Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim
Dziś kończę 24 tydzień a jutro zaczynam 25Jak to leci!
Evus powodzenia w wyprawie po wózek! Moje wrażenie jest takie, że większość wózków jest bardzo do siebie podobna jeśli chodzi o funkcję, wagę itp, więc wybór jest raczej kwestią gustu niż funkcjonalności. Na pewno coś Ci się spodoba
Agabtm, ja jedną pościel kupiłam w lidlu, wygląda jakościowo ok. A resztę sobie poszyję.
Paula ja też siedzę sama w domu, ale u mnie to norma...wybieram się za to do koleżanki na ploteczki
Dais a jak Ty się czujesz po chorobie? Dajesz radę w pracy?
Miłego dzionka dziewczyny!Helen, Repose, evus lubią tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
Jane wczoraj wytrzymalam 6 godzin bez problemow, potem zaczal sie bol glowy, wiec wrocilam szybciej do domu. Na szczescie wiekszosc objawow juz minelo, za to synek dzisiaj smarka, oby tez szybko u niego minelo. My dzisiaj znow przemeblowywanie, chyba obojgu wlaczyl sie syndrom wicia gniazda. Umowilam sie na 3 maja do szpitala w Sztokholmie na spotkanie organizacyjne i zobaczymy czy zdecyduje sie tam rodzic, bo ten ktory sobie wymarzylam na stronie pisze ze od czerwca bedzie zlikwidowany?! Nie rozumiem tego ani troche, bo ma najlepsze opinie i wszyscy go zachwalaja. Milego dnia, sprzatania, zakupow i leniuchowania.
-
Paula222 mój też w pracy
teście zabrali starszaka, ja szybko ogarnęłam w domu i mam zamiar się byczyć.
madziak2202 ja też się chce zaopatrzyć w x landera. Z tym, że dla mnie możliwość przekładania spacerówki nie jest aż tak istotna. Miałam przy starszaku tylko w jednym kierunku i parasol i jakoś dawałam radęchociaż popatrzę na x move. Chociaż ten XA chodzi za mną od dawna i chciałabym kolor ANTARCTICA
jakoś w kwietniu planujemy zakup. W maju łóżeczko, a w między czasie kupuję akcesoria.
A wiecie jakie śmieszne smoczki znalazłam na ALLEGRO?
Jest jeszcze kilka śmiesznych napisów, ale ten przypadł mi do gustu najbardziej
No a poza tym to zaopatrzyłam się w pieluszki PAMPERS 2 takie średnie opakowanie do szpitala, więc już jakiś początek zakupów widać
Helen, Paula222, Repose, evus, Kaja lubią tę wiadomość
-
W auchanie znowu jest promocja na pampersy 2 premium care 80sztuk za 40zl. Kupilismy 2a opakowania. Maja tez jakies koljce takie do bujania przecenione ze 120 zl na 70zl. I produkty canpola maja w dobrych cenach. Wczoraj porobilam foty wiec teraZ musze tylko z netem porownac ceny.
Marka fajny smoczek -
Helen wrote:W auchanie znowu jest promocja na pampersy 2 premium care 80sztuk za 40zl. Kupilismy 2a opakowania. Maja tez jakies koljce takie do bujania przecenione ze 120 zl na 70zl. I produkty canpola maja w dobrych cenach. Wczoraj porobilam foty wiec teraZ musze tylko z netem porownac ceny.
Marka fajny smoczek -
Sshape znalazłam zdjęcie synka w spacerówce , tam widać jak ten podnóżek wygląda. On jest regulowany góra / dół i jest więcej miejsca, ale synek siedział maksymalnie przy barierce ( przepraszam za cenzure, ale po tych przypadkach z kourtney nie wstawię foto z jego buźką)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/de6148c6d1f5.jpg
aaa tu syn miał 7 miesięcy
Helen śliczne ciuszki !! Zazdroszczę Wam tego kupowania wyprawki
Dais to pracowity weekend, mi syndrom na razie jaki się włączył to lenistwaCzekam na wicie gniazda
marka haha świetny smoczekSShape, evus, Kaja lubią tę wiadomość
-
Andzia sliczne ciuszki szczegolnie przypadla mi do gustu ta ostatnia sukienka jest urocza ^^
Paula moj maz w domu jak chcesz to sobie go zabierz bo tylko mnie denerwuje caly dzien :p
Marka fajne te smoczki wlasnie sobie ogladam jakie jeszcze sa
Maria ja na skurcze lydek dostalam MagnevieB6
Dais a nie napisali z jakich przyczyn likwiduja szpital?
Agabtm zjadlabym golabki ^^ a na gorze deserku to bita smietana?. Oj grzeszysz :pPaula222 lubi tę wiadomość
-
Helen wrote:W auchanie znowu jest promocja na pampersy 2 premium care 80sztuk za 40zl. Kupilismy 2a opakowania. Maja tez jakies koljce takie do bujania przecenione ze 120 zl na 70zl. I produkty canpola maja w dobrych cenach. Wczoraj porobilam foty wiec teraZ musze tylko z netem porownac ceny.
Marka fajny smoczeki auchan w jakim mieście?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 17:48
-
a mi znów zimno wyskoczyło
w tamtym tygodniu wyleczyłam, dziś wstaje a tu bomba!
na poprawę humoru zrobiłam kopiec kreta
w poniedziałek dostawa mebli do pokoiku juuupijak już będą złożone cyknę fotkę
we wtorek lece na krzywą cukrową, a w środę pierwsze spotkanie w szkole rodzenia. myślicie, że mogę z tym zimnem iść na zajęcia czy mnie wygonią? opryszczka jest zaraźliwa, a nie wiem czy dam radę wyleczyć do środy
Agabtm lubi tę wiadomość
-
madziak2202 plasterek compled i nie bedzie w ogole widać że masz coś na ustach
Może spytaj gin albo zadzwon do niej czy masz brać heviran. Bo mi gin kazał przez dwa tygodnie,żeby przed porodem nie było problemów. Koniecznie wrzucaj foto z mebelkami
evus niech se bedzie nawet Narodowy Dzień Królowej Teściowej ja za cholere nie złoże jej życzen hahaa
A ja sie bycze a mój meżulek znowu kreci pizzeNa necie są takie różne metryczki z data urodzin,waga,cm itp. Zamierza któraś coś takiego kupić albo zrobic? Ja własnie zaczynam coś tworzyć w wordzie,zobaczymy co mi wyjdzie hehe Szukałam szablonów ale nigdzie nie ma,moze któraś z was coś podobnego znalazła?
evus lubi tę wiadomość
Pati -
madziak2202 jak tylko czujesz, że pojawił się jakiś pryszczyk czy swędzi to od razu smaruj go maścią rozgrzewającą. Opryszczka się nie rozwinie. A teraz to punktowo spirytusem salicylowym i zovirax. Spirytus szybciej Ci to wysuszy. Co do opryszczki- jak będzie strupek to bym poszła. Jak bąbel to nie. Wygonić nie powinni.
Ja swojej teściowej kupiłam nawet czekoladkia niech ma!
A poza tym jutro szykuje dla teściów obiad. Skrzydełka z "pomysłu na"
No i w związku z tym, że synek był dziś względnie grzeczny to ściągnęliśmy WORMSY,jemy kolację i odpalamy. Niech sobie troszkę pogra dzieckoA wczoraj wieczorem wpadłam na blog jakiejś mamy i czytałam o tym jak pojawia się w domu rodzeństwo i burzy życie starszaka i tak jakoś smutno mi się zrobiło, boję się bardzo, żeby starszy synek nie odczuł za bardzo tego, że mam dla niego mniej czasu. Tym bardziej, że jest do mnie bardzo przywiązany.
-
moja gin kazała brać heviran. u mnie jest taka sytuacja, że to zimno robi mi się na twarzy... (pod ustami, około kilkunastu pęcherzyków z wodą) ;/ miałam już w swoim życiu w różnych miejscach, pod nosem, na nosie, między oczami.. to nie taka zwykła pierdoła na ustach, musiała bym przykleić ze trzy plasterki, żeby to zakryć. w tamtym tyg. miałam na ustach i własnie w tym miejscu gdzie teraz mam. jeszcze wczoraj wszystko wyglądało na ładnie zasuszone, dziś rano nowe bąble;/
od 36 tyg ciąży będę jeść heviran do samego porodu dzień w dzień zapobiegawczo, tak mi gin zaleciła.
jak tylko się pojawi opryszczka psuje mi się humor, nie mogę na dwór wychodzić bo zaraz się roznosi po całej buzi... eh, u mnie to rodzinne. moja mama miała skłonności do opryszczki od dziecka, jej brat też. -
My spędziliśmy 4 godziny na zakupach Hehehe makabra
ale kupiliśmy dwa komplety ubranek, chusteczki dla młodego, termometr bezdotykowy
kochane w smyku były mega promocje na wózki dla maluchów ale niestety nie zdecydowaliśmy się na nic
Ja nie miałam nigdy opryszczki wiec się nie wypowiadam.
Mar_ka hihihi Ty jesteś dobra ja idę na obiad do mamy jutroHelen lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec