Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w deszczowy poniedziałek.
Jestem po kontroli u stomatologa i póki co jest ok. Kazał przyjść po porodzie, "zrobimy rtg panoramiczne i zobaczymy jakie spustoszenia mamy po ciąży" ,heh. Ale i tak bardzo lubię pana doktora;)
Zaskoczył mnie tylko stwierdzeniem, że działać można 4-6 m-c a teraz to już naprawdę tylko pilne rzeczy. Coś tam mi takiego mówił na początku ciąży, ale chyba zakodowałam, że do 8 można;)
-
Hej kochane
milego dnia
Jak macie czas to wpadnijcie z lopata bo nas zasypalo po prostu tyle sniegu
Kaja biedactwo i jeszcze sie tam wynudzisz teraz.
Maria nie przejmuj sie ja tez mam anemie i kilka innych rzeczy :p 3 tabletki lykam rano plus pije jedna saszetke czegos do rozcienczania i 2 tabletki wieczorem ale mam taka skleroze ze zdarza mi sie zapomniecA co do pizamy to jak bede miala cesarke to wole koszule bo bylo okropnie z tymi spodniami po pierwszym porodzie . Ty juz masz lozeczko przygotowane o.o ja daleko w lesie jeszcze jestem z przygotowaniami..
Dais bede trzymac za ciebie kciuki zeby ci sie udalo z cesarka a ty trzymaj za mnie ok?wczoraj sie dowiedzialam ze moj ginekolog odbiera porody prawie kazdej swojej pacjentki i te naturalne i te z cesarki i moj tez bedzie odbieral ^^
Paula nic mi nie mow wgl co tydzien mam cos na plusie juz teraz staram sie nie jesc slodyczy itp ale to nie jest latwe skoro cala rodzina to wsuwa na moich oczach..
Agabtm mnie ostatnio przed slodyczami uratowalo to twoje ,smothie, tak to sie chyba nazywa nie ?
SShape mnie tez po porodzie czeka wizyta u stomatologa a nie cierpie niczego co ma jakikolwiek zwiazek z iglami wiec bedzie wojna :p
smerfetkaa lubi tę wiadomość
-
ja tez już po napoju bogów i już w domu nawet. Ale pokuta jestem strasznie
i spać się chce mega. A tu starszak uwagi się domaga, nie ma opcji nawet krótkiej drzemki. Powiem Wam, że wypiłam na 2 łyki to razem z sokiem z cytryny i szło całkiem ładnie. Ale po wypiciu i aż do teraz czuje zgagę gdzieś w gardle
fu!
Co do piżam to ja będę zamawiać na allegro takie z rozpięciem do karmienia. W pierwszej ciąży tez na allegro zamawiałam i pamiętam był to rozm. S. Był akurat, ale tych ESEK na allegro było wtedy niewiele. Potem, w domu też w nich spałam, bo wygodniej było karmić jak cycuchy pod rękąevus, Kaja, smerfetkaa lubią tę wiadomość
-
Witajcie po weekendzie dziewczyny!
SShape a mi stomatolog mówił, że leczenie zębów w 3 trymestrze jest bezpieczne,i znieczulenie również. Zostały mi jeszcze 2 zęby do leczenia.
Dziewczyny ja też co tydzień mam wyższą wagę, pomimo tego,że od kliku tygodni bardzo skrupulatnie liczę kalorię.
Postanowiłam,że zupełnie odrzucę cukier i proste węglowodany bo ten przyrost wagi mnie przeraża!
Dzisiaj wizytujemy
Miłego dniaevus, Agabtm, smerfetkaa, madziak2202 lubią tę wiadomość
-
Ja jak wypilam drinka i czekałam na następne kłucie ludzie ,który patrzyli na mój brzuch śmiali się bo chyba ta glukoza młodemu smakowała bo od 7:45 jest na takim spidzie ze brzuch mi lata a krocze boli bo mnie kopię tam aaaaa nie wspomnę że wymacany brzuch przez tylu ludzi nie miałam teraz też mnie kopię po kroczy
Pazur_, mmarzenak, smerfetkaa lubią tę wiadomość
-
Ja tez tak mam z wagą czekam aż się uspokoi ale apetyt to mam ogromny teraz musiałam zjeść juz płatki z mlekiem bo myślałam, że zglupieje zabrałam się za prasowanie aby nie myśleć o głodzie ale to było silniejsze odemnie obiad na 16;30 obym na tych płatkach wytrzymała.
Hehehe po tej glukozie pewnie mu Dobrze było dlatego tak fikal.
Ja również zamierzam zamówić piżamy 2 na allegro może nawet dzisiaj wieczorem.
Dziś jedziemy po bujaczek dla małego kupujemy z bright star z funkcją wibracji o huśtawki jakieś melodyjki i inne cudasmerfetkaa lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
A My dziś z Mężem tez bylismy na zakupach i obkupilisny Nasza Zuzie. Kto jest z Bielska i okolic to polecam sklep wyprzedazowy Dada. Kupilsmy cała reklamówka ubranek i zapłaciliśmy 99.40
zdjęcie później jak będę na kompie
A popołudniu drugie podejscie do kupna stołu cos Mam to.ciężko idzie:)
Miłego dnia :-*mmarzenak, smerfetkaa lubią tę wiadomość
-
Kaja mój brzuch też falował
jednak słodkie działa pobudzająco
a co do piżam to ja swoje oddałam koleżance, więc muszę się zaopatrzyć, chociaż mam nadzieję, że albo karmienie będzie tym razem fajnym doświadczeniem albo będę karmić najkrócej jak się da. No i staniki muszę kupić. Więc tak naprawdę wszystko. No i te mega ogromne podpaski
moli5 daj znać jak wizyta i z wagą to i u mnie ruszyła z kopyta i pędzi do przoduapetyt ma straszny, ciągle bym jadła. To chyba już z nudów też
Kaja, smerfetkaa lubią tę wiadomość
-
moli5 wrote:SShape a mi stomatolog mówił, że leczenie zębów w 3 trymestrze jest bezpieczne,i znieczulenie również. Zostały mi jeszcze 2 zęby do leczenia.
Pewnie co lekarz to opinia:) U mnie nie znalazł na szczęście nic niecierpiącego zwłoki. Jeśli masz stan zapalny to pewnie lepiej wyleczyć nawet w 8 miesiącu. Tyle, ze sugerował, ze trzeba było trochę wcześniej na kontrole przyjść
-
Super ciuszki dla małej księżniczki
mi właśnie napisali, że przyszła moja przesyłka z allegro także muszę odebrać wiec od poniedziałku same przyjemności hihi
Młody fika w Brzuszku aż faluje po skończonym prasowaniu na dziś wystarczy druga partia może jutroAndzia SM lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec