoNiespodzianka wrote:Miluszka, Smerfetka - super, że wszystko OK po wizytach!
Jak piszecie o wadze dzidziusiów to ja się zastanawiam czy waga u mojego Synia 346g w 20 tyg i 2 dniu to nie było malutko?
Waga ok spokojnie !!!JajkoNiespodzianka lubi tę wiadomość
-
Witam nowe Mamusie i gratuluję udanych wizyt! Ale nam dzieciaczki rosną
Ja dziś zaszalałam i kupiłam dla Rysia mnóstwo ciuszków, większość w smyku. Nic nie przekroczyło 35zł. Nawet te zestawy po dwie sztuki!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f62d62c8a7d.jpgJajkoNiespodzianka, Kaja, dais, Cinnilla, evus, smerfetkaa, kuleczka777, Pati_89, miluszka, Einin, Andzia SM, Magda34, kirys, cass, Melissa84, ansad lubią tę wiadomość
Mały Ryś