Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
jakka wrote:Smerfetka gratuluję zdrowego synka:-)
Cinnilla ja też mam na przedniej ścianie łożysko i niestety trochę słabiej będziemy czuć ruchy niż dziewczyny. Ale mogę Ci gwarantować że jeszcze chwilę cierpliwości i będą już codziennieteż mnie to początkowo niepokoilo a teraz maluch wariuje
A pamietasz od kiedy zaczelas czuc ruchy codziennie i konkretniej?
-
Zimri wrote:Hej,ją mam 21t1d i poza tym co mi się wydaje, że to Wiki to nie czuje kopniaków ani nic w tym stylu. Jest przelewanie, bulgotanie
ją biorę luteine po wycięciu wyrostka. Też mam łożysko nas przedniej ścianie.
To ja z reguly mam to samo. Raz czulam,ze to na pewno dzidzius, jakos dobrze sie usadowil, bo bylam pewna na 100%. A tego przelewania i bulgotania nie bardzo.
-
Zazdroszczę Wam tych brzuszków! U mnie coś już widać ale nie jak na ciążę tylko obżarstwo
(20t+2d)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/900a615e70e2.jpgevus, smerfetkaa, Pati_89, fairy_tale, Andzia SM, Magda34, kirys, Misia15, Kiki97 lubią tę wiadomość
Mały Ryś -
Henelucha klucha co za łowy !!!!!!
Ja to nie umiem szukać na wyprzedaże zawsze się natne więc biorę koleżanki i wtedy buszujemy bo ona to obcykane w przecenach hihihi lub mam na czole napis tą kasujcie 100%Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:To jest nas dwie więc luzik guzik damy radę po i też takie Slim będziemy!!!!!
Licze na to, bo teraz pobijam rekordy swojej wagi. Teraz waze tyle ile w 1 ciazy szlam do porodu... Przytylam wtedy 18 kg..
Nie moge na siebie patrzec, chce juz robic wszystko,zeby byc slim a nie utyta
-
Henelucha klucha weź bo depresję wpadnę gdzieś Ty Rysie schowala ??? Ale nie stresuj się moja przyjaciółka tak też wyglądała w 2 ciazach taki typ urody tylko się cieszyć! !!!!
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:To jest nas dwie więc luzik guzik damy radę po i też takie Slim będziemy!!!!!
Z czego moj brzuszek po poprzedniej ciazy teraz nie wyglada tak slicznie ksztaltnie, jakos powyzej blizny zostaje faldka i mam splaszczony brzuch ciazowy. Wlasnie doczytalam ze mozna uczestniczyc w zumbie w czasie ciazy tylko ograniczyc ilosc skokow. Sprobuje zamienic zestaw cwiczen na jeden dzien pilates, drugi zumbe i zobaczymy jak mi pojdzie
Wszystko aby tym razem porod byl latwiejszy
-
Cinnilla wrote:Licze na to, bo teraz pobijam rekordy swojej wagi. Teraz waze tyle ile w 1 ciazy szlam do porodu... Przytylam wtedy 18 kg..
Nie moge na siebie patrzec, chce juz robic wszystko,zeby byc slim a nie utytaSyn Filip 28 czerwiec -
Cinnilla wrote:Licze na to, bo teraz pobijam rekordy swojej wagi. Teraz waze tyle ile w 1 ciazy szlam do porodu... Przytylam wtedy 18 kg..
Nie moge na siebie patrzec, chce juz robic wszystko,zeby byc slim a nie utyta
Weź 18kg ja dobilam do uwaga zamknąć oczy do 29kg z tego 6kg na plusie przez hormony ,ale powiem Ci ze udało mi się to wszystko zgubić i teraz mam mniej niż w 1ciąży, ale nadrabiam w święta sesese -
Helenucha Klucha wrote:Zazdroszczę Wam tych brzuszków! U mnie coś już widać ale nie jak na ciążę tylko obżarstwo
(20t+2d)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/900a615e70e2.jpg
Pięknie wyglądasz.
Ja dziś się zmierzyłam na wysokości pępka i mi wyszło 89cm;) Miałam niby mocne mięśnie brzucha, ale druga ciąża robi swoje;)Helenucha Klucha lubi tę wiadomość