X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/ALZ7Gipzu7q212FsSKv7bSOSz1pDPP

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/4DDJGMJO0IrYfEzunOP~LqOdogokht

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze myślę gondole dokupić

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/3a8IvvngH9QZ4teDYtyYIMEgik1ucE

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

A ja nie wiem jak wstawić zdjęcie tylko linki

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • Moni15382 Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny śliczne wózki macie:) ja z mojego też bardzo się cieszę, zawiozłam go dzisiaj teściowej na przechowanie na strych i przy okazji przejrzałam ciuszki po synku, jak mąż to zniósł to myślałam że zawału dostane - ilee tego było, skrzyń reklamówek...okazało się że dwie skrzynki uzbierałam dla małej, bo miałam mnóstwo ciuszków w białych beżowych kolorach, dwie reklamówki dla synka kuzynki i jeszcze skrzynia ogromna dla potrzebującego dziecka które dopiero się urodzi:)
    w przyszłym tygodniu malujemy sypialnie to wreszcie zacznę urządzać kącik dla małej
    zajmuje się czym mogę i staram się wyprzeć złe myśli, cały czas mam nadzieję że z serduszkiem będzie wszystko dobrze, najgorzej jest jak zostaje sama, wtedy nadciągają czarne chmury, ale muszę być silna

beatas, Helen lubią tę wiadomość

f2wlx1hp5he3saaa.png

Nasza córeczka km5szbmh4y78x3jb.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni ale ciuszków hihi ;) i tak właśnie masz myśleć tylko pozytywnie!! ;);)

Moni15382 lubi tę wiadomość

Syn Filip 28 czerwiec ;);)
  • SShape Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziak2202 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d4ff2f07c4f.jpg

ja wybrałam taki, na razie do końca miesiąca szukam ładnej używki jak nie znajdę to zamawiam nowy.

Madziak a to jest XA czy X Move? Gdzieś czytałam, że te XA miały spacerówkę tylko w jedna stronę, ale nie sprawdzałam tego jeszcze.

klz9cwa198k5jqr7.png
  • beatas Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helen, daj znać jak wypada quinny moodd!

Wszystkie wózeczki są śliczne i niestety, tak jak pisze jane - wózek idealny nie istnieje..

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Andzia SM Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy kupiony Adamex Barletta Dream Colletion Red Dream. Mamy do w domu ale nie złożony i w filiach co by się nie kurzyl.

Dziś odebrałam paczkę ze smyka jutro wstawię zdjęcia :) fajnie tak kupować te maleńkie rzeczy :)

l22nzbmhf5ftteff.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam Wasze pociechy w Brzuszku dalej mega fikaja mój synuś ma chyba ADHD po matce ma swoje godziny aktywności i jak mi przywali to wohohoho śmiga w brzuchu jak matka na zakupach hihihi ;);)
    Dziewczyny gdzie kupilyscie pościel do łóżeczka może macie jakieś linki do polecenia??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 20:26

Helen, evus lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello wieczorem! !
    Fajne te wózki! !!
    My dziś mimo zakazu wybraliśmy się na basen z młodym! !! Ale miał radoche rozbieral się już przy recepcji hihihi
    jak na razie skóra ok zobaczymy rano !!! Jeśli będzie ok to basen będziemy odwiedzać :-)

Helen lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Helen Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatas właśnie byliśmy oglądać, wygląda dokladnie jak na necie. Gondola drobna ale spokojnie starczy. Spacerowka tez drobna i ten daszek do noej jest z elastycznej tkaninie.latwo sie rozklada, fajne opony.mi sie podoba

feegu6l.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agabtm wrote:
    Jak tam Wasze pociechy w Brzuszku dalej mega fikaja mój synuś ma chyba ADHD po matce ma swoje godziny aktywności i jak mi przywali to wohohoho śmiga w brzuchu jak matka na zakupach hihihi ;);)
    Dziewczyny gdzie kupilyscie pościel do łóżeczka może macie jakieś linki do polecenia??

Witaj w klubie buszingu w brzuchu !!! Jak drugie będzie takie szybkie jak pierwsze wrotki se kupię bo nie ogarnę ;-)

Ja pościel ze smyka kupiłam na mega wyprzedażach dwa lata temu kupiłam za przysłowiowe 50zł

Agabtm, evus lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• dais Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My posciel kupujemy w Ikei. Starszak uzywa tej z Ikei oraz z Jyska i jestem zadowolona. Moj maluch dopiero teraz buszuje, bo caly dzien bylam zabiegana, teraz usiadlam i sa kopniaki.

Agabtm, evus lubią tę wiadomość

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

• madziak2202 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SShape wrote:
    Madziak a to jest XA czy X Move? Gdzieś czytałam, że te XA miały spacerówkę tylko w jedna stronę, ale nie sprawdzałam tego jeszcze.
    To x-move ;-) spacerówka przekładana na obie strony

dqpri09kir2ck4nc.png
  • Andzia SM Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w sobotę :) już 24 tydzień :) Zuzia szaleje ale w ciągu dnia jak jestem zajęta to nie czuję Jej bardzo mocno. Dziś w.nocy miałam pierwszy raz Skórcz łydki hehe mam nadzieję ze nie będzie systematycznie hehe

Miłego dnia :-*

mmarzenak, Agabtm, Paula222, evus, Helen, Repose lubią tę wiadomość

l22nzbmhf5ftteff.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Witaj w klubie buszingu w brzuchu !!! Jak drugie będzie takie szybkie jak pierwsze wrotki se kupię bo nie ogarnę ;-)

Ja pościel ze smyka kupiłam na mega wyprzedażach dwa lata temu kupiłam za przysłowiowe 50zł
    Kaja chyba po przeczytaniu tego postu cała noc śniło mi się, że jeżdżę na rolkach a ze jest to jeden z moich ulubionych sportów to aż się lżejsza czuje.
    Ja myśle żeby pościel zamówić na allegro ale dziś wejdę do smyka zobaczyć co mają ciekawego ;)
    Andziasm oby to był tyło raz... ;)

Andzia SM, Kaja lubią tę wiadomość

• Paula222 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja :) Dziś zapowiada się długi i nudny dzień, męża nie ma w domu cały dzień, co poradzić eh ale za to jutro niedziela i mąż w domu także przeżyję :D

Agabtm, Repose lubią tę wiadomość

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • evus Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, my dzis znowu wyprawa po wozek :/ jak to mowia- najgorzej miec wybor ;)

moj Maly bardzo szaleje, szczegolnie wieczorem :) ale poki co, to mega mile i ciesze sie z kazdego brykania :)

ja poscieli poki co nie kupuje, poszukam jak juz bedzie starszy. na poczatku bedzie spal w spiworku, a przescieradelka kupilam w ikei

milego dnia

Helen lubi tę wiadomość

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
‹‹ 976 977 978 979 980 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ