Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny śliczne wózki macie:) ja z mojego też bardzo się cieszę, zawiozłam go dzisiaj teściowej na przechowanie na strych i przy okazji przejrzałam ciuszki po synku, jak mąż to zniósł to myślałam że zawału dostane - ilee tego było, skrzyń reklamówek...okazało się że dwie skrzynki uzbierałam dla małej, bo miałam mnóstwo ciuszków w białych beżowych kolorach, dwie reklamówki dla synka kuzynki i jeszcze skrzynia ogromna dla potrzebującego dziecka które dopiero się urodzi:)
w przyszłym tygodniu malujemy sypialnie to wreszcie zacznę urządzać kącik dla małej
zajmuje się czym mogę i staram się wyprzeć złe myśli, cały czas mam nadzieję że z serduszkiem będzie wszystko dobrze, najgorzej jest jak zostaje sama, wtedy nadciągają czarne chmury, ale muszę być silnabeatas, Helen lubią tę wiadomość
Nasza córeczka -
madziak2202 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d4ff2f07c4f.jpg
ja wybrałam taki, na razie do końca miesiąca szukam ładnej używki jak nie znajdę to zamawiam nowy.
Madziak a to jest XA czy X Move? Gdzieś czytałam, że te XA miały spacerówkę tylko w jedna stronę, ale nie sprawdzałam tego jeszcze.
-
Jak tam Wasze pociechy w Brzuszku dalej mega fikaja mój synuś ma chyba ADHD po matce ma swoje godziny aktywności i jak mi przywali to wohohoho śmiga w brzuchu jak matka na zakupach hihihi
Dziewczyny gdzie kupilyscie pościel do łóżeczka może macie jakieś linki do polecenia??Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 20:26
Helen, evus lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Hello wieczorem! !
Fajne te wózki! !!
My dziś mimo zakazu wybraliśmy się na basen z młodym! !! Ale miał radoche rozbieral się już przy recepcji hihihi
jak na razie skóra ok zobaczymy rano !!! Jeśli będzie ok to basen będziemy odwiedzaćHelen lubi tę wiadomość
-
Agabtm wrote:Jak tam Wasze pociechy w Brzuszku dalej mega fikaja mój synuś ma chyba ADHD po matce ma swoje godziny aktywności i jak mi przywali to wohohoho śmiga w brzuchu jak matka na zakupach hihihi
Dziewczyny gdzie kupilyscie pościel do łóżeczka może macie jakieś linki do polecenia??
Witaj w klubie buszingu w brzuchu !!! Jak drugie będzie takie szybkie jak pierwsze wrotki se kupię bo nie ogarnę
Ja pościel ze smyka kupiłam na mega wyprzedażach dwa lata temu kupiłam za przysłowiowe 50złAgabtm, evus lubią tę wiadomość
-
Witam w sobotę
już 24 tydzień
Zuzia szaleje ale w ciągu dnia jak jestem zajęta to nie czuję Jej bardzo mocno. Dziś w.nocy miałam pierwszy raz Skórcz łydki hehe mam nadzieję ze nie będzie systematycznie hehe
Miłego dnia :-*mmarzenak, Agabtm, Paula222, evus, Helen, Repose lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Witaj w klubie buszingu w brzuchu !!! Jak drugie będzie takie szybkie jak pierwsze wrotki se kupię bo nie ogarnę
Ja pościel ze smyka kupiłam na mega wyprzedażach dwa lata temu kupiłam za przysłowiowe 50zł
Ja myśle żeby pościel zamówić na allegro ale dziś wejdę do smyka zobaczyć co mają ciekawego
Andziasm oby to był tyło raz...Andzia SM, Kaja lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
witam, my dzis znowu wyprawa po wozek
jak to mowia- najgorzej miec wybor
moj Maly bardzo szaleje, szczegolnie wieczoremale poki co, to mega mile i ciesze sie z kazdego brykania
ja poscieli poki co nie kupuje, poszukam jak juz bedzie starszy. na poczatku bedzie spal w spiworku, a przescieradelka kupilam w ikei
milego dniaHelen lubi tę wiadomość