WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/ALZ7Gipzu7q212FsSKv7bSOSz1pDPP

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/4DDJGMJO0IrYfEzunOP~LqOdogokht

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze myślę gondole dokupić

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/3a8IvvngH9QZ4teDYtyYIMEgik1ucE

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • maria85 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

A ja nie wiem jak wstawić zdjęcie tylko linki

kjmnkrhmj1juxiss.png
  • Moni15382 Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny śliczne wózki macie:) ja z mojego też bardzo się cieszę, zawiozłam go dzisiaj teściowej na przechowanie na strych i przy okazji przejrzałam ciuszki po synku, jak mąż to zniósł to myślałam że zawału dostane - ilee tego było, skrzyń reklamówek...okazało się że dwie skrzynki uzbierałam dla małej, bo miałam mnóstwo ciuszków w białych beżowych kolorach, dwie reklamówki dla synka kuzynki i jeszcze skrzynia ogromna dla potrzebującego dziecka które dopiero się urodzi:)
    w przyszłym tygodniu malujemy sypialnie to wreszcie zacznę urządzać kącik dla małej
    zajmuje się czym mogę i staram się wyprzeć złe myśli, cały czas mam nadzieję że z serduszkiem będzie wszystko dobrze, najgorzej jest jak zostaje sama, wtedy nadciągają czarne chmury, ale muszę być silna

beatas, Helen lubią tę wiadomość

f2wlx1hp5he3saaa.png

Nasza córeczka km5szbmh4y78x3jb.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni ale ciuszków hihi ;) i tak właśnie masz myśleć tylko pozytywnie!! ;);)

Moni15382 lubi tę wiadomość

Syn Filip 28 czerwiec ;);)
  • SShape Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziak2202 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d4ff2f07c4f.jpg

ja wybrałam taki, na razie do końca miesiąca szukam ładnej używki jak nie znajdę to zamawiam nowy.

Madziak a to jest XA czy X Move? Gdzieś czytałam, że te XA miały spacerówkę tylko w jedna stronę, ale nie sprawdzałam tego jeszcze.

klz9cwa198k5jqr7.png
  • beatas Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helen, daj znać jak wypada quinny moodd!

Wszystkie wózeczki są śliczne i niestety, tak jak pisze jane - wózek idealny nie istnieje..

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Andzia SM Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy kupiony Adamex Barletta Dream Colletion Red Dream. Mamy do w domu ale nie złożony i w filiach co by się nie kurzyl.

Dziś odebrałam paczkę ze smyka jutro wstawię zdjęcia :) fajnie tak kupować te maleńkie rzeczy :)

l22nzbmhf5ftteff.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam Wasze pociechy w Brzuszku dalej mega fikaja mój synuś ma chyba ADHD po matce ma swoje godziny aktywności i jak mi przywali to wohohoho śmiga w brzuchu jak matka na zakupach hihihi ;);)
    Dziewczyny gdzie kupilyscie pościel do łóżeczka może macie jakieś linki do polecenia??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 20:26

Helen, evus lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello wieczorem! !
    Fajne te wózki! !!
    My dziś mimo zakazu wybraliśmy się na basen z młodym! !! Ale miał radoche rozbieral się już przy recepcji hihihi
    jak na razie skóra ok zobaczymy rano !!! Jeśli będzie ok to basen będziemy odwiedzać :-)

Helen lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Helen Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatas właśnie byliśmy oglądać, wygląda dokladnie jak na necie. Gondola drobna ale spokojnie starczy. Spacerowka tez drobna i ten daszek do noej jest z elastycznej tkaninie.latwo sie rozklada, fajne opony.mi sie podoba

feegu6l.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agabtm wrote:
    Jak tam Wasze pociechy w Brzuszku dalej mega fikaja mój synuś ma chyba ADHD po matce ma swoje godziny aktywności i jak mi przywali to wohohoho śmiga w brzuchu jak matka na zakupach hihihi ;);)
    Dziewczyny gdzie kupilyscie pościel do łóżeczka może macie jakieś linki do polecenia??

Witaj w klubie buszingu w brzuchu !!! Jak drugie będzie takie szybkie jak pierwsze wrotki se kupię bo nie ogarnę ;-)

Ja pościel ze smyka kupiłam na mega wyprzedażach dwa lata temu kupiłam za przysłowiowe 50zł

Agabtm, evus lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• dais Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My posciel kupujemy w Ikei. Starszak uzywa tej z Ikei oraz z Jyska i jestem zadowolona. Moj maluch dopiero teraz buszuje, bo caly dzien bylam zabiegana, teraz usiadlam i sa kopniaki.

Agabtm, evus lubią tę wiadomość

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

• madziak2202 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SShape wrote:
    Madziak a to jest XA czy X Move? Gdzieś czytałam, że te XA miały spacerówkę tylko w jedna stronę, ale nie sprawdzałam tego jeszcze.
    To x-move ;-) spacerówka przekładana na obie strony

dqpri09kir2ck4nc.png
  • Andzia SM Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w sobotę :) już 24 tydzień :) Zuzia szaleje ale w ciągu dnia jak jestem zajęta to nie czuję Jej bardzo mocno. Dziś w.nocy miałam pierwszy raz Skórcz łydki hehe mam nadzieję ze nie będzie systematycznie hehe

Miłego dnia :-*

mmarzenak, Agabtm, Paula222, evus, Helen, Repose lubią tę wiadomość

l22nzbmhf5ftteff.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Witaj w klubie buszingu w brzuchu !!! Jak drugie będzie takie szybkie jak pierwsze wrotki se kupię bo nie ogarnę ;-)

Ja pościel ze smyka kupiłam na mega wyprzedażach dwa lata temu kupiłam za przysłowiowe 50zł
    Kaja chyba po przeczytaniu tego postu cała noc śniło mi się, że jeżdżę na rolkach a ze jest to jeden z moich ulubionych sportów to aż się lżejsza czuje.
    Ja myśle żeby pościel zamówić na allegro ale dziś wejdę do smyka zobaczyć co mają ciekawego ;)
    Andziasm oby to był tyło raz... ;)

Andzia SM, Kaja lubią tę wiadomość

• Paula222 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja :) Dziś zapowiada się długi i nudny dzień, męża nie ma w domu cały dzień, co poradzić eh ale za to jutro niedziela i mąż w domu także przeżyję :D

Agabtm, Repose lubią tę wiadomość

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • evus Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, my dzis znowu wyprawa po wozek :/ jak to mowia- najgorzej miec wybor ;)

moj Maly bardzo szaleje, szczegolnie wieczorem :) ale poki co, to mega mile i ciesze sie z kazdego brykania :)

ja poscieli poki co nie kupuje, poszukam jak juz bedzie starszy. na poczatku bedzie spal w spiworku, a przescieradelka kupilam w ikei

milego dnia

Helen lubi tę wiadomość

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
‹‹ 976 977 978 979 980 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ