Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Widze, ze wiekszosc miala owocny dzien. U nas nie wszystkie plany wypalily, owszem posprzatalismy, zrobilam obiad, ciasto, maz przemeblowal pokoj ale zabraklo juz sil i checi na zakupy i malowanie lozeczka.
Dostalam odpowiedz ze szpitala i dobrze zrozumialam z ich strony, ze go zamykaja. Powod wzgledy finansowe. Kompletnie nie rozumiem czemu akurat miasto zdecydowalo sie zamknac szpital z najlepszymi opiniami i opiekaChcialam isc spac wczesniej, ale ta cala sytuacja z SN i checia CC nie daje mi spac. W poniedzialek bede szla do innej przychodni dowiedziec sie czy moge zmienic polozna, umowilam sie na wizyte w innym szpitalu na poczatku maja i jeszcze mysle, ze probie kontaktu z jakims polskim ginekologiem, ktory pracuje w Sztokholmie. Wygladam chyba jak desperatka i lapie sie wszystkich mozliwych opcji.
Wspolczuje wam opryszczek, mam nadzieje ze szybko zejda i nie bede dokuczaly. -
Podobno biodra i pachwiny to norma bo naciagaja się jakieś więzadła mnie dzisiaj cały dzień boli lewej strony pod rzebrami najgorzej jak podnoszę ręce do góry albo siedzę i chce się pochylić do przodu. Mąż juz na pogotowie chciał jechać panikarz jeden mam nadzieje, ze jutro minie to taki dyskomfort niż ból.Syn Filip 28 czerwiec
-
Dais to faktycznie masz nie ciekawie z tym szpitalem. Ale w sumie dobrze ze teraz się dowiedziałas a nie mc przed...
madziak2202 to dobrze ze masz wszytsko pod kontroląJa również miałam parę razy na twarzy ale to mam mega sporadycznie. Także współczuję Bidulko :*
Pati -
Auchan wyprzedaz hustawko lezaczka Comptine.
Nie znam tej firmy. U nas tzn w szczecinie sa rozowe i niebieskie.
Porownywalam ceny laktatorow i podgrzewaczy i oczywiscie nie oplaca sie kupowac na markecie tylko na necie, taniej nie bedzie.
Ale pampersy taniej niz na necie. Obecnie mamy 2ek ok 250,sztuk.
Jak myslicie? Na ile czasu starczy? Mi wyszlo ze na pewno na ok.40dni.
Dzisiaj byl ciag dalszy porzadkow a pozniej poszlismy na spektakl do teatruZimri, mmarzenak, evus lubią tę wiadomość
-
Mnie to tak boli całe krocze ( wszystkie kości naokoło) że nie raz nie jestem w stanie butów na stojąco założyć, w tej ciąży zaczęło się dość wcześnie bo już z miesiąc trwa i chyba nie minie ...
My dziś wyjazd, miłej niedzieli -
Tak,tak widziałam i chyba skoczymy luknac. Może akurat trafi się cos ciekawego
A spod Gorzowa to jeszcze madziak2202
Dzięki Helen
Ja nigdzie na żadne spacery nie mogę się wypuszczac bo przejde się z 15 min i tak mnie krzyz boli ze aż na wymioty mnie bierze
U nas dzisiaj pada. Niunia coś od wczoraj nie chętna na charce,no ale co się jej dziwić jak taka pogoda
Miłej niedzieli Dziewuszki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 12:18
Pati -
Oj Paula, biednaś Ty
mnie na razie takie bóle omijają, ale wszystko przede mną...
Z tego co pamiętam u Agi skrót Btm oznacza Bytom?
Ja niedawno wróciłam ze spacerku znad morza. Pogoda do południa była całkiem całkiem. Nawet słońce przebłyskiwało i zrobiło się trochę cieplej. Dużo ludzi spacerowało, bo w ostatnie mgliste i zimne dni to się nawet nie chciało nosa z domu wystawić. Dziewczyny jak ja już nie mogę się doczekać wiosny!kochana córeczka 16.06.2016