Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Mili_Vanilli Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quatriona wrote:
    Mi urzadzanie mieszkania spedza sen z powiek. Tyle tylko ze ja swoje odbieram dopiero w czerwcu eh z porodowki po klucze do mieszkania

To będzie ciekawie ;) My na szczęsćie mamy to juz za sobą, urządzanie, urządzaniem, ale jeszcze zostaje przeprowadzka i rozpakowywanie ;) My przenosiliśmy graty kilka dni, z bloku obok więć daleko nie było, ale do tej pory nie rozpakowane niektóre stoją. Pokój dla dzidziusia robi za graciarnię. Może w ten weekend to ogarniemy :)

Powodzenia na wizytach :)

km5s20mm65zq3gk8.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tego naskrobałyście :)

U mnie kolejna noc przespana bez przerw na siku jee :)
    A w planie dziś dwa okna bo ma być ładna pogoda :)

Trzymam za wszystkie kciuki. Za parę godzin będziecie w świetnych humorach bo z maluszkami wszystko dobrze <3

Widziałam że na zusie pojawiła się data wypłaty na 4.02 więc tego nie rozszyfruję bo tak szybkiej sie nie spodziewałam :D decyzja była 26.01 a wypłata 4.02 super :) widocznie najdłużej trwa ta pierwsza decyzja i wypłata a potem to już szybko :)

Piłyście może wino bezalkoholowe? Bo chcę sobie zamówić na urodziny i myślę czy warto :)

miluszka, Helenucha Klucha, evus lubią tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Andzia SM Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ☺ trzymam kciuki za wszystkie wizytujace

miluszka, jakka lubią tę wiadomość

l22nzbmhf5ftteff.png
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati ja pilam mialam kupione na chrzciny corki. W smaku nieszczegolne

Pati_89 lubi tę wiadomość

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mili_Vanilli wrote:
    To będzie ciekawie ;) My na szczęsćie mamy to juz za sobą, urządzanie, urządzaniem, ale jeszcze zostaje przeprowadzka i rozpakowywanie ;) My przenosiliśmy graty kilka dni, z bloku obok więć daleko nie było, ale do tej pory nie rozpakowane niektóre stoją. Pokój dla dzidziusia robi za graciarnię. Może w ten weekend to ogarniemy :)

Powodzenia na wizytach :)
    My tez mamy blisko do wyprowadzki ale to pakowanie mnie tez przeraza

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quatriona wrote:
    Oj bedzie. Ciekawe jak z 2 dzieci to ogarne

Damy radę :-)

Quatriona lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quatriona my przeprowadzkę i cokolwiek mamy w postoju więc Ty będziesz miała wyzwanie ,ale jak córka grzeczna to i drugie cudo będzie grzeczne !!!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quatriona wrote:
    My tez mamy blisko do wyprowadzki ale to pakowanie mnie tez przeraza

A Koleżanki i koledzy męża? ? Bo ja tak pomagała przyjaciółce ona na porodowka ,a my akcja pakowanie i rozpakowaniu jak doszła do Siebie to zrobiła po swojemu :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quatriona wrote:
    Pati ja pilam mialam kupione na chrzciny corki. W smaku nieszczegolne
    Hmm więc muszę się szybko zastanowić :) jakos tak mam ochotę na wino a z wiadomych powodów nie mogę hehe :)

Znalazłam dziś fajną rzecz np do łóżeczka by maluszkowi było ciaśniej :) tylko cena trochę wygórowana może znajdę na innej stronie jeszcze :)

https://m.facebook.com/PufkiLulaj#!/PufkiLulaj/info/?mt_nav=1

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Magda81 Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i życzę samych udanych wizyt.

Angela85 lubi tę wiadomość

iv09e6ydepibuaxd.png
  • JajkoNiespodzianka Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quatriona, my klucze dostajemy w marcu...
    Dzieeelna Miluszka:)
    Pati, ja też marzę o winie!!!

Z serii moich super ciazowych koszmarkow: dziś mi się śniło, ze siedziałam na ołtarzu u nas w kościele i oglądałam wesele Kingi Rusin na laptopie i zaczęła się msza i ksiądz nasypał mi proch z kadzidła na klawiaturę, a potem przyszedł go pozbierać i wsypywał do takiego wielkiego garnka z zupa pomidorową.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 09:14

fairy_tale, dais, Paula1991 lubią tę wiadomość

• Quatriona Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    A Koleżanki i koledzy męża? ? Bo ja tak pomagała przyjaciółce ona na porodowka ,a my akcja pakowanie i rozpakowaniu jak doszła do Siebie to zrobiła po swojemu :-)
    Ktos napewno pomoże ale ja napewno zdaze wrocic z porodowki zanim akcja pakowanue sie zacznie.
    A corka byla grzeczna do poki na nogi nie stanela. Teraz to chuligan

Pati_89, Kaja lubią tę wiadomość

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jajko Ty coś bierzesz przed snem hehe :) bo najlepszy scenarzysta by czegoś takiego nie wymyślił :D

Ja i wino i piwo się czuje jak jakaś alkoholiczka na odwyku a przez całe życie wypiłam z 5 piw :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    Piłyście może wino bezalkoholowe? Bo chcę sobie zamówić na urodziny i myślę czy warto :)
    Oj piłam, nie życzę go nikomu. Wiedziona opiniami w sieci zakupiłam sobie w grudniu. Nie ma nic wspólnego z winem alkoholowym :P ohyda, nie kupuj.

• Kaja Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooooooo matko nawet o winie nie wspominajcie jak wilkolak wyje do wina i serów plesniowych :-( buiuu

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Bomblica Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja witam po ciężkiej nocy.. Wstalam na siku, Mała zaczęła szaleć w brzuchu że nie mogłam zasnąć.. A potem zgaga sie przyplątała i minęła kolejna godzina zanim się z nią uporałam. Mężowi się nie chciało wstać do pracy i tylko drzemki dawał, to znów pól godziny nie spalam.. Potem coś mi się śniło i podrapałam się w policzek tak mocno, że aż się obudziłam. Zdrzemnęłam się jeszcze chwile i teraz generalnie boli mnie głowa na dzień dobry..

Powodzenia wizytującym!
    U mnie słońce i sikorki śpiewają :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 09:24

córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
    Gabrysia ur.27.06.2016
    Hipotrofia, bezwodzie
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jajko prawda fuj wino bezalkoholu co to ma być! !! :-/

JajkoNiespodzianka lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    Jajko Ty coś bierzesz przed snem hehe :) bo najlepszy scenarzysta by czegoś takiego nie wymyślił :D :)

Pregna Plus i magnez tak kopią :P

Wczoraj śniło mi się, że mój mąż się wybierał na kilka dni poimprezowac z kolegami do Egiptu, więc powiedziałam mu, że składam pozew o rozwód :P

MADZIA 87, Pati_89, Lila2703, Kaja, kuleczka777 lubią tę wiadomość

• Andzia SM Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja za mną sery pleśniowe też chodzą :P

Ja sny w ciąży też ma glupie, aż czasami zastanawiam się jak to możliwe że takie głupoty się śnią, czlowiek by tego sam nie wymyślił :)

U mnie dziś też ładna pogoda, więc wybieram się z Bratową i jej 2 miesieczną córeczką na spacerek :)

l22nzbmhf5ftteff.png
  • MADZIA 87 Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej dziewczyny po wczorajszym usg wsio ok maly ma 19 cm i 220g i juz na sto proc to chlopczyk :) lekarka powiedziala ze mam sie cieszyc ze jeszcze tego nie czuje co on wyprawia w brzuchu bo baaaardzo ruchliwe dziecko hahah. jestem spokojniejsza :) poza tym przy pierwszym przylozeniu usg maly centralnie sie wypial klejnotami do nas haha i mamy fote pamiatkowa na dowod :D usmialam sie :) takze poki co luzik i do przodu :)

Pati_89, Bomblica, jakka, oldżi, fairy_tale, mmarzenak, Helenucha Klucha, cudak, Lila2703, Misia15, Kaja, Repose, kirys, dais, madziak2202, Agabtm, Andzia SM, evus, ansad, nick nieaktualny, beatas, smerfetkaa, Melissa84 lubią tę wiadomość

nasze początki starań ( od listopada 2013)
    3jgxdqk3m228f53m.png
‹‹ 790 791 792 793 794 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ