Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Einin gratuluję córci
piękne imię! ja po glukozie, jak wracałam do domu to po wejściu do dklepu zrobiło mi się słabo i bardzo gorąco, chyba cukier spadł i zaczęłam się martwić ;-/ kupiłam pączka, pani w sklepie podała mi kubek wody i zrobiło i się lepiej, teraz czekam teraz do 18:30 na wizytę
Einin, kuleczka777 lubią tę wiadomość
-
miluszka wrote:Einin gratuluję córci
piękne imię! ja po glukozie, jak wracałam do domu to po wejściu do dklepu zrobiło mi się słabo i bardzo gorąco, chyba cukier spadł i zaczęłam się martwić ;-/ kupiłam pączka, pani w sklepie podała mi kubek wody i zrobiło i się lepiej, teraz czekam teraz do 18:30 na wizytę
Dzięki!
Trzymam kciuki za dzisiejsze badanie.
miluszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, udało mi się na jutro "zdobyć" wizytę do mojego lekarza (wrócił z urlopu, w końcu skonsultuję tą ureaplazmę). Cieszę się bardzo, bo do środy to prawdopodobnie zniosłabym jajko
Repose, Paula222, Helen, jakka, Andzia SM, ansad, beatas lubią tę wiadomość
-
Jesu ale tego naskrobalyscie o.o
Gratuluje udanych wizytNie zdazylam trzymac kciukow bo jak wstalam to bylyscie juz po : /
Kourtney dzieki : ) A co do porodu to ja tylko czekam zeby byla ciaza donoszona i niech wychodzi ! :p
Quatriona ja mam zachcianki ale z reguly jak jest to cos co musialabym dlugo robic to mi sie nie chce i jem mandarynke albo miodowe musli :p
Miluszka za ciebie zdaze trzymac kciuki ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 11:22
miluszka, Einin, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Ja po dzisiejszym porannym wstaniu o 6:30 mam postanowienie, że codziennie będę tak wstawać bo szkoda mi dnia, zobaczymy przez ile dni wytrzymam
mąż wstaje codziennie o 5:50 a ja przez to L4 się rozbestwiłam i wstaję o 9
Pati_89 lubi tę wiadomość
-
O rany, to ja w ciąży obejrzałam już m.in. Zjawę, Nienawistną Ósemkę, najnowszego Mad Maxa, Wikingów (serial) i jeszcze parę tytułów, które nie oszczędzają widza jeśli chodzi o krwawe klimaty. Fakt, nie oglądam wszystkich scen, jak wiem, że czegoś nie zniosę to nie patrzę albo w warunkach domowych na chwilę wychodzę z pokoju :p
Ale generalnie jestem przyzwyczajona do takiego "krwawego" kina i takie sceny raczej mnie nie ruszają, nie śnią mi się po nocach. O wiele mocniej zadziałał na mnie chociażby film pt. "Labirynt", thriller/dramat, poruszający temat porwania dzieci. Ciężki klimat jak na ciążę.
A Zjawa jest na faktachGdybym tego nie wiedziała to też bym uznała, że historia średnio wiarygodna.
Einin, munequita lubią tę wiadomość
-
Pati_89 wrote:Widziałam że na zusie pojawiła się data wypłaty na 4.02 więc tego nie rozszyfruję bo tak szybkiej sie nie spodziewałam
decyzja była 26.01 a wypłata 4.02 super
widocznie najdłużej trwa ta pierwsza decyzja i wypłata a potem to już szybko
Piłyście może wino bezalkoholowe? Bo chcę sobie zamówić na urodziny i myślę czy warto
Pati a za jaki okres masz ten zasiłek? Ja też mam decyzję z 26.01. ale jeszcze nie dopisali daty wypłatyPewnie zależy od oddziału ZUS-u.
Co do wina czy piwa bezalkoholowego - czy sprawdzałyście dokładnie skład? Nie ma tam ani ułamka promila alkoholu?
Gratuluję pozytywnych wieści z wizyt
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
miluszka wrote:Ja po dzisiejszym porannym wstaniu o 6:30 mam postanowienie, że codziennie będę tak wstawać bo szkoda mi dnia, zobaczymy przez ile dni wytrzymam
mąż wstaje codziennie o 5:50 a ja przez to L4 się rozbestwiłam i wstaję o 9
Hehe ja to samo wczoraj mówiłam. Nie spałam od 6, wstałam o 7 bo mi burczało w brzuchu, zrobiłam pyszne śniadanko i stwierdziłam, że fajnie tak wcześnie wstać. Popołudniu jednak przysnęłam na serialuA dzisiaj zwlekłam się ledwo o 8:30.
A co do Zjawy i innych drastycznych filmów, to ja nigdy takich nie lubiłam, a teraz to szczególnie, czuję jak mi puls wzrasta i na co mi to. Mąż oglądał Zjawę, to wystarczyły mi same odgłosy, żebym miała dość.miluszka lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Hej
Już tyle stron ehhh, a to dopiero początek dnia
Einen jeszcze raz gratuluję
Dziewczyny powodzenia dziś
Jajko to miałaś sny
Jak chcecie się napić piwa to podobno Karmi jest bezalkoholowe
MADZIA 87 gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 11:42
beatas lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Piwo to Radler 0% nie ma w ogóle alkoholu
Ale ma cukry
Hmm...
A się zastanawiam, Coca Cola Zero nie ma na serio cukru ? Hmm bo nie raz mam ochotę się napić Coli a nie mogę przez tą cukrzycę
Cola zero ma coś jeszcze gorszego niż cukier, czyli aspartam, z tego co się orientuję. -
Cola zero ma aspartam, ktory wg wielu badan moze przyczyniac sie do raka, ale oczywiscie potrzeba jeszcze z 20 lat aby wreszcie wycofac go z rynku. Jesli juz musisz to sie troche napij, ale nie przesadzaj z iloscia.
Niezla niespodzianka z ZojaWidze, ze nie warto jednak we wczesniejszych tygodniach sprawdzac, bo wiele dziewczyn jest teraz zszokowanych zmianami plci
Karmi ma 0,5 wiec do konca bezalkoholowe nie jest, ja bym raczej unikala. Tutaj wino bezalk ma 0% alkoholu ale w wiekszosci jest przeslodzone, ale za to maja cydr bezalkoholowy ktory jest polwytrawny.
Dzisiaj wreszcie sie wyspalam, nie dosc ze minal mi bol brzucha wreszcie, zasnelam razem z Olafek ok 21 i spalam do 7 rano tylko z 4 przerwami na toalete. Za to po sniadaniu przywitalam porcelanke ponownie, wiec wysypianie sie mi nie sluzy
Ktoras dzisiaj wizytuje?
Einin lubi tę wiadomość