Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Quatriona wrote:Mi urzadzanie mieszkania spedza sen z powiek. Tyle tylko ze ja swoje odbieram dopiero w czerwcu eh z porodowki po klucze do mieszkania
To będzie ciekawieMy na szczęsćie mamy to juz za sobą, urządzanie, urządzaniem, ale jeszcze zostaje przeprowadzka i rozpakowywanie
My przenosiliśmy graty kilka dni, z bloku obok więć daleko nie było, ale do tej pory nie rozpakowane niektóre stoją. Pokój dla dzidziusia robi za graciarnię. Może w ten weekend to ogarniemy
Powodzenia na wizytach
-
Ale tego naskrobałyście
U mnie kolejna noc przespana bez przerw na siku jee
A w planie dziś dwa okna bo ma być ładna pogoda
Trzymam za wszystkie kciuki. Za parę godzin będziecie w świetnych humorach bo z maluszkami wszystko dobrze
Widziałam że na zusie pojawiła się data wypłaty na 4.02 więc tego nie rozszyfruję bo tak szybkiej sie nie spodziewałamdecyzja była 26.01 a wypłata 4.02 super
widocznie najdłużej trwa ta pierwsza decyzja i wypłata a potem to już szybko
Piłyście może wino bezalkoholowe? Bo chcę sobie zamówić na urodziny i myślę czy wartomiluszka, Helenucha Klucha, evus lubią tę wiadomość
-
Mili_Vanilli wrote:To będzie ciekawie
My na szczęsćie mamy to juz za sobą, urządzanie, urządzaniem, ale jeszcze zostaje przeprowadzka i rozpakowywanie
My przenosiliśmy graty kilka dni, z bloku obok więć daleko nie było, ale do tej pory nie rozpakowane niektóre stoją. Pokój dla dzidziusia robi za graciarnię. Może w ten weekend to ogarniemy
Powodzenia na wizytach -
Quatriona wrote:My tez mamy blisko do wyprowadzki ale to pakowanie mnie tez przeraza
A Koleżanki i koledzy męża? ? Bo ja tak pomagała przyjaciółce ona na porodowka ,a my akcja pakowanie i rozpakowaniu jak doszła do Siebie to zrobiła po swojemu -
Quatriona wrote:Pati ja pilam mialam kupione na chrzciny corki. W smaku nieszczegolne
jakos tak mam ochotę na wino a z wiadomych powodów nie mogę hehe
Znalazłam dziś fajną rzecz np do łóżeczka by maluszkowi było ciaśniejtylko cena trochę wygórowana może znajdę na innej stronie jeszcze
https://m.facebook.com/PufkiLulaj#!/PufkiLulaj/info/?mt_nav=1 -
Quatriona, my klucze dostajemy w marcu...
Dzieeelna Miluszka:)
Pati, ja też marzę o winie!!!
Z serii moich super ciazowych koszmarkow: dziś mi się śniło, ze siedziałam na ołtarzu u nas w kościele i oglądałam wesele Kingi Rusin na laptopie i zaczęła się msza i ksiądz nasypał mi proch z kadzidła na klawiaturę, a potem przyszedł go pozbierać i wsypywał do takiego wielkiego garnka z zupa pomidorową.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 09:14
fairy_tale, dais, Paula1991 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:A Koleżanki i koledzy męża? ? Bo ja tak pomagała przyjaciółce ona na porodowka ,a my akcja pakowanie i rozpakowaniu jak doszła do Siebie to zrobiła po swojemu
A corka byla grzeczna do poki na nogi nie stanela. Teraz to chuliganPati_89, Kaja lubią tę wiadomość
-
A ja witam po ciężkiej nocy.. Wstalam na siku, Mała zaczęła szaleć w brzuchu że nie mogłam zasnąć.. A potem zgaga sie przyplątała i minęła kolejna godzina zanim się z nią uporałam. Mężowi się nie chciało wstać do pracy i tylko drzemki dawał, to znów pól godziny nie spalam.. Potem coś mi się śniło i podrapałam się w policzek tak mocno, że aż się obudziłam. Zdrzemnęłam się jeszcze chwile i teraz generalnie boli mnie głowa na dzień dobry..
Powodzenia wizytującym!
U mnie słońce i sikorki śpiewająWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 09:24
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Pati_89 wrote:Jajko Ty coś bierzesz przed snem hehe
bo najlepszy scenarzysta by czegoś takiego nie wymyślił
Pregna Plus i magnez tak kopią
Wczoraj śniło mi się, że mój mąż się wybierał na kilka dni poimprezowac z kolegami do Egiptu, więc powiedziałam mu, że składam pozew o rozwódMADZIA 87, Pati_89, Lila2703, Kaja, kuleczka777 lubią tę wiadomość
-
Kaja za mną sery pleśniowe też chodzą
Ja sny w ciąży też ma glupie, aż czasami zastanawiam się jak to możliwe że takie głupoty się śnią, czlowiek by tego sam nie wymyślił
U mnie dziś też ładna pogoda, więc wybieram się z Bratową i jej 2 miesieczną córeczką na spacerek -
hej hej dziewczyny po wczorajszym usg wsio ok maly ma 19 cm i 220g i juz na sto proc to chlopczyk
lekarka powiedziala ze mam sie cieszyc ze jeszcze tego nie czuje co on wyprawia w brzuchu bo baaaardzo ruchliwe dziecko hahah. jestem spokojniejsza
poza tym przy pierwszym przylozeniu usg maly centralnie sie wypial klejnotami do nas haha i mamy fote pamiatkowa na dowod
usmialam sie
takze poki co luzik i do przodu
Pati_89, Bomblica, jakka, oldżi, fairy_tale, mmarzenak, Helenucha Klucha, cudak, Lila2703, Misia15, Kaja, Repose, kirys, dais, madziak2202, Agabtm, Andzia SM, evus, ansad, Kourtney, beatas, smerfetkaa, Melissa84 lubią tę wiadomość
nasze początki starań ( od listopada 2013)